Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anitacool: igen, izgulhatunk együtt. Igaz én nem tudom pontosan mikorra nem várom, mert ha Erikasz véleményét is figyelembe veszem, akkor ma a 10. dpo-n vagyok, ha nem és ezt a görbét nézem, akkor még csak az 5. v. 6. napon. (ezt sosem tudom, hogy honnan számoljuk :) ) Tehát olyan 15-20. között lenne aktuális. Neked? Mit mértél ma?
Anitacool
2018-01-09 08:58:50
Sushi, Kisscsillagh, Fbara sajnálom. De higgyétel el, 2018-ban ott lesz a babátok!
Margaréta úgy látom mi fej-fej mellett haladunk ezúttal, izgulhatunk együtt. Neked hanyadikán lesz esedékes?
Lion sajnálom, ha menzesz lesz a vége, de míg nincs vérzés, van remény! Nekem a 15. dpo-n tuti meg fog jönni érzésem volt, csak magasan maradó hővel, mikor 2csíkosat pisiltem. De drukkolok neked, hogy hátha úgy jársz te is, hogy meglepődsz!
Lion86
2018-01-09 08:43:26
Fbara, Sushi, Kisscsilagh sajnálom. Nekem még nem jött meg, de úgy érzem készülődik.
Többiek, veletek mi a helyzet? Kira, jól emlékszem, hogy ma mész orvoshoz?
Kisscsillagh
2018-01-09 08:38:38
Fbara, Sushi nagyon sajnálom :( Jelentem csatlakoztam hozzátok a leesett hővel és a nem várt megérkezésével. Na de ugye nem adjuk fel? ;)
Margaréta88
2018-01-09 08:18:21
Sziasztok!
Köszi Sushi, reméljük a legjobbakat! :)
Erikasz, merre vagy??
Én is ma megittam reggel éhgyomorra a palástfű teát, ez borzalmas, de hát valamit valamiért. :)
Picivel többet mértem ma reggel :)
Sushi
2018-01-09 07:31:23
Jó Reggelt Mindenkinek!
Mai görbém ami sajnos nem terhesgörbe:((( Ami sejthető is volt a negatív tesztekből. Mára leesett a hő és már meg is jött a nemvárt:((
Többieknek hajrá új hónap, új remények!
Amandeen, hogy áll a mai nap? LH teszt? Ovu gyanú van már?
Lion, kitartást, mi a helyzet nálad ma? Hogy érzed magad?
Anita34 jobbulást nektek! Remeljük, már túlvagytok a nehezén és mindenki jól van!
Niki, köszi! Soksok pihenést kívánok neked!
Anitacool, szerintem megvolt a nagy találkozás, remek volt az időzítésetek;). További izgalmas esküvő szervezkedést, kíváncsian várjuk az eredményeket;o)
Kira, megvagy? Hogy érzed magad? Hogy vannak a kiskutyák, most már beindult a mozgolódás is lassan, hányan vannak?
Margaréta, Dankol, Erikasz nálatok is ígéretes ovu volt, reméljük a legjobbakat;-)
fbara90
2018-01-09 07:29:54
Sziasztok! :)
Teszteltem. Negatív.. olyan hófehér, hogy fehérebb nem is lehetne.. :D
De ha már teszteltem, mértem is.. 36,4.. Úgyhogy az én pocakom még biztos lakatlan, egyenlőre nem erősítem az anyák táborát .. :-/ :D
Már beszlopáltam a reggeli málna teámat.. :D
Talán majd ebben a hónapban... :P
Kisscsillagh
2018-01-08 23:02:37
Megkárosító = Májkárosító
Kisscsillagh
2018-01-08 23:01:35
Köszönöm szépen még egyszer mindenkinek a válaszokat hőmérőzés témában. Hálás vagyok érte! :*
Margaréta reggel iszom éhgyomorra a teákat, egy tk 2,5dl bögrében legalább 10 percig lefedve. Napi MAX 2x fogyaszthatod, mert megkárosító hatása van nagyobb mnnyisegben. Szóval reggel, este.
Amandeen remélem sikerrel jártál és nekünk egész este gyertyában írogatsz ;)
Lion köszi a cikket, belevetem magam.
Anitacool, ember tevez ;) Legszebb nászajándék lenne!
Anita34 remélem javulgatsz!
Erikasz hoooool vaaaaagy? :D
Lion86
2018-01-08 22:25:11
Fbara, nagyon kíváncsi vagyok. Annyira egyébként nem gagyi az a teszt, csak az érzékenysége nem igazán 10- es :) De ne keseredj el, ha negatív lesz.
Én eddig jól bírtam, de most valahogy már olyan minden mindegy hangulatom van. A biztos nem is jobb mint ez.