Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok! Nekem ez a hónap az első, mikor mértem a hőmet és ovutrszttel várakozom ! Van már egy 4 éves és egy másfél éves kisfiam! Viszont szorítok hogy a 3. Babókánk lány legyen! Elég hosszúak a ciklusaim és sz is kiszámíthatatlan! De körülbelül 35-38 naposak! Szerintetek melyik nap kezdjek el ovu tesztet csinálni? Van bőven☺️ Nagyon gratulálok annak akinek már összejött a baba , és nagyon együttérzően szorítok azoknak akiknek még nem!
Kisscsillagh
2018-01-09 14:12:26
Niki az érzéseiteket egymás iránt nem vehetik el tőletek. Legyetek mindig nagyon boldogok :)
Niki111
2018-01-09 13:51:27
Anita34: nekem eleve feltűnő, h itthon vagyok és nem dolgozom. Még az ünnepek környékén el tudtam sütni a szabin vagyok témát, de már semmiképp.
És azonnal kiírtak, nem is volt választás.
Erika: merre vagy?
Niki111
2018-01-09 13:49:53
Anitacool: Jézusom :o
Ez micsoda embertelen hozzáállás?? Úristen!
Emlékszem, h nem akartad leírni az ikrek elvesztését, nem is csodálom :( Nagyon sajnálom....
Az egyik barátnőm tapasztalt ilyet. Sajnos halva született a picije, és közölték vele, h ne sírdogáljon, mert gyerek úgyis hülye lett volna....
Embertelen szar az ilyen, nem orvos és ápolónő szerintem.
Kiscsillag: hát igen, furák picit. De mi Zsoltimmal rengeteget küzdöttünk egymásért, tűzön-vízen átmentünk egymásért, így az emberek hozzáállása már pont nem érdekel minket. De senkié.
Margaréta: én simán rámondanám, ha úgylenne, h épp 1 éve próbálkozunk :D úgysem tudják megállapítani. MAx ha vki előtte fogamzásgátlót szedett a hormonokból.
Nagyon összetett dolog, sokunknak van pajzsmirigy problémája is, ami plusz nehezíti a dolgot.
Kisscsillagh
2018-01-09 13:38:11
Anitacool uramisten!!! :O Szívből sajnálom!!! Na ez a baj, mikor a mi csodánkat egyesek már tényleg futószalagon kezelik.... Döbbenet!
Anitacool
2018-01-09 13:34:22
Sziasztok Kismamik, örülök, hogy jól vagytok!
Sajnálok mindenkit, akit veszteség ért. :-( Nekem is megvan sajnos a történetem. Engem 3 napig hagytak vajúdni az ikrek elvesztésekor :-( Ott amit kaptam, nem tettem zsebre. Konkrétan le lettem cseszve, hogy mit sírdogálok, ebből már úgyse lesz gyerek! Ugye nem most hallom először, hogy nem minden gyerek születik meg kvázi élve!? Ha nem lettem volna sokkos állapotban, lehet nekimegyek a dokinak...
Margaréta88
2018-01-09 13:25:59
Niki: köszi hogy megosztottad velünk a veled történteket. Én személy szerint úgy gondolom, kiindulva az olvasottakból, hogy nem fogom megvárni hogy leteljen az 1 év, utána fogok járni a dolgoknak, ha most sem sikerül. Pont így gondolom, hogy lehet várni, de lehet ha mindenkit megvizsgálnának már az elején, nem lenne az, hogy egy év után sincs semmi és akkor derül ki, hogy gond van.
Amandeen: jönni fog az az ovu, majd meglátod. :)
Kisscsillagh
2018-01-09 13:11:55
Niki nagyon bonyi ez a csaladi oldal Zsoltid reszeröl es nagyon sajnalom, hogy nem ugy fogadtak a hirt, ahogy azt kell. A szobakutya no comment. Mas kerdes nem jutott eszükbe??? OMG. Nekem ezer kerdesem lenne egy ikres anyukahoz, de nem szülessel meg kutyaval riogatnam. Annyira különbözöek az emberek.
Kisscsillagh
2018-01-09 13:06:26
Niki en vhol olvastam, hogy a ciszta magasan tartja a höt.