Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kisscsillagh nagyon tetszett a 2018-as pocakos 8-as elméleted :-)
Anitacool
2018-01-09 20:13:46
Lion ha nem általános vérképre mész, akkor csak a hormonok miatt, akkor ehetsz, ihatsz előtte
Kisscsillagh
2018-01-09 20:13:31
Fbara Amandeen és Mindenki! Álmomban sem gondoltam volna, hogy ez kialakult kis közösség lelkileg mennyit hozzátesz a babatervezeshez. Meghallgatjuk, kommenteljük, bízhatjuk, vigasztaljuk egymást. Épp kinek mire van szüksége. ♡♡♡
Fbara nekem egyetlen nagyon jó bnőm van, akiknek 4 (!) ev után lettek az ikrek. 3 évig próbálkoztak, de különösebben nem vétett be ilyen trükköket. Ő könyvelő és úgy is működik a gondolkodása. Igen vagy nem. Nála sosem voltak ilyen csodaszerek. 3 év után átjárhatóságúra és hormontesztre ment, majd 2 sikertelen closty monitorozás után mondta a dokijának hogy akkor most inszem, max 2x. Elsőre jöttek a Picurok. Most már 1,5 évesek. :) De az összes többi ismerősöm ahol 6 hónap után is negatív a teszt, elkezd rápörögni a témára.
Gyémánt ne akarj és hidd el nem is tudsz mindent visszaolvasni. Hidd el, itt megkérdezhetsz bármit. Akkor is, ha már az korábban téma volt. Biztosan kapsz válaszokat. Egy hónapja vagyok itt, de ennyi szeretet, tanácsot, támogatást sehol nem tapasztaltam. Máshol csak okosodnak és oltják egymást az emberek. De itt Angyalok vannak az tuti :)
Anitacool, most már értem a múltkori véleményedet, burkolt kerésedet. Szivem szakad meg.
Lion nagyon sajnálom, hogy ennyiszer éltélted át ezt a veszteséget. ...es azt is hogy megjött. Remélem, hogy 2018 mindannyiunknak Pocakos lesz, mint maga a 8as :)
(Na most akkor megpróbálom kiugrasztani a nyulat a bokorból)
Erikaaaaaasz! Mit is írtál a múltkor, a follikularisban hogyan kombinaljam a málna és palástfű teát? Reggel málna este palást?
Amandeen
2018-01-09 20:08:08
Lion, ha jól emlékszem, nem befolyásolja az eredményt, hogy éhgyomorral mentél-e, de én azt hiszem, hogy éhgyomorra csináltattam.
Lion86
2018-01-09 20:02:34
Fbara, most átérzem, milyen amikor elmondod a párodnak, hogy megjött. Épp indultam tesztelni, de ahogy nyúltam a villanykapcsolóért, éreztem, hogy valami megindult.
Kérdezte szegény, hogy mi az eredmény, mondtam, hogy nem kellett a teszt... Azt hiszem szomorúbb mint én. De amíg vigasztalom, legalább nem magamat gyötröm :)
Lion86
2018-01-09 19:46:44
Köszi, akkor holnapután kérek beutalót a dokitól. Rákszűrésre is akartam menni, de akkor előbb megyek.
Azt nem tudod véletlenül, hogy éhgomorra kell-e menni?
Amandeen
2018-01-09 19:26:52
Sajnálom Lion. De valóban, ezzel most egy lépéssel előrébb jutottál, máris többet tudsz magadról. Ha hormonokat akarsz nézetni, akkor azt tudod, hogy 3. ciklusnapon kell.
Anitacool
2018-01-09 19:24:41
Erikasz a gyerkőc elvitte a laptopod? Adj füstjeleket!
Anitacool
2018-01-09 19:23:38
Sajnálom Lion. De sokat tanultunk már most a tested működéséről, ez csak a hasznodra fog válni! :-)
Lion86
2018-01-09 18:56:20
Amandeen, én is így érzek, jó, hogy itt vagytok nekem :) Csodálatos Csajok vagytok :-*