Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anita34
2018-01-09 13:04:04

Amandeen, csak később lesz ovud, meglásd. Nem lesz ott semmi ciszta. Nekem most a 21.cn-on volt, elvileg 30 napos ciklusnál. Még egy kicsit tarts ki!
Nálunk még nem tudják a családtagok, senki, csak férjem. 12.hét körül terveznénk elmondani.
Kisscsillagh
2018-01-09 13:02:55

Niki, en kerdeztem a darabos verzest, mert miutan nekem az volt, elkeseredesemben csatlakoztam hozzatok. Köszönöm szepen a valaszodat, hogy ilyen öszinten megnyiltal :* Örülök, hogy jol vagy es jol vagytok a bogyokakkal. :))))
Nekem volt 3 cltosty honapom, amikor ugyanugy nem törtent semmi, mint elötte meg utana. Pedig monitoroztunk es hormonszintet is mindig neztünk a dokival. Utana voltam atjarhatosagin es mikor a kiertekelesen voltunk a ferjemmel, kertük, hogy utaljon be minket a meddösegi klinikara. A dokim elmagyarazta az addig mert ertekeinket es összes eredmenyünket es mivel minden idealis, KÖNYÖRGÖTT, hogy adjunk magunknak tavaszig eselyt. Adtunk. Azt követtö 2 honapban a ferjem össze-vissza utazta a vilagot, amit tudtunk elöre es bevallom emiatt is, meg az akkor mar jo 1,5-2 eves ragörcsöles miatt meg a babavitamint is csak hebe, hoba kapkodtam be. A korabbi monitorozasok miatt tudtam, hogy nekem kb hol van ovu, s tudtam, hogy Apa nem lesz itthon. Mikor hazajött, 4 nappal az ovu utan, voltunk együtt. S utana lett halvany csik a teszten, amit el sem hittem, majd par nap mulva a darabos verzes. Van igazsag abban, hogy nem szabad ragörcsölni es Fbara kivanom, hogy bejöjjön ez a honap most!!!! Azt hiszem, hogy az orvostudomanynak a sok fogamzast segitö gyogyszerek es gyogymodok helyett inkabb "Leszarom tablettat" kelle felirniuk, mert lehet elöbb lennenk babasak. :D Mert mi AKARJUK es MINDENT MEG IS TESZÜNK erte. Bocs, ha kicsit nyers voltam, de ez kikivankozott. :/

Amandeen megy a drukk megy a drukk!!!!

Anita34 köszi, aranyos vagy. Ha mar tudsz aludni, akkor gyorsabban gyogyulsz mar ;) Ügyesen kitartottal.

Lion, akkor mi vagyunk az elsö merös paros :D Ebböl meg lehet baba sztem, de meg kezdö statuszban vagyok, elemezni meg nem igazan tudok. Nagyon sajnalom a vetelesedet. :(((( Ezt borzaszto olvasni akkor is, ha mar reg tul van rajta az ember.

Erikasz HAHOOOO!
Niki111
2018-01-09 13:00:56

Amandeen: ha testi tüneteid is igazolják, akkor reméljük már tényleg csak 1-2 nap.A ciszta tud okozni vajon tartós alacsonyabb hőt?
Igen a nagyfiam haláli volt :) A kicsinek is elmondtuk. Ő 5 éves és nagyon aranyosan fogadta. Mondta, h kell a buborékoknak (így próbáltuk illusztrálni neki, hogy milyen formában vannak a hasamban) majd rácságy. És h szeretné ha az ő szobájában aludnának, de aztán mégsem, mert biztosan sírni fognak :)
És h vegyünk nekik plüss állatokat, mert a picik szeretik a puha dolgokat. Hozzátenném ő a mai napig oda van a polár köntösért pl, polár takaró. Beleburkolózik és simogatja :)
Párom családja furi helyzetben van. Ugye Zsoltim elvált és az ex meg a lánya maradtak Pápán és a szülei is ott élnek. Így az ex napi rendszerességgel ott van, ami engem kicsit irritál. Én érzem magam betolakodónak, ha ott vagyunk. Zsoltiban próbált az anyukája bűntudatot kelteni, h így is alig van a lányával, majd mi hogy lesz stb. Meg h otthagyta meg ilyenek. Pedig ez így nem igaz. Ennek komoly okai voltak, és ezt ő is tudja
Persze hozzátette, h örül. Hát nem tudom. Az apukája sajnos agylágyulásban szenved, szóval ő nem gazán kommunikatív.
Az öccséék örültek, aranyosak. Az öccse élettársa kérdezte, h nem félek-e a szüléstől, meg a két picitől. De még egyelőre ilyen érzés nincs bennem. MEg h akarunk-e majd egy szobakutyát a két pici mellé .... Nekik van bent egy vizslájuk a házban, hát szörnyű szerintem. A kutya sztem az udvarra való, nekünk is van egy német vizslánk kint. Sosem voltam szoba kutya párti az az igazság, miután megszülök, meg pláne nem fogok rá vágyni....ha netán elaludna mindkét gyerek,akkor kezdené a kutya, de jó lenne :D
Ők gyerekükként szeretik a kutyát....sztem csak lerövidítik az életét, de mindegy. Engem mondjuk személy szerint kiver a víz, amikor ettünk és ott csorgatta a nyálát a kutya. Persze mindenki más. De ez lett volna az utolsó gondolatom a picik mellé, az biztos :D
Amandeen
2018-01-09 12:50:39

Anita, Niki, nem is írtátok, hogy mit szóltak a családtagok, amikor megtudták? Mikor, hogyan mondtátok el nekik? (szülők, testvérek, a gyerekeitek)
Niki, nálad tudom, fiad megtalálta a tesztet, és utánanézett, tök aranyos sztori. Párotok családja mit szólt?
Amandeen
2018-01-09 12:45:53

Niki, Lion sajnálom nagyon a vetéléseket. Lion, nem volt mindegy, biztosan, és még jó, hogy időben mentél kórházba! Nekem luteálisban 36,7-36,8-ra szokott felmenni a hőm, de amikor már megindul 36,5-36,6-ra, tudom, hogy megvolt az ovu. De hát most....hadd ne kommentáljam. Azért bízom csak benne, hogy meglesz az ovu, mert érzem a hasamban, érzem, hogy feszül, kicsit szúrkál, görcsölget....ezért remélem, hogy meg fog/tud repedni az a tüsző. Remélem, nem ciszta lesz a vége megint....:(
Anita34
2018-01-09 12:43:24

Niki, Lion, sajnálom a vetélést! :(((
Köszi Niki az infókat! Pihenj amennyit csak tudsz ha megteheted. Hát igen, Bogyó és Babóca már mutatja magát, hála Istennek. :))
Niki111
2018-01-09 12:40:37

Amandeen: kitartás ! Ha együtt vagytok a pároddal az csak jó. Abból max baba lehet :)
Lion: sajnálom :( nekem szerencsére ez nagyon korai volt, épp a menzire esett. De ez is megviselő volt
Anita34: sokkal fáradékonyabb vagyok, mint a fiúkkal voltam. Már többet hánytam-émelyegtem, mint a két fiúval összesen :) De még így is kopp-kopp. Egyelőre másban nem igazán különbözik. Ja és nagy a hasam. Már kabátban is látszik. Ahhoz képest, h milyen kicsi terhes vagyok még, ezt már nem nagyon lehet palástolni. Mondjuk nem is akarom :)
Lion86
2018-01-09 12:19:14

Kisscsillagh, nem tudom milyen hosszú a luteálisom, mert most mérek először.
Anita34 ma nem teszteltem és gondolok, hogy egyáltalán vegyek-e.
Amandeen, milyen magasra szokott felmenni a hőd ovu után?
Niki, sajnálom a korábbi vetélést. Az első vetélésem nekem is borzalmas vérzéssel járt, más tesztek negatívak voltak, azért kerestem a Medi-labot, mert az mentette meg az életem. Előtte nap az lett pozitív, ezért tudtam, mikor másnap megindult a vérzés, hogy irány a kórház. Másfél óra múlva értünk oda és mondták, hogy még néhány óra és elvéreztem volna :( Aztán vittek is a műtőbe.
Anita34
2018-01-09 12:06:03

Sziasztok!

Amandeen, tyűha.....tényleg várat magára az az ovu. Még egy kicsi kitartás, most már tényleg a kapuban van. Az biztos, hogy hosszú ciklusod lesz, szerintem is....:D :) Úgy, mint Nikinek meg nekem! Megy a drukk! Az időzítések is jók, beleférnek ha később is lesz ovu. De azért hajrá!

Niki, 6+6 vagyok, holnap kerek 7 hetes. :) Nemsokkal vagytok előttem. :)) Jaj, ne is mondd, nekem is a narancs, a narancslé és a savanyú dolgok mennek. Tegnap pl. citromot ettem magában. Hányingerem volt időközönként és segített is rajta, hogy elmúljon. Kislányunknál is szerettem az ubit, még a bab leves mellé is azt ettem. :D
Most miben másabb ez a terhességed, mint a fiúknál? Kívánósabb vagy? Nehezebben viseled?
Amandeen
2018-01-09 11:41:30

Niki, hát valahogy én is így vagyok ezzel az ovuval. Teljesen kiidegel. Jól elnyúlik most ez a ciklusom. Eddig 21 napos meg 25 naposak voltak a ciklusok, és volt iy ovu. Most attól félek, hiába várom. Olyan, mint a Godotra várva csak itt Ovura várva, ami sose jön el...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!