Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hát Lányok, úgy néz ki 16 napos a luteálisom. Nem baj, ebben a ciklusban "hektószámra" iszom majd a teát és a hormonjaimat is megnézetem. Inkább áttérek a higanyos hőmérőre, furcsák voltak ezek a nagy kilengések. Szájban nem tudok mérni, mert nyitott szájjal alszom és a párom szerint fújtatok mint egy gőzgép :D
Amandeen
2018-01-09 18:53:25
Anita34, jujj, de jó kis titkotok van a férjeddel! Én nem tudom, meddig birnám ki, hogy ne mondjam el a családnak, remélem nemsokára majd eljön eljön az az idő, amikor már ezen törhetem a fejem! :-)
Amandeen
2018-01-09 18:51:16
Kira, mi volt ma a dokinál?
Amandeen
2018-01-09 18:50:52
Erikasz, merre vagy??????
Amandeen
2018-01-09 18:50:25
Lányok köszönöm, hogy részese lehetek ennek a közösségnek, köszi a sok biztató szót!!!! Örülök, hogy elfogadtatok és itt megoszthatom veletek minden félelmem, bizonytalanságom, a gondolataimat, mindent-mindent, amit mások talán nem értenének meg, és nem tudnám senkivel sem így megbeszélni!
Amandeen
2018-01-09 18:45:51
Gyémánt, üdvözöllek én is közöttünk! Tényleg jó társaságba csöppentél, kívánom, hogy ne kelljen sokáig vezetned a görbéd, és mielőbb babás legyél!
Hát csajok, szavak nélkül maradtam. Sajnálom a sok veszteséget! Hihetetlen tényleg, hogy milyen emberek dolgoznak az egészségügyben, és még embernek hívják magukat! Pfffff. Kevés a jó és emberséges orvos, de azért akad, csak rá kell futni.
Anitacool, köszi, hogy megnyíltál és megosztottad a te történeted is, borzasztó, belegondolni is rossz.
Le a kalappal mindenki előtt, aki túl van ilyen nehézségeken, és kívánom, hogy semmi hasonlót ne kelljen többé átélnetek, megérdemlitek a boldogságot, a kiegyensúlyozott párkapcsolatot és a gyermekáldást!
Niki, hát tényleg furi helyzetben vagy páros családjában, de remélem idővel majd változnak a viszonyok, elfogadnak majd, most meg minden friss. A kutyás sztori se semmi, no comment. Szeretem a kutyákat, nekünk is van, de kint nem bent.
Lion86
2018-01-09 18:17:20
De nagyon hiszek benne, hogy ebben az évben mindannyiunkkal megtörténik a csoda. :D
Lion86
2018-01-09 18:15:53
És még hogy a nők a gyengébbik nem... Hihetetlen mi mindent kibírunk.
Lion86
2018-01-09 18:10:55
Nem tudom Fbara :)
Ahogy megszületett a nagyfiam, 3 hónap múlva már próbálkoztunk a kistesóval, de 5 év alatt nem jött össze (a második évben 3, a harmadik évben 2 vetélés) utána már nem is lettem terhes, de nem mértem semmit és komolyabban ki sem vizsgáltattam magam. Fiatal voltam még nagyon.) Aztán vége lett a 8 éves kapcsolatnak. 2 év fogamzásgátló, utána 2 év próbálkozás a férjemmel , közben egy vetélés a második hónapban, és a harmadik évben sikerült. De abban a két évben sem mértem. Most lassan 32 leszek, nem akarom sokáig húzni a próbálkozást, ezért jobban utána akartam járni a dolgoknak.
Bocsi, ez kicsit hosszú lett :D
fbara90
2018-01-09 17:17:42
gyémánt olyan mennyiségű információ cserélődik nap-mint nap, nem is nagyon lehet visszakövetni szerintem :D majd belerázódsz :) ahogy a napi aktuális görbéket megvitatjuk! :D