Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kira: igaza van a 8 mm nem túl sok. De meg van az első lépés, tudod, h ez is gond. Nekem is ez volt, túl vékony volt a méh nyálkahártya.
Niki111
2018-01-10 09:34:04
Lányok a fertilityfriend.com nagyon jó oldal, érdemes kipróbálni.
Lion: őszinte részvétem a mamád miatt. Az örök körforgás....egy megy- egy jön. Vagy kettő, mint nálunk ;)
Nekem szerencsére felépült a mamám, nemsokára 87 éves lesz :)
a baleset lerendeződött, nem maradt semmi probléma belőle?
Kira84
2018-01-10 09:31:19
Sziasztok lányok.Bocs hogy tegnap nem jelentkeztem .de ház felújítás,Kiskutyák meg a doki mellett már nem volt energiám írni...
Szóval a doki megnézett, terhességre utaló jel nincs, ciszta nincs,mutattam neki a görbét hogy a 36-37 napon erős nyilalások voltak meg páfrányos volt a teszt.Szerinte ebből terhesség nem lesz csak próbálkozott a szervezetem de azt nem tudta megmondani mitől nem jött meg, Kérdezte van a e görcs vagy pecsételés mondom neki semmi, erre ő lehet ösztrogén hiányom van.. Méhnyálka 8mm ez szerinte kevés egy terhességhez, írt fel Norculutot 5 napig 2x1. Elvileg ez majd meghozza..
Niki111
2018-01-10 09:30:32
Meg az is kimaradt, h én 35 éves vagyok a férjem pedig 36 :) Neki van egy kislánya az előző házasságából. Ott meg akkor jött rá a drága anyuka, h van gyereke, mikor Zsolti otthagyta....Erről is lenne mit írni, de nem fárasztalak benneteket, meg nem is akarok ennyire elkanyarodni a témánktól.
Niki111
2018-01-10 09:29:14
Ja és én is jelentkezem a fórum-függők társaságába :D
Barbi: én a környezetemben nem beszéltem senkivel a próbálkozásokról, de fél füllel hallottam, h néhányan a reggeli hő, és peteérés mérő használatáról diskuráltak :)
Én nem igazán reklámoztam a munkahelyemen, h babát szeretnénk.
Niki111
2018-01-10 09:24:32
Sziasztok!
Nekem ez a második házasságom. Az előzőből van egy 12 éves fiam és egy 5 éves. a nagyobbik fiam anno 3 hónap után, a kicsi véletlenül Pharmatex hüvelytabletta mellett lett. Mindkettőjüket császárral szültem. A volt férjem akarta a kicsit, én nem annyira. Igazából már akkor el kellett volna válnunk, de anyagilag nem jöttem volna ki és mivel terhes lettem semmiképp nem akartam elvetetni. Így gondoltam a gyerek isteni jel, majd most visszajönnek az érzelmek. Hát nem így lett. Tavaly márciusban váltam el, miután megismertem a mostani férjem. A kapcsolatunk első látásra és mindent elsöprő szerelem, azóta is :) Kisebb akadályok voltak, mint pl Zsoltim 240 km-re lakott tőlem, csak az egyetemen tudtunk találkozni 2 hetente. Közben chateltünk. 2 hónap alatt több, mint 35000 üzenetet váltottunk :D Tavaly januárban költöztünk össze, addig is és azóta is megküzdöttünk a környezetünkkel meg sok minden mással. Pedig én őszintén elé álltam a volt férjemnek és elmondtam neki, h mást szeretek és nem vele akarok élni. Erre az volt a válasz, h miért nem "kefélek félre" (bocsánat) hisz mindenki azt csinálja....no comment. Amúgy kb egy szál virágot nem kaptam, h esetleg próbálkozzunk, pedig állítólag ő még szerelmes volt belém. Sajnos ő a kényelembe volt szerelmes és a lustaságba....Én időközben jóval többet kezdtem keresni, mint ő ez neki nagy frusztráltságot okozott, de tenni semmit nem tett, max arrébb feküdt a kanapén. Én akkor diplomáztam, amikor a kicsi született, ő mindehhez fáradt volt....Én azóta rendőri vezetőként dolgozom, ő egy utolsó utáni beosztott maradt. Elnézést, h nagyképűnek hangzik, de sokan ezt nem csinálják meg, h család mellett, munka mellett tanulás. Majd 8 hónapos lett a kicsi, mikor vissza kényszerültem dolgozni, mert a drága exem fáradt volt másodállásba menni, pedig 24 órában dolgozott, tehát volt 2 szabadnapja. Anyukám és apukám felügyelte a Botit, míg nem mehetett oviba. A volt férjem "gyereknevelése" kimerült abban, h majd a Papa tisztába teszi, úgyis szeret vele foglalkozni. Reggeli után átsétáltak anyumékhoz, ott egész nap a tv-t bámulta, anyuék meg ellátták a gyereket. Szóval sok összetevős az elhidegülés.
De Zsoltimban úgy érzem megtaláltam mindent, amit akkor veszítettem el, amikor Apukám sajnos 2016. áprilisában itt hagyott minket. Én azt vallom, h egy nő mindig is az apukáját keresi a leendő párkapcsolataiban, és én Zsoltiban megtaláltam azt a férfi képet, amit elveszítettem.
Hogy szeretnénk közös gyereket, az teljesen egyértelmű volt már szinte onnantól, h kitaláltuk együtt szeretnénk élni az életünket.
Tegnap leírtam, így ezt már tényleg csak röviden, h tavaly júliusban hagytam abba a fogi gátlót és 2 nagyon korai vetélés után mentem dokihoz. Clostit kaptam és elsőre sikerültek az ikrek :D A tavalyi év nagyon reprezentatívra sikerült :) Válás, esküvő, ikerterhesség :)
Soha életemben nem gondoltam volna, h 4 gyerekes anyuka leszek , az biztos :)
fbara90
2018-01-10 09:22:10
Naptáram a neve :D ilyen piros-fehér női arc az ikonja :D félidőre behúzza az ovut, aztán szevasz, le se kakkantja milyen adatokat viszel be :D
Lion86
2018-01-10 09:19:49
Köszi a történeteket Lányok :)
Fbara, milyen mobilalkalmazást használtál? Én itt, meg két mobilos naptárban is vezetem a hőmet, kíváncsi lennék, nem-e én is azt használom :D
fbara90
2018-01-10 09:12:13
Csajok én teljesen ugyanígy vagyok ,mint ti, totál rá vagyok cuppanva a fórumra :D Alig várom, hogy történjen valami :D Mikor sokat bökködöm a telefont, vagy a laptopot, mindig megkérdezi a párom nevetve, hogy: "Na mit írnak a fóóórumon?? :D :D " :D
Én 28 éves leszek márciusban :) Párom 27 éves :) első babára várunk, már 10 éve élünk boldog kapcsolatban, de még nem házasodtunk össze. :) (én szeretnék... :D ő meg nem hisz benne :D) Tavaly márciusban határoztuk el, hogy szeretnénk kisbabát:) Akkor voltam dokinál, vártunk a fogamzásgátló abbahagyása után 2 hónapot, addig védekeztünk. Majd májusban ráálltunk élesben a témára :D Májusban még elég fogalmatlan voltam a ciklusommal kapcsoaltban, júniusban már kezdtem kapisgálni, de egy nagyon félrevezető telefonos applikációval néztem mikor vannak termékeny napjaim, mint most már tudom,köze nem volt a valósághoz, hát persze hogy nem lett baba.. aztán július végén már rátaláltam erre az oldalra, elkezdtem vezetni az első görbémet :)
Akkor már segítséget kértem itt tőletek az értelmezésben, azóta minden hónapban egyre többet-és többet tanulok. :) Az LH-teszttel, meg ovu mikroszkóppal is itt találkoztam először, meg a méhpempővel- teákkal is, ti tanítottatok meg a helyes hőmérőzésre, mert az első görbémnél, még azt is szabálytalanul csináltam :D a mostani menstruációval már az 5. görbémet kezdtem az oldalon, így mondhatom, egyre türelmetlenebbül várom már, hogy megfoganjon a mi kis csodánk. :) Ha úgy vesszük, a tudatos babatervezés augusztustól számolható a mi esetünkben. :) Mert akkor már képben voltam mi fán terem ez az egész :D
Margaréta88
2018-01-10 09:00:20
Én pedig kifelejtettem az előzőből, hogy a férjem is és én is 29 évesek vagyunk. Soha nem volt még pozi hcg tesztem, pedig egy párat már ellőttem.