Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2018-01-10 14:21:01

Lányok egy ilyen 25 g-os méhpempő kb hány napra elég?!
fbara90
2018-01-10 13:59:38

Lion drukkolok nagyon, hogy babás legyél! :D Most megint nem vagyok képben, hányadik dpo neked a mai? :D Az jó jel,hogy eltűnt nyomtalanul a vérzés! Ne is jöjjön vissza legalább 9 hónapig! :D
Anita34
2018-01-10 13:18:01

Sziasztok!

Lion, sajnálom, hogy még mindig nincs semmiféle "eredmény". Azért ez a várakozás és bizonytalanság is nagyon rossz.

Kira, nekem is elvolt vékonyodva a nyálkahártyám. Erre én 400 mg-os E vitamint szedtem. Ovu előtt mindig szépen feltuningoltam, hogy mire kell megfelelő legyen. Jól tetted, hogy elmentél az orvoshoz. A gyógyszer tényleg meghozza a menzit (én is használtam már 1x), utána helyreáll a ciklusod és hipp-hopp babás leszel.

Amandeen, hogy áll most a hőd? Ovu nem volt még?

Niki, Bogyó és Babóca jól van? Hogy vagytok?

Erikasz, merre vagy? Gyere mert hiányzol nekünk!

Margaréta, bevallom, hogy én egy kicsit "füllentettem" anno a dokinál, mert azt mondtam, hogy már 1 éve próbálkozunk (pedig nem volt még annyi) és nem jön a baba. Utána szinte egyből elkezdődtek a vizsgálatok, monitorozás, vérvételek, majd felírta a clostit. Magánban is jártam pajzsmirigyet és inzulint nézetni, mert nem akartam egyhelyben állni így magánakcióba kezdtem. Szerettem volna, ha gyorsabban rájövünk az okokra, ami miatt váratott magára a babatéma. Aztán egy váratlan, kicsit lazábban vett hónapban mégis sikerült.

Jó volt olvasni a történeteiteket Lányok!

Íme az enyém röviden.

32 éves leszek jövő hónapban. 2014-ben házasodunk össze a párommal, majd 10 hónap után sikerült a kislányunk, aki 2 éves. A 2. baba most az 5. hónapban érkezett hozzánk és már nagyon várjuk őt is. (Bevallom az előzményeket tudva féltem, hogy mi van ha évek kellenek mire érkezni fog a Tesó) Férjem előtt volt egy hosszabb kapcsolatom, amelyből én léptem ki, mert az illetőt már nem szerettem. Ő már az esküvőt és a gyereket tervezte, melyeket persze el sem tudtam vele képzelni. Férjemmel egymásba szerettünk 1. látásra és már nemsokkal utána a babatémát beszélgettük. Az egyik legeslegjobb döntésem volt, hogy befejeztem a régi kapcsolatomat. Persze a 2 illető ég és föld - hát gondolhatjátok, hogy ki javára.

Kislányunk előtt nem figyeltem ennyire tudatosan a PÉ.-t csak ovutesztet használtam. Össze vissza ciklusaim voltak (volt hogy kimaradt), nem éreztem az ovut sem, és PÉ.-sem sem volt mindig. Tavaly Augusztustól mérem a hőmet mellette maradt az LH teszt, e kettő és természetesen a Ti, főleg a Ti segítségetekkel tisztában vagyok a hőmmel a görbe elemzéssel, a gyógyteákkal és még sok minden mással amelyet ti megtanítottatok nekem.
Nem győzök elég hálás lenni nektek a sok hasznos információért, erőért, pozitív gondolatokért amit adtok itt nekem. Köszönöm Mindnyájatoknak!

Lion86
2018-01-10 11:20:27

Erre csináltam egy tesztet, az meg negatív. Megőrülök.
Lion86
2018-01-10 11:19:38

Lányok, én nem tudom mi van, de ma nyoma sincs a tegnapi vérzésnek. Kevés halvány piros volt, most meg még barna se. A hőm nem hiszem, hogy reális, mert tegnap este ittam két pohár bort "ha már úgyis megjött" címszóval és reggel 37-et mértem. Ez kezd már nagyon kiakasztó lenni.
Lion86
2018-01-10 10:34:41

Ja a baleset meg... Ma derült ki, hogy használhatatlan lett a kocsi :( Nekünk már semmi bajunk legalább.
fbara90
2018-01-10 09:57:52

Lion akkor Ti most cseréltetek :D ez jó sztori :D És egyértelműen te jártál jobban! :D ;-)
Lion86
2018-01-10 09:55:36

Nálam érdekes a helyzet, mert akivel a férjem lelélpett, egy férjes asszony volt. Az ő volt férje most a párom :D
A férjemmel mindig érdekes volt a kapcsolatunk, de nagyon szerettem, ezért sosem hagytam volna el, de neki más tervei voltak. Kiderült, hogy mikor terhes lettem, már nem is akart babát. Aztán elkezdett találkozgatni egy munkatársával, mindig azt mondta, csak barátok és egyébként is van férje neki. Nem ám azt, hogy nincs miért aggódnod, mert téged szeretlek...
Egyébként ő is ilyen kényelmes típus volt, egyszer sem kelt éjjel a gyerekhez stb. De a mostani párom csodálatos :) A csaj meg szerintem nem járt jól az én volt férjemmel :D
Lion86
2018-01-10 09:49:39

Köszönöm Niki és a történetedet is :)
Én Ovagraph-ot és a Periódusnaptárt használom, mindkettő jónak tűnik.
fbara90
2018-01-10 09:47:49

Niki én sem mondtam el senkinek a környezetemben :D még a család sem tud róla :D Csak én a párom, és ti :D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!