Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anita34, ja igaz, sok a közös dolog bennünk! Remélem, úgy lesz, ahogy írtad.
Mai LH is negatív, nem erősödött a csík, már 3 napja ugyanolyan, de nem halvány. Tojcsis nyák sincs, inkább krémes fehér. :(
Fbara, aranyos vagy, nem tudom, mitől késik most az ovu, lehet, hogy én stresszelem túl.
Anita34
2018-01-10 20:50:52
Sziasztok!
Margaréta, elhiszem, hogy így már nem akarod megmásítani amit mondtál. Azért "hazudtam" mert férjem idősebb (3 évvel) és már a kapcsolatunk elején mondogatta a babatémát. Szerettem volna ha minél előbb érkezik, meg gondoltam sosem lehet tudni mi van ha van valami....
10.dpo-n a jósteszt LH full pozi lett (délben), a 11.dpo-n pedig a HCG is jól látható lett.
Margaréta88
2018-01-10 20:36:18
Anita34: Én mikor voltam a dokinál, fel sem merült bennem, hogy azt mondjam hogy már 1 éve próbálkozunk. Így utólag már bánom nagyon. :( Viszont nem merem azt mondani ha újra mennék mostanában hogy na most telt le, mert mi van ha ezt ő felírta a gépbe, igaz az én papíromon nincs rajta, amit adott nekem. Szóval nem akarok hülyét csinálni magamból. :)
Te hányadik dpo-n teszteltél először?
Dankol
2018-01-10 18:52:56
Még annyit,hogy nekünk is van egy 4 éves westink,aki nem az az öleb típus,m néha olyan a kiállása,mintha dobermann szíve lenne...:)
Niki képzeld a férjem most jelentkezik át a brfk közlekedésrendészetre. Eddig tűzoltó volt,de átnyergel,m gyerekkori álma valósul meg így!
Dankol
2018-01-10 17:43:48
Sziasztok!
Jó kis történeteket olvasgattam, örülök, h mindenki megtaláta élete párját és már csak a közös baba hiányzik. Hálásak lehetünk ezért!
A mi történetünk kissé hosszú... 2007 óta vagyunk együtt a férjemmel, mindketten 34 évesek vagyunk és első babánk megfoganását várjuk 8 éve.
2009 ősze óta vagyunk házasok és azóta nem védekezünk. Kivizsgálás volt, nála minden OK, nálam IR,PCOS és teljes cikluszavar van, melyeket több módon (természetes, gyógyszeres) kezeltem már, de tavaly áprilisig sikertelenül, amikor egy doki felírt Bromocriptin gyógyszert és ciklikussá kezdett válni a menzeszem!kb 1 éve vezetem a görbém, és az eredménytelen 3 hónapos closty kúra után volt egy anovus görbém, melyet betudtam annak, hogy kissé meg akar pihenni a szervezetem a sokkoló cloty után. Aztán egy rövid(23) és egy hosszú(61) napos ciklusom volt. Most vagyok a harmadikban, de ez is a végéhez közeledik sztem.Úgyhogy ma-holnap csatlakozom az újrakezdőkhöz! :)
Minden infót az itteni csapattól kaptam, melyet köszönök, köszönök, köszönök!
Lion86
2018-01-10 16:00:06
A 17.dpo nagyjából. De 29-e után nem LH teszteltem, úgyhogy még az is előfordulhat, hogy utána (is) volt ovu.
fbara90
2018-01-10 15:07:32
Amandeen nem lehet, hogy a túlzott izgulás okozza a hosszantartó várakozás miatt, hogy csúszik kicsit az ovud? vegyetek ki pénteken szabit, csináljatok egy hosszú hétvégét, menjetek el valamerre kirándulni kettecskén, vagy wellnesselni, szabaduljatok el kicsit, hogy a gondolataitok picit másfele járjanak :) vagy szervezzetek bármi tök jó közös programot, de sztem jót tesz kiszabadulni a hétköznapok mókuskerekéből :D 1-2 éjszakára befizettek valahova a hétvégére, annyi csodás romantikus hely van, aztán csapassátok! :D :D Nincs szép kártyád? azzal még szinte ingyen is lenne :D Egyik kolléganőm is akkor lett várandós, mikor elmentek vhová évfordulózni ;-D Csak egy tipp :D
Anita34
2018-01-10 15:01:27
Amandeen, szerintem a 21.cn.-on lesz neked is az ovud, mint nekem. :))) :D Már csak azért is, mert sok bennünk a közös. :) Úgyhogy ne aggódj, jönni fog! Kitartás, csak még egy kicsit.
Amandeen
2018-01-10 14:50:47
Lányok, jó olvasni a történeteiteket, van valóban sok érdekes szituáció, de a fő, hogy happy end a vége!
Anita34, már megőrülök ettől a számtól, ma megint 36,2-t mértem! Egyre nem akar ennél feljebb menni! Tegnap esti LH teszt negatív, csak kicsit erőteljesebb a csík, mint előző napokban, de volt már ennyire erős január elején is, úgyhogy nem újdonság.
Mit mértetek ma? :)))