Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-01-21 10:09:57

Fbara : Boldog vagyok, hogy neked szervezeted ,hamar reagált a teákra !!:D
Remélem most magasat mértél ?
Kira84
2018-01-21 10:08:07

Sziasztok lányok.
fbara90, Köszönöm kérdésed nagyon jól vannak a picik energikusak és sokat rosszalkodnak, Holnap lesznek már 4 hetesek,így már lassan kezdődik a hozzá táplálás..
Hát a görbém még nem sok mindent mutat,egyenlőre..
erikasz
2018-01-21 09:56:21

Ki hogy áll ?
erikasz
2018-01-21 09:54:22

Anitacool : Sikerül szerintem mert reggel 36.3 -at mértem !
Amandeen :Kiváncsi vagyok a mérésedre .most te vagy a középpont számomra ,mint a multkor Fbara ovu nagyon fontos ,legyen az meg, az hogy kitolodik a természet fintora ! Hogy miért ,azt senki nemtudja !!:D
De meg lesz, én látom a görbédből és a teszt is mutatja !
Én most igy állok :)
Anitacool
2018-01-21 00:25:57

Amandeen ne aggódj, nem az lh teszten múlik a siker! Bújjatok össze mostanság gyakrabban ;-)

Fbara drukkolok, hogy sikerrel járj ezúttal, biztos, hogy megvolt az ovud? Minden esetre maradjatok aktívak, biztos, ami tuti :-)

Erikasz remélem beválik megint a citromos víz az ovu eltolásában :-)
fbara90
2018-01-20 22:35:39

az elgépelésekért bocsánat.. :D
fbara90
2018-01-20 22:33:50

Sziasztok!

Amandeen hozzád szólok először!! ez FANTASZTIKUUUS!!! Ott az ovuuuuuuuuuuuu!!!! Apát most aztán véletlenül se hagyd békén!!! Kapd el! ;-D JUHÚÚÚÚÚÚÚÚÚ ezért szortok hetek óta!!!! :D wiii de boldog vagyok! :D
Alig várom hogy mit mérsz holnap! kár hogy elfogyott az a fránya teszt :D Nagyon-nagyon drukkolok!!!!!!! :D

Erikasz drukkolok, hogy ki tudd tolni megint az ovudat :)

Lion kíváncsi vagyok miért görcsöltél,és mit hoz a holnap! Gratulálok a fiacskás első lépéseihez! Nagyon ügyes!! Ez a nap már csak jóóó lehetett!! :D

Dankol én első blikkre azt mondanám hogy annál a nagy felugrásnál meglehetett az ovud. Viszont következő ciklustól én lecserélném a hőmérőmet egy olyanra ami tovább mér.. Hidd el sokat számít. Az első görbémnél én is 2 percig mértem pittyenésig és egy őskáosz lett belőle :D

Kira örülök, hogy a párod buzdít, nekem is a párom ad erőt a nehéz pillanatokban! :) hogy vannak a kiskutyuskák? :) olyan aranyosak lehetnek, imádom az állatokat. :) Még nem is meséltem nektek, de nekem is van egy édes bundás fekete kis középuszkárom, ő a másik kis mindenségem! :)))

Sushi ne hagyd a párod békén a napokban, kapjátok el a kis petesejtet! :D :D

Anita34 nagyon köszönöm, hogy így szorítasz értem, jól esik! :) Nagyon várom már, mint ahogyan ti is, hogy valóra váljon a legnagyobb álmunk! :) Remélem nemsokára ismét jóízűen, nagyokat tudsz majd lakomázni! :D Nekem a hugom mikor terhes volt unokaöcsivel, egyáltalán nem volt rosszul :D ha nem nőtt volna a hasa, azt se tudta volna senki,hogy terhes! :D De pl egyik kolléganőm, aki kislányt vár, ő is csak kb 2x dobta ki a taccsot, de amúgy tök jól van :D Szóval nem tudom.. :D

Én a 18-ra bejelöltem a pozitív ovu tesztet. :) ma elég bőséges fehéres folyásom volt. :) holnaap is mérek.. :D
Anita34
2018-01-20 21:37:12

Amandeen, ha tudsz vegyél még tesztet mert ez után akkor ismét bizonytalanságba kerülsz és nem fogod tudni hogy akkor most mi van. Ilyen biztos nincs én netről rendeltem anno de neked az már késő.
Ha összebújtok az a tuti mert ha ha később lenne még az ovu akkor is lesz tartalék. A hőd is igazolni fogja persze. Izgulok érted. Ez egy elég erős lh teszt volt az eddigiekhez képest. Jó lesz az, megy a drukk! Hatalmas drukk méghozzá!
Amandeen
2018-01-20 21:11:25

Anita34, ma akkor mindenképp összebújunk, remélem. :)
Holnap elugrom a gyógyszertárba és veszek még tesztet, ha van. Csak az a baj, hogy ilyen fajta tuti nincs nekik, nem is ott vettem. Ha meg netről rendelném, az is csak pár nap múlva ér ide. Váááá, pont most nincs tesztem, amikor szükségem lenne rá! Pedig volt egy halom! Már éppenazon gondolkodtam, hogy nem is tesztelek már, de gondoltam ellövöm ezt az utolsót, ha már van.... és tessék! Remélem tényleg jön már akkor az ovu!
Anita34
2018-01-20 21:02:23

Amandeen, jujjjjjj, most jön még az ovu. Jó lett volna ha lenne még teszted. Így nem tudjuk megnézni a holnapit. De azért legyetek csak együtt addig is! Drukkolok!!!!!!!!!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!