Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-01-21 17:13:46

Amandeen, én úgy látom, mintha a lilából ez lenne a legerősebb eddig. Teljesen pozitív lehet, hogy nem is les ez a fajta. Szerintem 1-2 napon belül lesz az ovu, ha ez a felszállóág :) Mindenképp dolgozzatok rá ;)
Velem is előfordult párszor, hogy ilyet álmodtam és az esetek nagy részében hamarosan terhes lettem :D
Amandeen
2018-01-21 16:55:22

Képzeljétek, éjjel azt álmodtam, hogy állapotos vagyok. Hogy ez mit jelent, jelent-e valamit, nem tudom. Lehetséges, hogy annyira foglalkoztat ez a téma, hogy már álmomban is visszatér?
Amandeen
2018-01-21 16:23:29

Mai LH délben:
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=962IMG_2749.jpg

Estére is csinálok majd egyet.
Amandeen
2018-01-21 16:15:40

Fbara, szurkolok nagyon! Kíváncsi vagyok, mit mérsz majd holnap, de szerintem is megvolt az ovud!

Sushi, hajrá! Együtt izgulunk! Nálunk is megvolt az összebújás tegnap este, azaz éjfélkor. A többi már nem rajtunk áll.

Képzeljétek, voltam gyógyszertárban, persze, hogy nem volt olyan teszt, amivel tegnap sikerült közel pozitívat tesztelnem, úgyhogy maradt a lila tesztcsík (csak olyan volt nekik). Délben el is lőttem belőle egyet, de nem lett erős a második csík, sőt, látszik, de viszonylag halvány.
Na, most nem tudom, hogy mi a valós helyzet. Az lett volna a legjobb, ha ugyanazzal a fajtával tesztelhettem volna ma is, már csak az összehasonlítás miatt is, de hát nem jött össze. Ez a teszt most negatívat mutat. Lehetséges, hogy valóban így is van, és tegnap volt az LH csúcs, de sz is lehet, hogy nálam egyszerűen nem működik ez a teszt. Tegnapelőtt is ilyennel teszteltem, és alig volt látható a második csík, erre tegnap meg egy másik fajtával milyen erőteljes lett!
Amandeen
2018-01-21 16:02:11

Lion, Margaréta, jól teszitek, ha elmentek ezekre a kivizsgálásokra, legalább megtudjátok van-e valami gond valamelyik értékkel, hormonnal, és ha van, akkor legalább meglesz az ok, azt pikk-pakk kikezelik és jöhet a baba. Néha csak egy csepp segígség, gyógyszer kell, és minden helyre jön. Szurkolok nektek!

Niki, örülök, hogy jól vagy, Zsoltidnak meg jobbulást! Basszus tényleg, hogy rohan az idő, már 9. hét! Aztaaa! Várjuk a pocakos képet!

Erikasz, neked is kívánom, hogy minden rendben legyen és rendben is lesz! A Jó Isten vigyáz rád! Pihenj sokat!

Kira, oda vagyok a kiskutyákért! Biztosan nehéz megválni tőlük, de hát csak nem tarthatod meg mindet. :-) biztosan nagyon édesek.

Anita34, remélem a rosszulléteid hamar elmúlnak majd és tünetmentesen, vidáman telik majd a hátra lévő idő! :-) Te pocid látszik már? Környezeted nem gyanakszik?
Lion86
2018-01-21 15:03:51

Margaréta, 29-én megyek vérvételre :)
De már nagyon várom, mert a közérzetem is egyre borzalmasabb és már úgy érzem nem a lelki okok miatt van.
Margaréta88
2018-01-21 14:52:41

Nálam egyenlőre semmi változás nincs, várokozó módban vagyok :)

Lion: mikor mész vérvételre? lehet írtad már, de annyi minden történik itt :) én 30-án megyek általános vérvételre, a háziorvos csak ilyenre tud küldeni, ott nézik a tsh-t. Persze azt mondta, hogy ha ez nem lesz jó, akkor majd nézik a többit....

Niki: szerinted ha mondanám a dokinak, hogy én darabosnak láttam a vérzést, akkor kezdene velem valamit? Ez most aggaszt, bár megint csak 1,5 napig tartott.

Lion86
2018-01-21 14:39:07

Köszi Niki a tapasztalataidat :) A hajam most nem hullik, de pár hónapja iszonyúan hullott. Azért nem gondoltam alulműködésre, mert hízást írtak, de nem híztam, csak 1-2 kilót. Mindig szinte betegesen sovány voltam. Viszont észrevettem, hogy a pulzusom mostanában csak 60-65 körül van és nálam az alap 90-100 egy enyhe szívbetegség miatt.
Anitacool
2018-01-21 14:35:03

Mi az integrált tesztet végeztük el a kisfiammal, azt a 12. és 18. heti genetikai vizsgálatok során levett vérből nézik, és az elérhető legjobb eredményt kaptuk.
Úgy gondoltam akkor is, ha kiderül, hogy baj van sem tennénk már ellene semmit, hisz mire kiderül az eredmény, már túl vagyunk a 18-19. héten is. Mindenképp megtartottuk volna, bármit is mutat a teszt. :-)
Lion86
2018-01-21 14:14:52

Erikasz, most már nem iszok semmit, nem is merek, amíg nem derül ki mi a baj :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!