Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-01-20 15:39:08

Amandeen :Neked 28 napos a ciklusod igaz ?
Már megjönni nem fog, mert a tűsződ megért!!!!
Én igy látom a napokban megtörténik !
Mert akkor már régen megjött volna,ha nincs érett tűsződ .
Azt néztem a görbédben sok a stagnált hő, az azt jelenti készülődik de valami vissza fogja !
Az lehet a stressz ,lehet a kupp amit irt a doki vagy gyogyszer ! Most türelemmel várd ki mi lesz a vége .
Most azt ajánlom ha iszod a málnateát hagyd abba, ne idd tovább meglátjuk milyen lesz a hőd,és mi történik jó !
Lion86
2018-01-20 15:24:08

Sushi, általános vérvételre 29-én megyek, meg a jövő héten hormon vérvételre is akarok, a dokihoz nem tudom mikor megyek vissza, hétfőn, vagy csütörtökön tudok.
Méhpempőt még nem ettem, ehhez nem tudok hozzászólni :)

Képzeljétek, már világvége hangulatom volt, mert ma dolgoznom is kell és nagyon nem volt kedvem, meg elmúlt a barnázás ahelyett, hogy megjött volna és már az őrületbe kerget. És a kisfiam megtette az első lépéseit! Felbecsülhetetlen :)
erikasz
2018-01-20 15:20:46

Danko:Hogy állsz ?

Kira : A cickafark tea veszélyes ösztrogéntöbletet csinál hagyd el!!!
Régen tűdőbetegségre használták TBC -re .

Sushi :A citrom eltolja az ovut 3,4 napra ,te addig ne idd mig az ovud meg nem történik !!!
Jó magasra felment a hőd ,aztán lezuhant ,nállad ciklus 10 napján lett volna ovu, de viszafogtad !!!!!
Sushi
2018-01-20 14:59:34

Amandeen, teljesen megértelek. Én is azt kívánnám, hogy jöjjön egy új hónap és kezdés. De sajnos el kell fogadni, hogy van ilyen hónap is. Mindenkinél:s :( Nekem augusztusban volt ovu nélküli ciklus (mondjuk az volt a legstresszesebb hónapom talán az évben meg a szeptember a munka miatt). Mikorra nem várod?
Fbara, igen úgy tűnik megvolt 18án. Nekem a tiedtől egy picit erősebb volt a ma reggeli tesztem:) Kíváncsi leszek estére változik-e, meg holnap.

Lányok, aki méhpempőt eszik egy ideje tapasztalt-e valaki változást az éjszakai alvás minőségében? Pl felszínes vagy ébrenléti alvást, esetleg éjszaka közepén vagy hajnalban ébredést 1x-2x,? Én néhány napja úgy döntöttem, hogy abbahagyom vagy legalábbis most szünetet tartok a méhpempővel, mert kb 3-4 hete is van már, hogy rendszeresen felkeltem éjszaka rövidebb- hosszabb időre (fel nem keltem az ágyból). Először azt hittem, hogy csak a múlt havi "átlagos izgalom" a ciklus vége felé. De nem. Az is érdekes, hogy másnap nem éreztem magam fáradtnak egyáltalán. Sőt, alapvetően teli vagyok energiával:)). Kb 2 hónapja ettem már a méhpempőt, szóval akár aktuális is lehet a szünet. Most, hogy nem eszem néhány napja már mélyebben és nyugodtabban is alszom (bár előfordul, hogy felkelek valami zajra, de legalább rögtön vissza tudok aludni). Valakinek hasonló tapasztalat van/volt?
Amandeen
2018-01-20 14:43:22

Fbara, a mai halványabb, szóval lehet, hogy a 18-án volt pozitív.
fbara90
2018-01-20 13:58:43

Sziasztok! Most csak röviden jöttem mert vendégségben vagyunk. Csak meg akartam mutatni a mai tesztem.
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=43020180120_114558.jpg
Estefelé leszek még és elolvasok mindent. Tényleg 18 lehetett nalam a pozi nap.
Puszi lányok :-*
Amandeen
2018-01-20 13:50:23

Sushi, amióta vezetem a görbém, ez az első alkalom, hogy ilyen lett.
Fogalmam sincs, hogy mi lehet, lesz-e ovu vagy nem, de most már inkább úgy vagyok vele, hogy jöjjön meg a menzi, és kezdődjön egy új ciklus, mert ez így nem állapot. Így most azt se tudom előre kiszámítani, mikor kellene megjönnie. Áááá, tisztára ki vagxok ettől! Nem ezt vártam 2018-as év elejétől, mondhatom jól indul, pedig olyan bizakodó voltam.
Sushi
2018-01-20 13:20:52

Sziasztok Lányok,

Újra itt, kicsit sűrű volt az elmúlt hét. Készülődés, utazás, most én látogatom a párom. Nem tudom mennyire lesz hatással a hőmre. Meglátjuk. Az ovu készülődik nálam is. LH teszt tegnap hómező volt, ma reggel már láttam, hogy van egy határozott de még halvány kontroll csík. Így állok most:)

Erikasz, örülök, hogy újra lendülettel és odaadással jelen vagy:) Pihenj sokat, lazíts:) A citrom reméljük segít most is ;) Én majd minden reggel iszom egy pohár meleg citromos vizet éhgyomorra bár én az anyagcsere miatt, meg jól esik:)
Anitacool, Margaréta sajnálom a nehéz mensit. Tényleg nagyon szép és ígéretes volt mindkettőtök görbéje. De előre és fel a fejjel. Már túl vagytok talán a nehezén. Anitacool, az esküvői szerveződés biztos lefoglal, főleg ahogy közeledik az időpont. Lehet már tudni hol lesz? ;-)
Amandeen, én tanácstalan vagyok a görbédet illetően. Azt tudom, hogy ovu nélküli hónap olykor előfordul és normális is talán. Az előző hónap(ok)ban volt már ilyen többször is esetleg? Vagy csak ez a mostani ilyen? (Bocs ha korábban volt róla szó)
Fbara ismét előttem haladsz:o) úgy fest Te épp túl vagy az ovun, 18-a volt a napod ha jól láttam a tesztjeiden? ;-) Szerintem jól jelezhet a teszt csak valszeg az egy rosszabb minőség. Legközelebb próbáld meg amit Anita34 javasolt :)
Lion végül bejelentkeztél dokihoz vagy vérvételre? Barnázás még mindig tart?
Kira, hatott a gyógyszer, szuper! Új hónap és kezdet.:) Reméljük segített és ez a hónap sikeres lesz;-) Kiskutyáknak van már gazdi jelölt? Mostanság sűrű lehet nektek, mindenfelé kúszhatnak mászhatnak :D
Dankol, szerintem is volt ovud, ahogy Erikasz mondja. Te mikorra nem várod?
Csuti, örülök, hogy minden rendben alakult a genetikai tesztvizsgálat során! Nagyon szuper:) Jól vagytok amúgy, minden rendben?
Anita34 neked milyen az étvágyad? Fogytál is? Jobb már egy picit a helyzet?
Niki Ti hogy vagytok? A barnázás elmúlt már végleg? Jól érzed magad? Ilyesztő volt olvasni nagyon :( Dokitól megkérdezted mi lehetett?
Remélem a többiekkel is minden rendben :))
Kira84
2018-01-20 13:02:55

Sziasztok lányok, Látom mindenki jól van és szépen átvészeltük a menszit, nekem már csak kevés pecsét van. Tegnap már nem görcsöltem. Igaz nem is unatkozom, nincs időm magammal foglalkozni leköt a 7 kis ördögfióka, meg pont benne vagyunk a festésben is úgy hogy érdekesek a napjaim :)
Párom rábeszélt még próbáljam ezt a hónapot hátha most sikerül,szó se róla megint beadtam a derekam,úgy hogy ez megint egy closty+méhpempő+cickafark hónapom, úgy hogy most nem is akartam teázni...
:)
Lion86
2018-01-20 12:55:12

Én 9-én ittam alkohol, ezért lett kivéve a másnapi mérés, mert 37,1-et mértem és az biztos nem passzol bele, szóval nekem felvitte a hőt.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!