Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Képzeld Lion én is 20kg-t szedtem fel terhesen :-) 57-ről 77kg-ra, most meg 55 vagyok. Úgyogy ahogy jött, úgy ment is. Sok volt a vizem, be is vizesedtem, a baba is 4,2kg felett volt. De még 38 hetesen 10km-t sétáltam az állatkertben egy nap alatt, jó kondiban voltam :-)
Anita34
2018-01-20 19:29:23
Lion, így már értem. Az orvos biztos megtudja majd mondani.
Anita34
2018-01-20 19:27:52
Köszönöm Lányok a tapasztalataitok! :)
Erikasz, bocsi biztos átsiklottam felette. Nem értek ezekhez a teákhoz.
Lion86
2018-01-20 19:11:45
Anita34 azért tettem be mensinek, mert így az ovut is visszatette 23-ra, amikor az LH pozitív volt, de majd látjuk mit mond a doki.
A cickafarkat nekem 2 természetgyógyász is ajánlotta, nem felviszi, hanem kiegyensúlyozza az ösztrogén szintet.
Az nagy fiamnál sok hányás volt az elején, de a végére 20 kilót híztam,a második trimesztertől szuperül éreztem magam, a kicsinél egyszer sem hánytam, 8 kilót híztam és szörnyen éreztem magam az egész terhesség alatt.
erikasz
2018-01-20 19:02:31
Anita :Kirának irtam hogy a cickafarkot nem ajánlanám , mert régen TBC gyogyitottak vele és nehogy tulzott ösztrogént vigyen a szervezetbe !
Az a baj, hogy ebből a tesztből csak ez az 1 db-om volt, és ezzel most elfogyott az összes LH tesztem...