Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Amandeen
2018-01-20 12:22:14

Fbara, ezek szerint tényleg az volt a pozi teszt, pedig nem látszott annak. Örülök, hogy most időben jött az ovud!

Erikasz, neked pedig valóban korai lenne most az ovu már megint. Citromra fel! :-)

Reggel 36,25-t mértem.
erikasz
2018-01-20 12:10:29

Ja ...... bőséges vizesfolyás van ,már félek nehogy ovu legyen,korai lenne már megint !!!
erikasz
2018-01-20 12:04:15

Fbara :Megtörtént ez tuti :D
Amandeen : Az alkohol leviszi a hőt ,de jól tetted egy kicsit lazitottál !!:D
Én ma igy!
ÉN már citromot iszok ,méhnyak fent félig nyitva és közepesen puha ,menszi tegnap délutántol semmi :D
Többiek ?
Lion86
2018-01-20 10:40:01

Sziasztok!
Fbara akkor eddig úgy tűnik a18-a volt pozitív, pedig nem látszott még teljesen annak :)
Még mindig nem jött meg, pedig annyira biztos voltam benne és a hasam is görcsölt.
A görbémet most egyelőre így hagyom, hogy beírtam mensinek a barnázás kezdetét.
fbara90
2018-01-20 05:47:17

Sziasztok!:)
Feljebb ugrottam megint :)
Amandeen jol tetted hogy kicsit lazítottál. Nagyon stresszes vagy,azért nem jön az ovu. Kell is a kikapcs :)
Amandeen
2018-01-20 01:05:26

Erikasz, igen, csináltam LH tesztet este, de ugyanolyan halvány, mint a tegnapi.
Köszi, hogy megcsináltad a görbém. Holnapi mérésből majd kiderül, bár lehet, nem lesz mérvadó, mivel közrejátszhat, hogy barátnőmékkel, akik szintén babaprojekten dolgoznak, és jelenlegi ciklusában nincs pé-je, minden mindegy alapon ma este kínunkban megittunk egy-két pohár alkoholt. Max. ez befolyásolhatja majd a reggeli hőmet, de majd a napokban úgyis kiderül. Most már kicsit igyekszem, illetve muszáj lazábbra fogni a dolgokat, mert ha nem lazítok, akkor lassan beleőrülök ebbe a bizonytalanságba. Tudom, nem volt okos dolog most alkoholos italt fogyasztani, de így alakult. Majd meglátjuk. Ma nem tudunk/tudtunk együtt lenni apával, utoljára 2 napja tudtunk összebújni, meglátjuk, elegendő lesze-e.

Fbara, szerintem ez az LH teszt így még negatívnak számít. Esetleg holnap erősödhet még!

Lion, én most 20-as erősségű teszteket használtam. Nem tudom, lehet köv. hónapban megpróbálom majd a 10-est. Egyszerűen nem tudom, mit tegyek, érdemes-e egyáltalán LH tesztekre pazarolnom a pénzt, van-e egyáltalán értelme...de majd még próbálkozom.
Anitacool
2018-01-19 23:11:13

Köszi, megvagyok! :-)
Kicsit brutál lett ez a menzesz, de majd csak ennek is vége lesz..
Ezerrel szervezzük a dolgokat, már csak 5 hónap van hátra :-))))
Igyekszem néha feljönni és olvasgatni, de megint jó sűrű lett fórum. Szerencsére :-)
Lion86
2018-01-19 22:59:01

Köszi Anitacool. Nekem mondjuk az LH teszt alapján gondolva pontosan lőtte be, és egy mobilos alkalmazás is egy nappal utána, de az ovagraph pl. nem. Kinek mi jön be :) Kipróbálom azt is amit írtál. :D
És hogy vagy?
Anitacool
2018-01-19 22:50:16

Nekem ez a tervezettbaba.hu mindig írtó messzire tippeli be az ovut, pedig rengeteg vezetett görbém van itt. Ez az egyik legkevésbé megbízható előrejelzésben. A legpontosabban a fertilityfriend és a clue nevű alkalmazások szokták eltalálni. Sok helyen vezettem már, itt is kb csak a fórum miatt vagyok ;-) Mostanában már csak ezeken vezetem, a többin semmi értelmét nem láttam.
Anitacool
2018-01-19 22:46:32

De igen, Lion :-) Ha látod, hogy mikor volt az ovud, akkor az a nap + 7-8 nap

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!