Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Én az első várandósságomat szinte észre se vettem ☺️Viszont a másodikkal 16 hétig hánytam ☺️ És mind a kettő fiú! De a 16 hét után már semmi panaszom nem volt! Imádtam a "terhes"séget!!!
Amadeen szorítok hogy ovu legyen !
Lion Én egy éve megfogadtam hogy semmi tünet után nem olvasgatok! Több alkalommal nagyon megrémültünk az interneten olvasottak miatt ! Viszont természetesen annál jobban örültünk a jó hírnek! Bízom benne hogy te is jó híreket fogsz kapni!
Nekem tuti mostmár hogy nem ovu volt ! Mert egyre sötétebbek a tesztelésnél a csíkok!! A progi is vissza tette az eredeti helyre ! Ma viszont kicsit mintha mensi fájdalmat éreznék, de tompán!
gyémánt7
2018-01-21 18:42:16
Sziasztok !
Niki111! Együtt érzek férjeddel, én a karácsonyt csináltam így végig! (Szörnyű )
Sushi
2018-01-21 18:32:29
Köszi a véleményt Anita34!:) Szerintem nekem a mai volt az LH csúcs az is a reggeli talán. Sajna nincs több clearblue teszt, még a holnapot megnéztem volna mit jelez. Meglátjuk a következő napok hő adatait:) Viszont következőnek én is ezt a zöldet fogom beszerezni, ahogy javasoltad :)
Anita34
2018-01-21 18:17:55
Sushi, köszönöm! :) Meglátjuk majd (még jó sokára igaz) ki lakik odabent, de egy kicsit most "megkínoz" a Drágám. :) :D
A hődet néztem az előbb, és ha felmegy holnap akkor azt mondhatjuk, hogy pozi volt a mostani teszted - szerintem. De hátha a Lányok is írnak majd véleményt. Jó úton vagytok, nagyon drukkolok! Csak így tovább!!!!
Sushi
2018-01-21 18:14:28
Amandeen tényleg váljon valóra az álmod:o))
Reméljük alakul ez a fránya ovu, nagyon megdolgoztatok ezért a hónapért az már biztos! ;-)
Anita34 reméljük nemsokára enyhülnek picit a tüneteid és jobban érzed majd magad. Talán addigra már el is mondhatjátok az örömhírt a családban is :) Szerintem is kislány gyanús vagy ;-)))
Nikire is kíváncsi leszek, mit hoz a sors;-)
Anita34
2018-01-21 18:13:27
Sushi, a Clearblue kék csíkosat abszolút pozinak mondanám és a 13.reggelit is. Kérdés, hogy fog e még erősödni. A 13.kora estit már mondjuk halványabbnak látom.
Nekem pl.annyira erős szokott lenni, hogy a T vonal jóval erősebb a C-nél. (zöld színű One Step teszt)
Sushi
2018-01-21 18:04:31
Erikasz, köszönöm a felvetésed, gondoltam én is pajzsmirigy túltermelődésre, de mindenhol azt olvastam, hogy ez inkább 36.8 és afeletti hőnél lehet jel. Nekem egyáltalán nincsenek ezek a tünetek amiket írtál, egyet kivéve az alvászavar az is csak az elmúlt hónapban, de én a méhpempőre gyanakszom, ezért is tartok szünetet. A tavalyi TSH-m 1.309, ami szerintem teljesen ok, ahogy Niki is írja az értékeket. Az AntiTPO pedig 0.6 volt ez is ref értéken belüli. De nézek hormonsort a mostani hónapban újra. A ciklus eleji, 4-i már túl vagyok és megyek majd a 21-i vérvételre ha hazautaztam. 1 év után úgyis aktuális lesz.
Niki, megnyugtató, hogy sikerült túljutnod az ijesztő barnázáson és minden rendben. Köszi, hogy megosztottad a hírt;-) A párodnak kitartást kívánok és remélem sikerült megszabadulni a kínzó fogfájástól, gyulladástól :(( Kitartást neki és mielőbbi gyógyulást!
A futást lájtosra veszem, de majd csak egy-két nap múlva megyek;-)
Lányok, közben csináltam fotót is a tesztjeimről, hogy megosszam veletek és össze tudjátok hasonlítani esetleg a tiétekkel az erősséget illetően.
Mindkét képen a felső sor tegnapelőtt vagyis a ciklus 12 napi tesztjei,reggeli és esti csík, az alatta lévő 2 tesztcsík pedig a maiak, 13. napi szintén reggeli és most kora esti. Legalul pedig Clearblue digitális smájli jele :) és a két csíkja is (ez utóbbiban abszolút megbízom)
https://www.kephost.com/image/ELMZ
https://www.kephost.com/image/ELM6
Lion86
2018-01-21 17:18:25
Kíváncsi vagyok az estire, abból talán kiderül, hogy most nő, vagy már csökken az LH szint.
Anita34
2018-01-21 17:18:16
Amandeen, köszönöm! Egy kicsit látszik csak a pocimon, nem feltűnő amúgy. Viszont menni nem igazán merek sehová sem hosszabb időre (anyuék, anyósék), mert félek, hogy ott kap el a hányinger és akkor nem "titkolhatom" tovább. :)
Anita34
2018-01-21 17:14:50
Amandeen, ez már tényleg jóval halványabb, mint a tegnapi, na de ha meglesz az emelkedett hő, akkor abból tudni fogjuk, hogy a tegnapi volt a csúcs. :) Drukkolok nagyon!
Amadeen szorítok hogy ovu legyen !
Lion Én egy éve megfogadtam hogy semmi tünet után nem olvasgatok! Több alkalommal nagyon megrémültünk az interneten olvasottak miatt ! Viszont természetesen annál jobban örültünk a jó hírnek! Bízom benne hogy te is jó híreket fogsz kapni!
Nekem tuti mostmár hogy nem ovu volt ! Mert egyre sötétebbek a tesztelésnél a csíkok!! A progi is vissza tette az eredeti helyre ! Ma viszont kicsit mintha mensi fájdalmat éreznék, de tompán!