Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2018-01-20 18:57:03

Anita34 nekem a kisfiammal egyetlen rókázás sem volt, nem mondom, hogy nem émelyegtem az első trimeszterben, de az is csak munka után (hogy le ne bukjak ;-) ). Viszont feltűnően vidám, boldog kismama voltam, életemben akkor nevettem a legtöbbet, pedig egy nagyon jóledélyű csaj vagyok alapból is :-) ;-)
erikasz
2018-01-20 18:52:22

Anita :De jó hogy itt vagy !!!:D
Nekem két fiam van ,igaz semmi hányinger ,semmilyen rosszulétem nem volt ,velük mintha nem is lettem volna terhes !
A lánnyal állandóan hánytam, semmi nem maradt bennem ,még a szülőágyon is !
Te jól vagy ,hogy érzed magad ?
A hűvelyfolyásom bőséges vizes ,de a citrommal megfogom remélem !!!
Anita34
2018-01-20 18:36:13

Sziasztok Lányok!

Amandeen, továbbra is nagyon drukkolok, hogy sikerüljön végre az a tüszőrepedés. A lazítás jót tehet, lehet akkor történik meg az ovu is.

Fbara, drukkolok, hogy sikerüljön a baba! Most már várakozás jön akkor.

Sushi, ovuláció a napokban ha jól látom. :) Akkor hajrá összebújós napok!!! Drukkolok Neked is! Biztos,

Köszönöm Csajok a kérdést, úgy hiszem, hogy fogytam, mert alig tudok enni, vagy ha jóízűen eszem már kavarog is a gyomrom. Ez kislányos jel nálam. Kislányommal is ugyanígy voltam, elég volt visszahíznom a kiinduló súlyomra, hogy onnan elkezdhessem a hízást. :)
Én ettem méhpempőt előző terhességemnél, de nem befolyásolt semmit. Ugyanúgy aludtam tőle, mintha nem is ettem volna.

Kira, örülök, hogy új ciklust kezdtél. Jó lesz a closti+méhpempő+cickafark kombó, ártani nem árthat. Hátha biztosabb lesz így a siker.

Erikasz, korábban jönne az ovud ismét? Van még folyás?

Lion, csak barnázás volt? Az még nem számít rendes menzi napnak szerintem. Nagyon ügyes a Kisfiad! Hatalmas öröm az biztos. :)

Dankol, kíváncsi vagyok mi lesz a végén. Hú, de idegesítő az ilyesmi. A hőmérőt az a biztos ha lecseréled egy simára. A digitálissal nekem sincsenek jó tapasztalataim.

Anitacool, most már biztos a menzi vége felé jársz. Kitartást és jó szervezkedést az esküvőre! Hamar eltelik majd az idő az tuti. Ez a Clue is egy olyan oldal ahol lehet vezetni a hőt? Mondanál kicsit többet róla?

Niki, hogy vagytok? Rég jelentkeztél.....

Szerintetek mennyire igaz az, hogy kisfiúval várandósan nincsenek rosszul az anyák és nem is hánynak? Esetleg aki már átélte vagy akik hallottak másoktól ilyet mennyire jött be?

erikasz
2018-01-20 17:18:18

Kira :Már menszikor ihattad volna , most is kezdheted ,nem huzza el a ciklust rendbe teszi !
Lehet ebbe a honapban már lesz hatása, mivel 3 honapig kell inni mig hatást fejt ki !
Nálam ,már a második honapban hatott ,és ugy látom Fbaránál is bevált !
Amandeen :Lehet nálad a beavatkozás bezavarta a ciklust ,de jó lesz az mindjárt !
erikasz
2018-01-20 17:10:00

Danko :Hidd el ,a hőmérő nem válik be nállad ,használj másikat a következő ciklusban ! Nekem 10 perc után kapcsol ki ,digitális Romed és rögziti a hőt ,de nekem 5 alkalommal csipog 10 perc alatt !
Dankol
2018-01-20 16:53:11

Sziasztok!
Fbara sztem is 18ai teszted volt a legerősebb.
Kira új hónap, új remény és aranyos a párod, h erre bíztat.
Anita34,Niki mi újság?
Amandeen hasonlóan én is elengedtem a témát, m már volt, h ezzel álmodtam és sztem ez sem tesz jót.Egyébként lépcsősen haladsz felfelé, ebből még bármi lehet... ;)
Erikasz digitális hőmérőm van, ami csipogás után 3 perccel magától kikapcsol, így ennyit mérek, még azt a tanácsot fogadtam meg, h bekapcsolás előtt tartasam 2percet a számban már, aztán kapcsoljam csak be.Most ezt csinálom, de nem hiszem, h ezzel lenne a gond, m előző ciklusaimban is pont így használtam és mégis volt, h 37,0 felkúszott a hőm.A luteálisom 14-15 nap szokott lenni, de akkor végig magasan van a hőm.
Nincs más választásom várakozó állasponton vagyok v az ovu v a mensi jön majd...
Kira84
2018-01-20 16:49:11

erikasz hogy is volt, hányadik naptól kell inni a málnát,?
Ami biztos hogy nagyon sok nyákom volt tőle....
Amandeen
2018-01-20 16:48:28

Sushi, erikasz, nekem eddig 21, 23, 25 napos ciklusaim voltak, a leghosszabb 36 napos volt. Tehát elvileg már meg kellett volna jöjjön.
Na most, ha készülődik valami, próbálkozik a szervezetem, de nem reped meg a tüsző, akkor a ciklus hossza kitolódhat ki tudja meddig. Ilyenkor nem tudom, mi alapján/hatására jön meg, amikor egyszer csak megjön.

Erikasz, a málnát ma már nem ittam. Legyen igazad, és legyen úgy, ahogy írtad. A következő napok hőadatai majd megmutatják volt-e ovu, vagy csak hiába várom.
Az az érdekes, hogy voltak ovus fájdalmaim az elmúlt hetekben, éreztem a feszülést, szúrkálást a hasamban, mégsem történt semmi. Aztán egyszer csak elmúltak ezek a tünetek, de akkor sem történt semmi. Most megint érzek valamit, de ez inkább olyan érzés, mint menzi előtt szokott lenni, bár lehet hogy csak beképzelem.... Nem tudom.
Gyógyszereket nem szedek, csak vitaminokat. Femibion tabit, E vitamint, Q10-et, D vitamint, C vitamint meg Omega3-t. Ezeket eddig is szedtem, illetve a Femibiont most kezdtem el pár napja, eddig csak sima folsavat szedtem. Tehát elvileg ezektől sem lehet, mivel ezeket már hónapok óta szedem.
Kira84
2018-01-20 16:46:34

erikasz
Én úgy tudtam, meg a gyógynövény boltban is meg a neten is azt irják peteérés serkentő a tea.
Most a málnát nem merem mert nem tudom nem e az kavart be hogy kitolódott a ciklusom..
erikasz
2018-01-20 15:55:15

Amandeen : Ha igy fog menni a hőd az ovud 26 napra teszi a gép .

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!