Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-01-21 11:13:52

Fbara : Ugye mondtam ,hogy megfogod érezni az ovut ,ha inni fogod a málnát !!!:DD
De már szerintem válts teát ,reggel palást este gyerekadag málna jó ,vagy ugy csinálod ?
Sushi
2018-01-21 11:10:55

Erikasz, Az alaphőm nekem magasabb az átlagtól valószínűleg. Sajnos nem várok kisbabát. Rendes menstruációm megvolt. A ovum kb 13án szokott lenni. Az LH tesztek nekem jól működnek, az ovut egy nap max másfél napig mutatja. reggel, délben este, ugyanazt az erősséget mutatják:) Az hogy magasabb az alaphőm nem tudom utalhat-e bármire?!
fbara90
2018-01-21 10:51:20

Erikasz én is nagyon örülök neki hogy most időben jött nekem :D
Kira dejo, akkor növögetnek :D már 4 hét eltelt? Aztaaa :D oltást mikor kell először kapniuk? :) valaki kerdezte már ,vannak gazdijelöltek? :)
fbara90
2018-01-21 10:46:23

Sushi de jó! Ügyesek vagytok! :D hajrá! :D
fbara90
2018-01-21 10:45:30

Sziasztok! :)
Itt a mai mérésem. :) Anitacool szerintem megvolt. Meglátjuk a napokban. :)
19en fajt lent.szerintem azt éreztem életemben először :D meg tojcsi nyák is volt 3 napig. Hőm emelkedett. Igaz ma még nem ment feljebb a tegnapinal,de talán holnap. :) minden jel arra mutat. :) de persze nem hanyagoljuk egymást a szerelmemmel :D
erikasz
2018-01-21 10:29:33

Sushi :Az elmult honapi görbéd felteszed nekem ?
erikasz
2018-01-21 10:27:39

Sushi :Reggeli LH pozitiv ?
Reggel nem szoktak LH csinálni csak jóstesztet akkor te biztos terhes vagy attol hogy megvolt a menszid lehetséges ,és magas a hőd is végig !!!
Sushi
2018-01-21 10:21:09

Jó Reggelt, sziasztok,

A reggeli LH teszt már pozitív:), így állok ma. Sikerült az összebújás is, reméljük a legjobbakat :o)

Amandeen nagyon ígéretes a tesztcsík, szerintem ez már inkább pozitív. Sztem élőben még erősebb lehet a csík de akárhogy is biztos ami biztos bújjatok össze;-)
Fbara már szépen fenn van a hőd, maradjon is jóóó sokáig ;-)
Erikasz még lenn vagy, reméljük várat még az ovu egy picit, hat a citrom! :)

Lányok, így ovu körül, a lehetséges teherbeesés napjain ti sportolnátok? Én futni szoktam, de most elgondolkodtam, hogy jó ötlet-e így ezeken a napokon. Lehet csak túlparázom az egészet, de nem tudom az ugráló mozgás mennyire jó vagy sem? Mit gondoltok?
erikasz
2018-01-21 10:17:46

Kira :Ittál málnát tegnap ?
erikasz
2018-01-21 10:11:54

Kira : 0,5 tized emelkedés szuper ...ez nem ovu ?
Hogy érzed ?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!