Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Amandeen gratulálok ez nagyon-nagyon jó hííííír! De örülök! :))))) Nagyon ügyesek vagytok! :D már csak az ovu jöjjön! :D gondolom a párod is boldog most! :D megérte a sok odafigyelés és lemondás :) Meglátjátok az eredménye is meglesz! :) csodás :) szuper eredmény!!!! :)))) Talán a jó hírek neked is új reményt adnak, és a megkönnyebbülésben a peteérésed is megérkezik! :) Olyan jó olvasni, komolyan! Ma valami mérhetetlen pozitívság és boldogság költözött belém mindennel és mindenkivel kapcsolatban, mintha minden rózsaszín lenne :D :D hihi :D Annyira.de annyira drukkolok nektek Amandeen! :)))))
Amandeen
2018-02-07 22:25:35
Sziasztok!
Zsuzskam, üdv akkor újra itt! Én is 32 éves vagyok/leszek éppen holnap. Mi első babával próbálkozunk. Most épp egy maratoni ciklusban vagyok, fogalmam sincs mitől lehet. Ha ki is maradt mensi nélkül egy ciklus, mostanra már jönnie kellett volna a következő ovunak, de a hőm még mindig alacsony. Eddig 21, 23, 25 ciklusaim voltak. :( ügyesek voltak a tesódék! Kívánom, hogy nálatok is hamar összejöjjön a kistesó!
Niki, igen, sajnos még mindig ugyanaz a ciklus!
Anita34, bizony, pénteken orvos. Endokrinológushoz is megyek, utána pedig kaptam időpontot egy nőgyógyászhoz is, aki ugyanazon a magánklinikán rendel, csak nem az a doki, akit ajánlottak. Az a doki sajnos beteg, és most nem rendel. Úgyhogy most bejelentkeztem egy tök ismeretlen dokihoz, de úgy voltam vele, ha már úgyis ott leszek, akkor nézzen meg egy valaki egy UH-n, hogy mi a helyzet.
Ma egyébként elmentem egy laborba vérvételre, holnapra lesz eredmény. Ma csak a pajzsmirigy lett kész, de az normál tartományban van, 1,18, októberben 1,31 volt. Várom már, hogy milyen lett a többi.
Férjem is csináltatott egy spermavizsgálatot, bár van még 2 hét a 3 hónapból, de azért megnézettük ma azt is. Jobb lett, mint az októberi! Nem az igazi, de jobb. Amennyit én mi tudtam szedni belőle, megdupláztuk a múltkori számot. 7 millió helyett most 15 millió van 1 ml-ben, és ennek 80 százaléka normális, progresszív. A múltkoriban csak 40 százalék volt mozgémony, a többi mozdulatlan volt. Majd meglátjuk, mit mond erre az urológus. Ez legalább jó hír! :-)
fbara90
2018-02-07 21:18:24
Anita34 nagyon várjuk 14-én mit mondanak,mutatnak nektek! :D Majd gyere ám mesélni! :D Köszönöm a kedves szavaid, és a bíztatásod Neked is! :)))
Anitacool nagyon drukkolunk a 4 babás ismerősödnek, meg az unokatesódnak is!! :)))
Egyik kollégámnak megszületett a kislánya :D egy tündééér :D remélem idén már mi is a karunkban tarthatjuk a sajátunkat! :)))) úgy örülök nekik! :))) egyáltalán nincsenek rossz érzéseim, boldogsággal töltött el engem is :D pedig azt hittem tiszta féltékeny leszek :D 2 másik munkatársamnál is nemsokára jönnek a babák, ott is mind kislányok! :D Hát. bele kell húznom mert lemaradok :DD
Zsuzskam üdv közöttünk. :) Remélem jól érzed majd magad ebben a társaságban is, de én biztos vagyok benne! :-D Remélem gyorsan célba ér a kistesó-projekt! :D az első babánál a görbevezetés segített nektek is? :) ittál/szedtél valamit mellette? :) Nincs valami jó tipped/trükköd? :D
Chill örülök, hogy újra olvaslak :) Picit megijedtem én is , ahogy sorról-sorra haladtam, Remélem összejön ebben a kiszabott 3 hónapban a babátok, ha nem, akkor pedig jobb is ha "meggyógyítják" a méhed ott ahol kell :) hisz az lesz a bölcsője hosszú ideig a kis jövevénynek :) ennyit megér az a 6 hónap :) én nagyon drukkolok nektek! :)
Anitacool
2018-02-07 21:00:00
Niki mi a Maternity magánklinikán voltunk prof.Dr. Kádár Krisztinánál, aki egy nagyon precíz szakember.
http://maternity.hu/szakrendelesek/magzati-es-ujszulott-echocardiographia-csecsemokardiologia
Nem bántam meg az árát, mindent a gyerkőcért :-) Jó szívvel javaslom! A baba megszületése után 4-6 hetes korban javasolt kontroll szívUH, addigra kell záródnia a két kamra közötti falnak, ezt ellenőrzik.
Vérből tudták a nemüket.
Anita34 nem felejtem el az ígéretem ;-)
Én 20kg-t szedtem fel a várandósság alatt, amiből kb 4-5kg volt a zsír, ami nagyon hasznos volt az anyatejgyártás során :-) Kb 6 hónap után már leolvadt, -2kg-ban voltam. Most az izomépítéssel lassan utolérem magam. :-)
Várunk a valentinnapi UH-beszámolóval :-)
Chill az anyai megérzéssel nem szabad szembe szállni. Igazad volt, hogy nem eröltetted, biztosra veszem, hogy sugallt neked a pocakból a kisbabád! Istenem de szép is ez a kapcsolat! :-) Ha most megpróbálod a hüvelyi szülést, le a kalappal előtted! Szerintem csodálatos élmény :-)))
erikasz
2018-02-07 18:11:00
Niki :Drága, nekem ez meg sem fordult a fejemben ,hogy felszívódik !
Most a másik babára koncentráj ,neki nagyon nagy szüksége van rád !
Hogy mennyi mindenen kell keresztül menni egy anyának ,és mit ki kell birni !!!
Borzasztó ....!!!
erikasz
2018-02-07 18:10:25
Niki :Drága, nekem ez meg sem fordult a fejemben ,hogy felszívódik !
Most a másik babára koncentráj ,neki nagyon nagy szüksége van rád !
Hogy mennyi mindenen kell keresztül menni egy anyának ,és mit ki kell birni !!!
Borzasztó ....!!!
erikasz
2018-02-07 17:52:38
Kira :Itt a görbéd ,ha minden igaz menszikor volt az ovud ! :)
Niki111
2018-02-07 17:52:35
Anita 34: OEP alapon akartam írni
Gyakorlatilag csak a baba szívet nézik , ra közelítve , ver áramlást , pulzalast , ver áramlást . A genetikai rendellenességek zöme a sziv Uh -on kimutatható
Niki111
2018-02-07 17:50:27
Anita34: igen , az orvosom mondta . Ikreseknél amúgy is előfordul , h nem megbízható a kombinált teszt eredménye . A 12. Heti Uh nekünk tökéletes lett , crl : 55 mm, bpd : 18 mm, nyaki redő : 1,5 mm . Orrcsontja, arccsontja ép, szíve 4 kamras , hólyagban , gyomorban folyadék telítődés. Szóval minden teljesen jó , 12+0 naposnak felelt meg tegnap . Az elhalt magzatot mar nyilván nem nézték :(
Mindenképp megyünk a 18-20 heti sziv Uh -ra. Kaptunk beutalót a GOKI-ba ott kép alapon nézik, indokolt esetben utalnak be , az iker indulás pedig annak számít . De van a Czeizel Intézetben magán , az 20ezer Ft .
Chill : amikor a császár hegére tapad a terhesség . Sajnos az nem jó hely :( a méhen kívüli terhességek közül az egyik legveszélyesebb . Nekem annak nézték a mostanit . Főleg akkor fordul elő , ha nem jól gyógyul a heg v sok az összenoves
Chill
2018-02-07 17:21:59
Niki megkerdezhetem mi az a hegterhesség? Nem emlékszem pontosan hogy mi volt nálad.. a hegnél ágyazódik be a baba? A második babad könnyen összejött? Erre a terhességre mennyit vártal? Ne haragudj a sok kérdésért már biztosan leírtad, de nem emlékszem. Ha nem túl indiszkrét miért szültel császármetszéssel?
Koszi Anita és Anitacool neked is. Remelem a második baba természetes úton tud világra jönni, de a csaszarmetsest sem bánom, a kimenetel a lényeg :D Anno farfekves miatt kellett a császármetszés. Sokan győzködték hogy próbáljam meg, így is meg lehet szülni, vagy fordítsák meg a babát a pocakban, tornázzak direk megfordította tornát stb.. valahogy éreztem, hogy nem szabad. Kiderült rövid volt a köldökzsinór, nagyon rövid. Ezért nem tudott befordulni a picikem.. meg jó hogy hallgattam az orvosra. Ki tudja mi lett volna.
A blogról ha elkezd és mindenképp írj :) olvasója leszek!