Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2018-02-08 14:25:35

Én 3éve a 14. dpo-n teszteltem nagyon halványat, nincs veszve semmi :-)
Egyelőre várok, hogy emelkedjen a hőm :-)
Lion86
2018-02-08 13:31:15

Köszönöm Anita, de nem fűzök nagy reményeket hozzá, a többiek is a 12.dpo előtt már pozit teszteltek és nálam is ilyenkor a negatív az az is szokott maradni.
Te hogy állsz most? :)
Anitacool
2018-02-08 13:28:38

Lion, nagyon korán teszteltél, 3-4 nap múlva tesztelj újra, ha fent marad ilyen szépen a hőd! Nagyon drukkolok! :-)
Lion86
2018-02-08 12:45:51

Köszönöm Lányok, sajnos hiába szép a görbém, hatalmas negatívat teszteltem ma. Legalább volt ovum és normális a görbém, már ez is valami.

Kira, ha a napokban is magas lesz a hőd, akkor úgy tűnik csak most volt ovu, a hasfájás is erre utalhat. Most nekem is iszonyú görcsökkel járt a tüszőrepedés, eddig nem volt ilyen, vagy nem figyeltem oda rá ennyire.

Erikasz, örülök, hogy javul az állapotod :)

Margaréta, a hullámos görbe sem jelenti azért, hogy nem sikerült, láttam már ilyet is :)

Gyémánt, kitartást a picikhez! Biztos nagy lehet a zűrzavar :) A Te görbéd is szép.

Fbara, remélem hasznodra válik minél előbb a lazább hozzáállás ;)

Amandeen, majd írj, hogy mi lett a vérvétel eredménye.

Én egyelőre csak izgatott vagyok a reggeli mérések miatt, de nem idegeskedem rajta és mivel az LH tesztek azóta is ugynolyanok, másból nem fogom tudni, hogy volt-e ovum :(
Margaréta88
2018-02-08 10:49:45

Fbara: én nem úgy gondoltam, hogy te fogsz lebeszélni bárkit is a görbe vezetéséről :D csak úgy érzem már én is túlzásba viszem ezt :D Tuti nem néznek ki innen :D
gyémánt7
2018-02-08 09:49:00

Niki nagyon sajnálom ami történt ! :-(
Amadeen nagyon boldog szülinapot ! Örülök hogy párodnál is pozitív eredményeket észleltek!
Lion ez a görbe elég ígéretes!
Fbara ha nektek összejön februárban mérés nélkül , lehet sokan követnek majd ;-) ( egyidősek vagyunk)
Többiektől Bocsi ,"sajnos " nincs sok időm, mert 4 beteg picurkával vagyok 2 napja szerencsére már csak köhögnek, tehát aktívak :-D ( tesóm 2 gyerkőcét kaptam meg, mert dolgoznia kell)
Kira84
2018-02-08 09:31:43

Amandeen
Most nézem neked ez a ciklus nagyon hosszú, nem mész el dokihoz hogy megnézzék mi van odabent? Már megkellet volna jönnie nem?
fbara90
2018-02-08 09:31:32

De Margaréta én nem akarok senkit arra bíztatni, hogy ne vezesse a görbéjét egy görbevezető oldalon, mert a végén kinéztek innen :D :D hihi
fbara90
2018-02-08 09:30:20

Margaréta egyáltalán nem nehéz megállni. :) Imádok aludni, úgyhogy így tök jó, hogy nem kell korán felkelnem :D meg nem tépelődök rajta minden nap, meg tördelem az ujjam, jajj vajon mi lesz holnap. Szerintem nem egy rossz dolog. Meg hát 1-2x azért rénézek a hőmre én is. De lazábbra veszem, szerintem már az is sokat számít hogy nem idegeskedem napról napra. Meg nekiálltam én is ilyen 30 napos kihívásnak, a torna nekem is tereli most a gondolataim :D
Nem tudom melyikőtök kérdezte a lakáshitelt, még egy hét van hátra, mire megkapjuk a bírálatot, meg hogy az értékbecslő mennyire becsülte fel a dolgokat. Most ezek is teljesen elvonják az ember figyelmét. Tervezgetünk, beszélgetünk hogy mit hogy fogunk berendezni, meg mi hogyan lesz megoldva, mert magunk fogjuk befejezni kulcsrakészre, úgyhogy most tök más dolgokkal foglalkozom közben. Nem is nagyon érek rá most filózgatni máson... :) Jobb is....
Kira84
2018-02-08 09:28:41

erikasz
Még tegnap is be görcsöltem, aztán elmúlt csak este felé volt megint olyan mindjárt megjön érzés, most is az van, de nem vészes ..Peteérés nem lehet 5-6 napja krémes, ragadós, nyákom van ami nekem nem szokott lenni vagy mostanában nem volt.A literális kb 12-14 naposak ha nem tolódik ki a ciklusom.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!