Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2018-02-06 20:59:03

Sajnálom Niki. Viszont szerencsés vagy, hogy van egy életerős baba a pocakodban, csak erre szabad koncentrálnod. Tudod a babák érzik amit te, muszáj pozitívnak maradnod.

Köszi mindenkinek a drukkot, nagyon boldog vagyok, hogy rendeződni látszik a ciklushosszam, mert már kivoltam a maratoni távoktól. Most annyit változtattam, hogy nem szedek semmit, nem iszok teákat, hanem odafigyelek az étrendemre és aktívan sportolok. Remélem, hosszútávú hatása lesz ennek a tudatosabb életmódnak. Még sosem volt egyik nap ilyen halovány, másnap pedig ilyen erős az lh tesztem. Ez most egy kevéssé érzékeny teszt lehet. Annak drukkolok most nagyon, hogy a hőm rövidesen igazolja, hogy megtörténik az ovuláció, mert ugye az lh teszt nem garancia a sikerre.
Kira84
2018-02-06 20:22:39

Jaj drága Niki111. Szívből sajnálom ami történt, tudom ilyenkor ez kevés vigaszt, de majd a másik baba aki veled maradt enyhíteni fogja az űrt :(

Lányok nem tudom mi van velem 3 napja görcsölök ma este is, le kellett dőlnöm bevettem 2 magnéziumot, úgy görcsölök mint menszikor,de az még nem lehet van még 2 hetem odáig.nem vérzek csak ez a fájdalom van
Anita34
2018-02-06 19:45:56

Sziasztok!

Niki, nagyon sajnálom..... :((((( Sok-sok erőt kívánok Nektek!

Margaréta: drukkolok Neked, szép a görbéd!

Erikasz, jobban vagy? Sajnálom a darabos menzit. :((

Amandeen, minden rendben lesz! Gyere majd mit mondott az orvos.

Anitacool, de szép pozi Lh! Drukkolok Nektek! Apára fel, az ovu a küszöbön, Meglásd hamar visszaáll a régi ciklusod.

Sushi: kitartást kívánok!

Fbara, hogy vagy? Elmúltak a fájdalmas érzések?

Lion, örülök, hogy minden rendben. Szép a görbéd. Lehet csak egy kis ráijesztés kellett és egyből be is állt. Drukkolok, mert eddig nagyon szép.

Gyémánt, hogy vagy? Szép a görbéd Neked is!

Velünk minden rendben. Tudok enni, néha még sokat is. :)
Margaréta88
2018-02-06 19:17:03

Niki: nagyon sajnálom!!! :( Nem is tudom, mit lehet ilyenkor mondani... :(
Margaréta88
2018-02-06 19:13:20

Amandeen: igen, nekem így fenn szokott lenni a hő, úgyhogy nálam ez annyira nem mérvadó. Legalábbis most még nem az, általában a 11-12. nap körül szokott megindulni lefelé rendesen. Sajnos.
Anitacool: ez szuper!!!! :)
Elvileg jó helyre tette be nekem az ovut, mert 10.cn. este majdnem pozi volt az ovu teszt, aztán 11. nap már tényleg az volt, a 12-en pedig már alig látszott a 2. csík.
Ma voltam dokinál, sajnos nem ihatok palástfű teát, mert a májfunkciós értékeim így is alig tarthatók sajna rendben, nem lehet tudni, hogy mennyire befolyásolnák a teák azt. Viszont az E és a D vitamint szedhetem.
Lion86
2018-02-06 19:09:54

Istenem, Niki annyira sajnálom. Nincsenek rá szavak :( Hála Istennek, hogy a másik baba egészséges.
Niki111
2018-02-06 19:04:33

Sziasztok lányok!
Nem is tudom , h hol kezdjem :(
Ma voltunk a 12.heti genetikai Uh-on és a kombinált teszten .
Sajnos az egyik babánk angyalka lett ... nincs élet jelensége , nincs szivverese már. Kb a 9.heten halhatott el .
A másik baba egészséges , minden paramétere tökéletes . Kis virgonc .
Az egyik szemünk sír , a másik nevet .
Nem tudom , mi jön még ebben a terhességben .
A dokim szerint kromoszóma hiba vagy élettel összeegyeztethetetlen probléma állt fent és szerencse , h csak az egyik babát érinti . Tudom ám az eszemmel ....
Most mást nem tudok írni , ne haragudjatok :(
Lion86
2018-02-06 18:58:54

Anita, ez szuper!!! :)
Anitacool
2018-02-06 18:23:09

Huu csajok ellőttem egy lh tesztet ma is!
Tegnapi a felső, mai az alsó :-)
A sport tényleg csodákat tesz! :-)))

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=3287278BA5C_4F87_4A05_B99.jpeg
Lion86
2018-02-06 18:17:11

Amandeen, nagyon várom az eredményedet.
Azt nem tudom visszatértem-e a régi kerékvágásba, mert sose volt igazán rendszer a ciklusaimban a 20 év alatt, de most jónak néz ki :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!