Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-02-09 06:40:52

Anitacool, ez csodás :D Remélem ezután is hamar jön majd az ovud és vége a hosszú ciklusoknak :)
A görbém
Lion86
2018-02-09 06:36:50

Köszönöm a biztatást Lányok :) Azt hittem mára leesik a hőm, de most azért reménykedem.
Amandeen, lehet, hogy csak az anovuláció miatt kanászodtak így el a hormonjaid, vagy fordítva, nem tudom, de ne gondolkodj most semmi ilyesmin, a doki biztos jobban fogja tudni nálunk. Próbálj meg addig megnyugodni.
Anitacool
2018-02-09 06:35:00

Csak gyorsan írok, behúzta a gép. :-)
Amandeen drukkolok, hogy gyors megoldás legyen! Jelentkezz majd, hogy mi volt!
Amandeen
2018-02-09 00:59:52

Anitacool, ha arányban nézzük, akkor nem rossz az LH-FSH, csak a határértékek miatt ijedtem meg, mert a papíron fel van sorolva, hogy mennyi kéne legyen ciklus elején, ovukor és luteálisban, no meg az is ott van, hogy mennyi menopauza után, és bizony menopauzában szokott ilyen magas lenni. Ettől ijedtem meg. Remélem nem lorai klimax. Persze, tudom hülye vagyok, és nem szabad erre gondolnom, de már minden átfutott az agyamon.

Anita34, tudom, hogy ciklus 3. és 21. napján kellene, de mivel holnap megyek orvoshoz, mégis legyen valami, ami alapján megindulhatunk a kezeléssel. Remélem a dokinak mondanak majd valamit ezek az eredmények, még ha nem is akkor vetettem, amikor kellett volna. Gondoltam, ha a hormonjaim a ludasak, hogy így elhúzódik a ciklusom, megnézetem, hogy állnak, talán így is lehet belőlük következtetni. Remélem. Ha meg nem, akkor is megnyugtat, hogy legalább megpróbáltam.
Anitacool
2018-02-09 00:03:49

Amandeen az LH-FSH arányod cca 1,6. Az nem olyan rossz, nem? Nem tudom a határokat, csak azt, hogy a 3. ciklusnapi vérvételen szokták kérni, és tuti, hogy nem akkor voltál! A dokid megmondja majd a tutit, de ne ess előre kétségbe kérlek! Ölelés!
Anita34
2018-02-08 23:10:37

Amandeen, szerintem ezeket a ciklus 3. és 21. napján kellene nézetned de az orvos megmondja hogy melyiket pontosan mikor. Emiatt lehet ez a magas FSH értéked szerintem. Nem arra utal most hogy nem volt ovud és ezért ennyi?
Úgyis fog a doki többször is hormonokat nézetni, úgy értem lehet 2 hónap is mert azokból már azért látszanak dolgok még ha 1 haviból nem is.
Ne aggódj emiatt most ezen, nem hiszem hogy baj lenne vele.
Holnap megbeszéled az orvossal úgyis. Biztos ír fel menzit meghozó bogyót és utàna tiszta lappal indulsz a vérvételeknél.
Amandeen
2018-02-08 22:34:18

Gyémánt, Margaréta, köszi!

Kira, holnap megyek orvoshoz.

Lion, ma meglett a vérvétel eredménye. Nem igazán értek hozzá, és azt sem tudom, hogy így 47. napon levéve mennyire mérvadó, de bevallom nagyon megijedtem, amikor megláttam az FSH értékemet. 43,96 lett!!!!!!! Naggggyon magas! Szerintem ez lehet a baj. A többi értékem:
LH 27,35 (ovuláció körüli értéknek felel meg)
Progeszteron 0,139 (fullikuláris fázisnak)
Ösztrogén 31,70 (lehet akár fullikuláris vagy luteális is)
Mindenesetre ezek alapján az látszik szeeintem, hogy nem volt ovum, és úgy tűnik, nem is lesz a magas FSH miatt. De hogy ez mitől van? Amikor 3 hónapja meg 3,41 volt az FSH-m, még határérték alatt is vo!t, nem hogy ennyivel felette!!!!!
Anita34
2018-02-08 21:22:35

Sziasztok!

Amandeen, sok boldog születésnapot kívánok! :) Remélem szuperül telt a napod! :)))

Gyémánt, simán ment minden a 4 gyerkőccel? Örülök, hogy már jobban vannak! :) Szép a görbéd, drukkolok!

Lion, ne add még fel, mert szerintem is korán teszteltél. Igazuk van a Csajoknak. Nem mindenkinél mutatható már ki a 12.dpo-n. Nagyon-nagyon drukkolok!

Kira, neked is szépen felment a hőd. Hasfájást érzel még?

Erikasz, örülök, hogy enyhült a vérzésed, nemsokára biztos el is múlik. Utána ismét beveted a citromos vizet?

Anitacool, tuti emelkedés jön most már. Megvolt az ovu. Juj, de izgi! :) Drukkolok Neked is!

Margaréta, micsoda görbe. Nagyon ígéretes a Tied is! Én is dettó ugyanígy voltam, mint te. Este lefekvéskor az ágyban már a reggeli mérésen járt az eszem és kalkuláltam, mi lesz ha nem megy fel csak másnap, ha holnap felmegy akkor megvolt az ovu??? Stb.stb....

Fbara, jó is ha egy kicsit elvonatkoztatsz és máshol jár most az eszed. Sokkal könnyebb így "átvészelni" a nehezebb napokat, na meg az idő is gyorsabban telik és mire észbe kapsz már ott is az ovu ismét. (Magamból kiindulva mondom, mert már az 1. menzis napon a várható ovut saccoltam befelé, a napok meg csak vánszorogtak.) Olyan jó is amikor az ember így tervezgeti az otthonát. Én is úgy szerettem, szeretek ilyesmin gondolkodni.

Csuti, szuper, hogy minden rendben veletek! És már mindjárt félidősek vagytok! :) A Kislányod meg máris kommunikál. :D Aranyos lehetett a képen. Igaz, hogy nem kaptál, írtad, hogy ott nem adnak, de szerintem ezt az mozdulatot, ahogy mutatta, hogy minden OK. nemigen felejtitek majd el kép nélkül sem. :D
Chill
2018-02-08 15:06:56

Lion nagyon drukkolok, nagyon szép görbe ;) és egyetértek Anitaval korai volt az a teszt én a 13. napon teszteltem nagyon halványat.
Csuti0925
2018-02-08 14:30:36

Sziasztok!

Köszi lányok, aranyosak vagytok hogy hiányoltatok.

Két naponta olvasom a fórumot, de addigra kb. 20 oldal gyűlik össze, és mire a végére érek, elfelejtem az elejét. Már alig tudlak követni titeket, mert annyian lettünk. Ami nagyon jó! Ráadásul utolért a terhességi szenilitás....mindent elfelejtek. Amit megígérek hogy megcsinálok és fontos, azt is. De legalább még a belépési jelszavamat nem felejtettem el. :)

Niki: elsírtam magam azon ami történt veled. Lehetne okosakat írni, de idő kell mire lenyugszik a lelked. Nagyon sajnálom!

Én ma voltam a II. genetikai ultrahangon, 19 hetesen. Minden rendben, azt mondta a doki és még kuncogott is, én meg nem tudtam hogy miért. A vizsgálat végén megmutatta az ultrahangon, hogy a baba is ezt mutatja, mert a kis ökölbe szorított kezével meg a kinyújtott hüvelykujjával mutatta, hogy "minden ok". :) Persze, képet nem csináltak. :( Ha magánba mennék és fizetnék, tuti kapnék. De a kórház nem ad még kérés és fizetés esetén sem.

Többieknek babás görbét kívánok!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!