Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Amandeen: boldog születésnapot!!! :)
Örülök, hogy ilyen jó eredményeket kaptatok, még 2 hét alatt is biztos javulni fog. Téged is megvizsgál majd pénteken a doki, aztán meglásd helyre jön minden és jön majd a baba is.. :)
Lion: olyan szépen megy fel felé a hőd, az enyém meg olyan hullámos. Szerintem nekem nem lesz sikeres, de remélem neked igen!
Fbara: nem nehéz megállni, hogy ne mérj reggelente? Én is elgondolkoztam rajta, ha most sem jön össze, a következő ciklusban meg kellene próbálnom mérés nélkül, mert már este azon izgulok, vajon reggel mit mérek. Még jó, hogy aludni legalább tudok, nem még éjjel is ezen töprengek. :D
Kira, te is jól megugrottál most. Akkor most lett volna ovud? Írtad, hogy görcsöltél, nem ezért volt?
erikasz
2018-02-08 09:06:36
Kira :A hasfájás lehet az ovu volt ?
Szerintem a mai mérés ezt igazolja! :)
erikasz
2018-02-08 09:04:06
Amandeen .Először is boldog születés napot kívánok neked !:)
Nagyon örülök az eredményeiteknek ,hogy ennyit javult :D:D
Kira :Elmultak a hasi fájásaid ?
A Görbéd megcsináltam ,menszire tette az ovudat a gép !
Hány naposak a lutelárisaid ?
Anitacool :Megtörtént az ovud ,drukkolok nagyon !!!!!
Nem lesz olyan maratoni hosszú,hála a tornának ,az sokat jelent !
Lion :Nagyon szép a görbéd,drukkolok nagyon ,hogy bébi legyen !
Már a vérzésem csökkent sokat, enyhült remélem most már elfog múlni hamarosan !
Csuti : Hogy vagy ?
Nem nagyon hallatsz magadról !
Minden rendben van veled és a csöppséggel ?
Kira84
2018-02-08 09:02:39
Lion86
Nagyon szép ígéretes a görbéd.. :D
Én ma így,, kicsit káoszban... Én már nem tudom mi folyik odabent ..
Lion86
2018-02-08 06:03:28
Jó reggelt Lányok!
Boldog szülinapot Amandeen, nagyon örülök a jó híreknek a férjeddel kapcsolatban :) Most Te is jó kezekbe kerülsz biztos és minden megoldódik :)
Bocsi, hogy most a többieknek nem írok, elég kómás vagyok még, fél órával korábban is kellett mérnem. Már nyolckor aludtam, de mintha nem létezne annyi alvás, ami elég lenne :D
Szóval ma ezt mértem:
Anitacool
2018-02-08 00:59:08
Amandeen Boldog Születésnapot Kívánok! :-))) Micsoda ajándék ez a aok szép eredmény! Kívánom, hogy további jó hírekkel bombázzanak a dokik ezen túl, és mihamarabb megvalósuljon az álmotok! :-)
Anita34 köszönöm, tündér vagy! :-)
Barbi én is 28 voltam, mire megszületett a kisfiam, nagyon jó időzítés, hajrá! Maradj mindig ilyen pozitív! ;-)
Anita34
2018-02-07 23:32:29
Amandeen, nagyon örülök, hogy jó lett a pajzsmirigy eredményed! És a Férjedé is sokkal jobb! Ez nagyon jó hír!!!!! :))) Meglásd 2 hét alatt is sokat javul majd és már jöhet is a bébi. :) Azért javultak az értékek jócskán ahogy nézem itt az általad írt számokat! Jól tetted, hogy bejelentkeztél az orvoshoz, legalább mond valamit. Majd gyere és írd meg milyen lett a többi eredmény. Gondolok Rád! És holnap szülinapos leszel....Isten éltessen nagyon sokáig erőben egészségben és áldjon meg mihamarabb egy kicsi élettel!!!! :)
Fbara, én is jövök majd persze jövőhéten a hírekkel. :) Ha már ilyen pozitív érzések töltenek el amiatt, hogy a munkatársadnak megszületett a kislánya, hidd el, hogy jó úton haladsz. Ez már egy kicsit azt is jelenti, hogy "lazábbra vetted a dolgokat". És tudod, hogy mindig ilyenkor jönnek a meglepik! :D :)) Hajrá Fbara, nagyon drukkolok Neked és persze Mindenkinek Lányok!
Anitacool, nagyon ügyesen csinálod az edzést! Csak így tovább! ;) Ha így haladsz tuti eléred az álomalakot az álomesküvőtökre. Vagy lehet olyan alakod lesz addigra amire nem is gondolnál....... :D :))) (szép kis kerekedő pocika)
Niki, örülök, hogy jók lettek a 12. heti Uh értékek. A kicsi Angyalkádra meg nincsenek szavak... :((( De igazuk van a Csajoknak, egyik kis Csodátok ott van veletek és most neki is nagy szüksége van az Anyukájára, Rád. Egy megnyugvást ad az a szív Uh az biztos. Lehet mi is elmegyünk majd magánban.
Chill, jó, hogy hallgattál az orvosra a szülést illetően. Belegondolni is rossz a többibe. Az orvosod biztos nem engedné a babaprojektet ebben a 3 hónapban, ha baj lenne. Viszont az is igaz, hogy jobb előtte rendbe tenni a dolgokat, minthogy később ne adj Isten baj legyen. De minden rendben lesz erre szabad csak gondolni.
fbara90
2018-02-07 22:53:54
úgy legyen, majd gondolok Rád! :) megy a drukk! :)))
Örülök, hogy ilyen jó eredményeket kaptatok, még 2 hét alatt is biztos javulni fog. Téged is megvizsgál majd pénteken a doki, aztán meglásd helyre jön minden és jön majd a baba is.. :)
Lion: olyan szépen megy fel felé a hőd, az enyém meg olyan hullámos. Szerintem nekem nem lesz sikeres, de remélem neked igen!
Fbara: nem nehéz megállni, hogy ne mérj reggelente? Én is elgondolkoztam rajta, ha most sem jön össze, a következő ciklusban meg kellene próbálnom mérés nélkül, mert már este azon izgulok, vajon reggel mit mérek. Még jó, hogy aludni legalább tudok, nem még éjjel is ezen töprengek. :D