Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszi Barbi! :-) a nagy része azonban még hátra van! Remélem, holnap is jó eredményeket kapok kézhez!
fbara90
2018-02-07 22:51:45
örülök neki nagyon! :D ha ti boldogok vagytok, énis! :D
Amandeen
2018-02-07 22:50:38
Fbara, igen, erőt adtak most a soraid, olyan jó volt olvasni, megmosolyogtatott! :-)
fbara90
2018-02-07 22:50:25
Csak most olvasom, hogy szülinapos vagy holnap! :D
Isten éltessen sokáig! erőben, egészségben! :D a mai jó hírek csodás szülinapi ajándékok! :D
Amandeen
2018-02-07 22:49:39
Bocsi csajok a félregépelésekért! Kicsit elkapkodtam, vagy a tablet tréfál meg, nem tudom.
fbara90
2018-02-07 22:49:25
Amandeen ha erőt ad, már megérte leírnom! :-* :)))
fbara90
2018-02-07 22:48:50
Zsuzskam én 28 leszek márciusban. Első babára gyúrunk a párommal, ez a 6. "vezett" cikusom. Eddig minden második majdnem hogy maratoni hosszú volt. azért tettem zárójelbe a vezetettet, mert most kicsit sztrájkolok a mérést illetően, kicsit betette a kaput legutóbb, hogy megint megjött.. :D de dolgozok magamon meg a felfogásomon folyamatosan.. Mi tavaly nyár óta próbálkozunk :) több évig szedtam a fogamzásgátlót, ezt szívom szerintem most is, de mindig utólagokos az ember...most én is a teákkal próbálom rendbetenni a ciklusaim hosszát. Ha a sormintát követnénk, most megint hosszú ciklus jönne, de nagyon remélem, hogy a teák ezt nem engedik most. Ez a második teázós ciklusom. :) annak is a 6. napja. :) málnalevél teát, és palástfüvet iszok-amikor amelyiket kell, terhesvitamint én is szedek, bár van hogy elfelejtek 1-1 szemet bevenni..de szerintem nem ezen fog múlni :D ...
Amandeen
2018-02-07 22:48:31
Zsuzskam, köszönöm! Remélem úgy lesz, és pénteken már okosabb leszek a cimlusommal kapcsolatban.
Fbara, jajj, köszi, olyan aranyos vagy, nagyon jó volt olvasni ezeket a csupa pozitív sorokat! :-)
zsuzskam
2018-02-07 22:40:58
Amandeen, boldog szülinapot neked! Remélem, hogy pénteken választ kapsz a kérdéseidre.
zsuzskam
2018-02-07 22:38:28
Köszönöm szépen mindenkinek.
Nekem haragudjatok, hogy nem tudok mindenkinek válaszolni, vagy hozzászólni, de még ismerkedek a nevekkel és a történetekkel.
Niki, nagyon sajnálom, ami veletek történt.
Szívesen segítek bárkinek bármiben, ha tudok.
A terhességem előtt ittam a cickafark, majd a palástfű teát, szedtem vitaminokat (e, d, terhesvitamin) és folsavat. Most ugyanezeket szedem (kiegészítve ligetszépe olaj kapszulával, barátcserjével, c vitaminnal). Próbáltam az Inofolicot is, de nekem nem jött be. Általában hosszú ciklusaim vannak, de a teák segítettek, így mostanra a 17.cn-en volt ovum.