Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Sushi
2018-02-07 07:39:52

Sziasztok,

Niki, borzasztóan sajnálom:(( Mélyen együtt érzek veled:(((
Ha itt lehet bármi jót szót, biztatót mondani, csak annyit tudok, hogy figyelj a kis virgonckádra, ő ott van és egészséges. Vigyázz magatokra!

Lion, elnézést, valamiért arra emlékeztem, hogy elkezdted szedni a progipótlást aztán gondolkodsz, hogy abbahagyd. De akkor nem, a palást ezek szerint abszolút működik:)) Örülök neked, hogy szép a görbéd. Reméljük, hipphopp visszaáll a rend:)

Margaréta neked is gyönyörű a hőd. Kívánom, hogy mielőbb sikerüljön a babásodás:)) A doki mit mondott a májfunkciódra? Mi lett az eredmény végül?

Anitacool, aztaaaa ez aztán szép ovu:D Micsoda meglepetés! Én mondtam, hogy a teákon kívül a sport még csodákra képes a szervezetben. És nálad már egy minimális mozgás és hogy beindította a funkciókat! ;-) Reméljük, a hőd is szépen felkúszik és fenn marad:)

Anita34, szuper hír, tudsz enni :DD és nem jön már vissza? Most hányadik hétnél jársz (bocsi, de én rossz vagyok ezekben a számokban).

Erikasz, nagyon drukkolok, hogy mielőbb megerősödj. Ha szedned kell gyógyszereket , akkor valóban ezek közrejátszatnak a ciklusban is. Erős mensibe de reméljük és kívánom, hogy mielőbb rendbe jöjj:)
Amandeen
2018-02-07 07:33:17

Niki, nagyon sajnálom, ami történt, erre nincsenek szavak. Sok erőt kívánok nektek!

Lion, nagyon szép hőgörbe! Irigyellek! :-)
Margaréta, szintén! Szépen fent van a hőtök.

Én továbbra is lent.
erikasz
2018-02-07 07:10:25

Sushi : Sajnos nőgyógyászhoz nem sikerült elmennem mert éppen az időpontom a kórházból hazajövet szolt !
Nem volt energiám elmenni !
Meg szerintem a véreredmény sem lett volna jó !
Szerintem pár honap kell a felerősödéshez !
erikasz
2018-02-07 07:00:13

Anitacool :Irtad hogy az ovu készülődik ,hála !:)
Már csak nem lesznek ilyen hosszúak a ciklusaid ,minden a rendes kerék vágásban kerül !:):):)
erikasz
2018-02-07 06:54:32

Anita : Köszönöm szépen jól vagyok már ,de nagyon sok vér elment tőlem szerintem a vérhígítók is közre játszanak !
Ti most már jól vagytok ?
Híztál már valamit ?

Az Úr vigyázzon rád .
erikasz
2018-02-07 06:45:42

Niki :Nagyon sajnálom ami veled történt el sem hiszed !
Én a multkor mondtam egy ultrahang kéne ,nehogy baj legyen a hő leesés miatt ,hogy minden rendben van e a picikkel !
De most a meghalt gyerekkel mit fognak csinálni ?
,Mert azt el kell távolítani a másiktól !
Már csak a 10,11 hétben vagy!
Jó egészséget kívánok neked és a gyermekednek vigyázz rá nagyon ,ő vigaszt nyújt neked majd !
Isten vigyázzon rátok .
erikasz
2018-02-07 06:35:17

Margaréta :Ez igen !:)
Szépen fent van neked is a hőd .de gyönyörű !:)
erikasz
2018-02-07 06:33:24

Lion De szép a görbéd !!! :D
Hála az Úrnak :)
Margaréta88
2018-02-07 06:32:42

Lion: ez nagyon jól néz ki :)
Az enyém pedig ilyen:
Lion86
2018-02-07 05:35:34

Jó reggelt!
Ma így állok.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!