Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Már a te kisfiad is 20 hónapos? Úgy emlékeztem, hogy csak 1-2 hónap van közöttük.
Sajnos nálunk a szopisztrájk betette a kaput a szoptatásnak. Mindent megpróbáltam, de egyszerűen nem kellett neki a cici. 7,5 hónapig szoptattam, azóta próbálkozunk a kistesóval.
Mi is kis korkülönbséget szeretnénk, ez az utolsó esély, hogy csak 2 év legyen közöttük. A húgoméknak sikerült (2015.11.11.,2017.11.12.) nekünk is fog. :)
Amúgy próbálom hamar felvenni a fonalat. :)
Chill
2018-02-07 13:32:40
Köszi Anita :) mindig olyan kedves vagy! És szeretem olvasni is amiket írsz, kellene egy blog neked ;)
Örülök, hogy alakul a ciklusod, a sport szuper, én is edzem, bár mióta megszületett a kis rosszcsontom csak itthon, heti 4-5 alkalommal, súlyos edzés és kardio felváltva. Én könnyen hízos típus vagyok, aki egy doboz fagyi gondolatától is felszed egy kg :D de mióta életem része a sport és figyelek a táplálkozásomra (több mint 10 éve) nincs gondom.
Te edző terembe jársz?
Anitacool
2018-02-07 13:15:16
A görbém lemaradt, még várakozó üzemmódban vagyok. :-)
De bő tojcsis nyák van (már bocsi a részletekért) és elérhetetlen magasságban a méhszáj. Ez is az ovu jele :-) Boldog vagyok! :-)
Anitacool
2018-02-07 13:12:57
Sushi bizony igazad lett a sporttal kapcsolatban. Én mindenkinek jó szívvel ajánlom, hogy kezdjen el mozogni! Rajtam nincs felesleg mégis milyen jótékony hatása van, de minden téren amúgy. Jobban bírom a mindennapokat is, és egy naaagyon aktív kisfiú anyukájaként mondom, hogy sokat számít ;-)
Chill, örülök, hogy nem tűntél el közülünk, bár a híreid picit megijesztettek! Ha ez így van, ahogy a dokid mondta, akkor lehet, hogy babavállalás előtt tényleg rendbe kellene tenni a heget, nem? Nehogy gondot okozzon! Ezek szerint a tested csak jelezni próbált, hogy valami nem stimmel. Azért jó, hogy “időben” fény derült rá! Inkább picit később jöjjön a baba, csak biztos fészekbe. Nagyon drukkolok neked, hogy minden a reményeid szerint alakuljon!
Fbara jó ez a nyugi, ami árad belőled. Hiszem, hogy többet segít minden teától vagy bogyótól ;-)
Anita34 köszi a bíztatást! Apafej nincs a toppon, úgyhogy most nem volt sajnos aktuális nálunk a dolog, de nem is hajt a tatár. Nekem az is hatalmas öröm, ha visszaáll a rend :-) Örülök, hogy jobban vagy már, innentől jön a vidám időszak! ;-)
Anitacool
2018-02-07 13:04:24
Zsuzskam bizony hogy emlékszem rád! Már 15hós a kispasid, azta hogy repül az idő! :-) Drukkolok neked, hogy hamar összejöjjön a kistesó :-) Szoptatsz még? Nekem lassan 20 hós a kispasim, szerettem volna 2 éven belüli korkülönbséget, bár most nem bánom, hogy nem lett. Most picit elengedtem a témát egyéb okokból, de persze kifejezetten ellene sem vagyunk, de nem vagyunk rajta. Még anyatejes, ami rendesen bekavart a tervezésnek, de az ő igényei az elsők :-) Örülök, hogy köztünk vagy újra és kívánom, hogy hamar a boldog kismamáink körét bővítsd :-)
zsuzskam
2018-02-07 12:07:10
Sziasztok!
Egy ideje ismét járok fel ide vezetni a görbéimet, és néha-néha beleolvasok a fórumba is. Látom, hogy nagyon jó kis csapat jött itt össze, ezért gondoltam írok nektek, mert szeretnék én is a csapat tagja lenni.
Először is bemutatkoznék nektek. Zsuzsa vagyok, 32 éves a második babánkat tervezzük, de úgy néz ki, ő sem kapkodja el a dolgokat. Van egy 15 hós kispasim, akit imádunk, bearanyozza a mindennapjainkat. Ő egy év próbálkozás után jött össze, egy kémiai terhesség és egy vetélés (6.hét) után.
Régebben is vezettem itt a görbéimet, Anitacool, talán te még emlékszel rám.
Mindenkinek a legjobbakat kívánom. :)
Én jelenleg itt tartok a ciklusban:
Kira84
2018-02-07 10:53:36
Margaréta88
Lion86 Nagyon szép a görbétek :D
erikasz hogy vagy elmúlt a darabos vérzés vagy tart még? Remélem nincs komoly bajod de remélem elmész dokihoz mert ez tuti nem normális dolog,hiszen úgy emlékszem a múlthónapban is darabos volt neked.
Én ma így állok tegnap fájt görcsölt a hasam alja, ma is arra ébredtem, Nem tudom mi ez, vettem be magnéziumot.Most már nem görcsöl de érzem hogy van Így állok ma...
Chill
2018-02-07 09:08:08
Sziasztok Lányok!
Niki nagyon sajnálom! :(
Tapasztalatomat szeretném megosztani veletek. Voltam orvosnál, sajnos nem kaptam túl jó híreket. Kérdeztem tőletek pár hete hogy tapasztalatok-e pecsetelest menstruacio után. Valaki írta is, hogy igen. Nem emlékszem, hogy ki volt de hátha segíthetek vele. Nekem 2-3 napig van, de régen nem volt, a csaszarmetsesem óta figyelhető meg. Az orvos alaposan megnézett UH-val. Nagyon profi gépe van. Sajnos rosszul gyógyult a hegem. Kaptam még 3 hónapot ha addig nem esek teherbe akkor valószínűleg újra kell varrni a heget. :( :( ráadásul a műtét után 6 hónap a regenerálódási idő, utána lehet csak próbálkozni. Elszomorodtam.
Próbáltam utána olvasni kicsit, nem sok infót talaltam. Csak ezt:
http://drnovakzoltan.hu/csaszarmetszes-utan-a-heg-gyengeseget-mutattak-ki-kell-e-muteni/
Ha valakinek van ilyen tapasztalata megoszthatná velem.
fbara90
2018-02-07 08:53:30
Anitacool csodás pozitív ovu teszt! :) Ha nem védekeztek, nem tettetek le a babáról teljesen most, akkor Apával hajrá! :)))
Niki... :-( Nem tudom mit lehet ilyenkor mondani, nincsenek szavak,tudom. Nagyon sajnálom. :'-( De a kis angyalkátok fentről vigyáz rátok, vigyázz magatokra te is, és a még pocakodban lévő egészséges kisbabára-gondoljatok most rá, neki boldog anyukára van most szüksége,hogy ő is jól legyen!, sok kitartást és erőt kívánok most nektek! Főleg erőt! Remélem a várandósságod hátralévő részében már csak boldogság és öröm fog érni Titeket! Szoros ölelést küldök!
Anita34 hát lelkileg vagyok oda egy kicsit még.. az fáj... fizikailag nem fáj már semmim, elmúlt minden 1-2 napon belül, ahogy tudatosult bennem, hogy nincs kisbabám mégsem.. :-(
Örülök,hogy ti jól vagytok!!!! :-)
Ma mértem egyet, csak hogy azért 1-2 adat legyen bent, tudjon mihez viszonyítani kb a rendszer. Most 1 tizeddel vagyok lejjebb mint menzi elején. Hipp-hopp mindjárt el is telt az első hét a ciklusból. Félek hogy időben lesz-e ovum, mert eddig minden második ciklusom hosszabb volt. Teázgatok. aztán majd lesz ami lesz...
Margaréta88
2018-02-07 08:39:38
Sushi: az értékeim most jónak mondhatóak, de teákat nem ihatok, csak E és D vitamint. Egyenlőre szedek mindent, mint eddig és ha szerencsések leszünk baba ügyben, akkor majd váltunk.
Sajnos nálunk a szopisztrájk betette a kaput a szoptatásnak. Mindent megpróbáltam, de egyszerűen nem kellett neki a cici. 7,5 hónapig szoptattam, azóta próbálkozunk a kistesóval.
Mi is kis korkülönbséget szeretnénk, ez az utolsó esély, hogy csak 2 év legyen közöttük. A húgoméknak sikerült (2015.11.11.,2017.11.12.) nekünk is fog. :)
Amúgy próbálom hamar felvenni a fonalat. :)