Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erikasz nekem milyen tea kombot tudsz ajanlani hogy ne legyen ilyen hosszú a ciklusom???
Encsy883
2018-02-09 09:08:45
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :-) Ha a digitálissal folytatom a mérést, akkor elég, ha csak csippanásig mérek, vagy tovább is mér, ha bent hagyom még?
gyémánt7
2018-02-09 09:07:19
Anitacool... Szuper hogy be lett húzva
Amadeen ne keseredj el , minden rendben lesz!
Lion ne is gondolj arra hogy leesik a hőd!!! Csak pozitívan !!!
Anita igen köszönöm , minden rendben volt a gyerekekkel! Mi egyébként is 4 babát szeretnénk! ;-)
Encsy üdv itt!! Én kimondottan ovus lázmérőt vettem, de ugyan azt miutatja mint a sima digitális ! A gyerekeknek volt egy bontatlan lázmérőjuk, ha a másikkal lazmerojukkel történne barmi, elő tudjam kapni! Ezt avattak be próbára az elején 2x , es ugyan azt az értéket mutatta! Én a ciklus elején örültem volna, ha nyugisabb lett volna a hőingadozásom!!!
erikasz
2018-02-09 09:06:13
Amandeen :Mivel magas a FSH értéket most már biztos vagy benne !
Barátcserje teát javaslok ,vagy kapszulát és pár nap helyre is jön ,megfog történni az ovud én a boszy Barátcserjét ittam ! De az rettenetesen keserű mint az epe !
Kira :hogy állsz ?
Sushi
2018-02-09 08:24:14
Jó Reggelt Lányok!
Lion, ez iggen:) szépen belehúztál. Nemsokára megpróbálhatsz megint egy tesztet. Hátha;-) Mindenesetre szép, ígéretes a görbéd:)
Anitacool, ez aztán a kirobbanás:D Nagyon szép ovu, gratu. Úgy tűnik a te szervezeted is szépen visszaáll lassan a normál kerékvágásba;-)
Amandeen, Boldog Szülinapot utólag. Jól telt? :) Az eredmények miatt ne marcangold magad, ez az első lépés. Van már a kezedben valami, még úgy is menned kell nagy valószínűséggel többször. A lényeg, van időpontod a dokihoz, átbeszéltek mindent;-) Várjuk majd az eredményeket.
Csuti, örülünk, hogy megosztottad a csodás hireket és hogy szépen alakultok.:) Te hogy érzed magad? Voltak-vannak még nehézségek, émelygés, hányinger, fogyás-hízás stb:))
Margaréta sajnálom a zuhanást, de azért ne ijedj meg mert ez azért korai még, ha 28-30 naposak a ciklusaid. Még bármi lehet.;-)
Kira sajnos sejtésem sincs mi történhet benned. Doki mit mondott, mikor kell visszamenjél?
Szia, üdv Encsi:)) Szerintem a higanyos mérő megbízhatóbb és legalább 6-8 percig mérj szájban, lehetőleg ugyanabban az időben minden reggel:))
erikasz
2018-02-09 08:23:53
Encsy883 :Üdvözöllek közöttünk !!:D
A hőmérő az jó tökéletes !
Az egyforma hő lehetséges még 11+még tovább is mig a szervezetben nem történik valami változás ! A nyugalmi hő az tökéletes !!
erikasz
2018-02-09 08:18:02
Anitacool :Szuper,de jó, szép ovu,22 nap !:D:D
Lion :Nagyon szép !!!:D
Szerintem ,helyre jöttek a hormonjaid maguktól !!!
Margeréta :Sajnálom ,hogy leesett a hőd !!:(
Encsy883
2018-02-09 08:14:49
Sziasztok! :-) Enikő vagyok, múlt héten regisztráltam ide és egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek! :-) Most várom, hogy megbetegedjek, de pár napja már elkezdtem hőmérőzni reggelente, és már 5. napja ugyanazt az értéket mérem, lehetséges ez? A másik pedig amiben jól jönne segítség, hogy ki milyen hőmérővel és hol méri az ébredési hőmérsékletet? Én müllerben vettem egy sima digitális hőmérőt és szájban mérem. Jó ez így? :-D
Nagyon köszönöm, hogy válaszoltok! :-)
Encsy883
2018-02-09 08:14:48
Sziasztok! :-) Enikő vagyok, múlt héten regisztráltam ide és egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek! :-) Most várom, hogy megbetegedjek, de pár napja már elkezdtem hőmérőzni reggelente, és már 5. napja ugyanazt az értéket mérem, lehetséges ez? A másik pedig amiben jól jönne segítség, hogy ki milyen hőmérővel és hol méri az ébredési hőmérsékletet? Én müllerben vettem egy sima digitális hőmérőt és szájban mérem. Jó ez így? :-D
Nagyon köszönöm, hogy válaszoltok! :-)
Margaréta88
2018-02-09 06:58:13
Jujj Lion, ez szuper!!! Biztos csak korai volt a teszt! Szepen megy felfelé!:)
A sajatomat viszont nem hiszem el....mar megint :(