Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sajnos nàlam ciklus 1. Nap :(
Ami fura, hogy a hőm még mindig 36.9 .. kíváncsi leszek holnapra csökken-e..
nálad mizus? :)
Natus
2021-02-07 16:42:21
Sziasztok!
Mi újság Veletek?
Dettuska
2021-02-02 14:36:23
Natus, remeljuk a hod ilyen szepen fent marad es a vizsgalatok is jol sikerulnek majd! :)
Nekem ma kicsit visszabb esett a hőm ( 36.95rol, 36.75re), de ez még mindig lehet jo, tovabbra is pozitiv vagyok! :)
Natus
2021-02-01 14:10:10
Spitzné:
Nagyon sajnálom. De új hónap, új remény...
Dettus:
Szép a görbe, reméljük a hő szépen fent marad. Már nincs egy hét se akkor hogy kiderüljön valami.
Most már én is ovuláció után vagyok. Egy hét múlva megyek a 21.napi hormonokat megnézetni. Férjem is megy spermavizsgálatra. Ezek eredménye után, lassan úgyis kiderül hogyan végződik a ciklusom. Aztán meglátjuk kell az a peteérés serkentés vagy sem.
Spitzné
2021-02-01 12:18:18
Dettus. Szèp a görbèd. Bíztató. Igyàl annyit ès annyiszor amennyi csak jól esik. Szüksège van a szervezetnek amúgy is naponta minimum 2-3 liter vízfogyasztàsra. Ne felejtsd el hogy a szervezeted most magas hőt is termel. Ehhez szüksèges a víz. Nèzd a hőd. Most olyan vagy akàr egy hősugàrzó. Termèszetes hogy a vízvesztesèget is pótolni kell. A szervezeted jelez hogy szomjas akkor igyàl is ! ????
Dettuska
2021-02-01 11:11:05
Jó reggelt!
Sajnálom Spitzné, reméljük egy ideig ez az utolsó 1. napod ;)
Nekem egyelőre biztató a hőm, általában 12. napra szokott megjönni, szóval várom,hogy mi lesz, még mindig van pár napom sajnos :D
továbbra is 3x annyit iszok (szó szerint), mint általában.. hajnalban 2kor felkeltem, hogy kimegyek mosdóba, majd hajnali 4ig nem tudtam visszaaludni, szóval ma kicsit nehézkes lesz a napom azt érzem :D
Spitzné
2021-02-01 09:10:38
Sziasztok ! Hàt èn ma az új ciklusom első napjàhoz èrkeztem. De nektek drukkolok tovàbbra is !
Spitzné
2021-01-31 19:36:17
Köszönöm Dettus. Elhatàroztam ha nem lesz belőle swmmi nem mefyek a falnak. :) Drukkolok nektek. Dwttus te is lassyn màr csak 1-2nap ès a beàgyazódàsi 8dőszakhoz èrkezel. Kivàncsian vàrom ha leszndk tüneteid írd meg .
Dettuska
2021-01-31 12:38:03
Spitzné, igen én is azt olvastam, hogy ez lehet jó jel, de még annyira az elején vagyok a luteálisomnak, hogy nem akarok semmire gondolni.. :D Barátnőm nem rég tudta meg, hogy jön a baba és nála amúgy ugyan így kezdődött.. izgatottan várom, hogy lesz-e belőle valami! :D
Nálad pedig továbbra is tartom magam ahhoz, hogy az ott egy rossz időpontos mérés, vagy valami más zavart be.. az lehet, hogy esett valamennyit és esetleg a beágyazódás, de nem hinném, hogy tényleg ekkora hőzuhanás lett volna, főleg ha ma már visszább is kúszott :P én továbbra is nagyon szorítok! :)
Sajnos nàlam ciklus 1. Nap :(
Ami fura, hogy a hőm még mindig 36.9 .. kíváncsi leszek holnapra csökken-e..
nálad mizus? :)