Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Mircsi gratulálok! És szoritok hogy minden rendben legyen! ????
Mircsi
2021-02-16 12:17:35
Sziasztok!
Úgy néz ki sikerült.
44 éves vagyok van egy 13 és egy 3 éves kislányom.
Remélem 3 a magyar igazság :-)
Ez volt a 4. próbálkozós hónap. 23-24-25 pici maszat pici akármi volt azt hittem hamarabb jön m3g, de azóta se jött meg. Ma reggel pedig pozítív lett a Tteszt.
Hurrá!!
Natus
2021-02-15 22:26:54
Sziasztok!
Nekem szombaton kezdődött az új ciklusom, ami most nagyon fura. Mert ma délután már alig véreztem, pedig 4 napig rendesen szoktam. Ez lehet a baratcserje miatt? Vagy mio-inozitol, bár azt november óta iszom....
A férjem volt sperma vizsgálaton, meg andrológusnál.
Herevisszér tágulata van, ami miatt nagyon lassúak a spermák. Csökkent az esély jelenleg a teherbeeséshez. De legalább tudjuk mi miatt nem sikerül már egy éve a baba...
Mozgást, diétát és egy multivitamint javasoltak neki minimum 3 hónapig szedni. Az segíthet helyre hozni a dolgot, de nem 100% hogy az elég. A teljes siker a műtét lenne, de akkor egy évig nemzőkeptelen lesz....abba a férjem nem ment bele. Vagy pedig a mesterséges megtermékenyítés a tuti biztos dolog.
Várja a jó időt, hogy legalább elmehessen futni. Kicsit magába zuhant, de a cél érdekében bármit megtesz :(
Valakinek tapasztalata ilyen témában esetleg van?
Dettuska
2021-02-15 09:56:28
Sziasztok!
Kivel mi a helyzet? :)
Jucus, nekem nincs vele semmi tapasztalat, de remélem azóta ha itt nem is, máshol kaptál róla véleményeket :)
jucuss
2021-02-11 17:37:14
Sziasztok. Bemfola 75 kapcsán van tapasztalata valakinek?
Dettuska
2021-02-10 09:47:58
Hát akkor ez nem volt egy túl sikeres ciklus egyikünknél sem.. =/ na majd a kövi
Natus
2021-02-09 13:52:50
Dettus:
A pénteki korai volt, de tegnap is nézettem a 10.dpon de semmi. Már olykor görcsölgetek is...
De legalább a progeszteronom szép.
Jövő héten valószínűleg kezdem a clostilbegyt kúrát. Majd meglátjuk nekünk segít-e.
Dettuska
2021-02-08 08:54:30
Natus, nem volt az nagyon korai a teszthez? Ovu utan 7-10. napon agyazodik be a babo, addig hcg sincs :)
En drukkolok, remelem jo eredmenyeket kaptok! :)
Natus
2021-02-07 21:35:57
Dettus:
Sajnálom :(
Én pénteken voltam progi és hcg vérvételen, aminek nem tudom az eredményét, holnap újra mennem kell a dokim kérésére. A hcg-t csak a férjem kedvéért csináltatom. Ha terhes lennék akkor nem megy el sperma vizsgálatra, ha nem vagyok akkor természetesen megcsinaltatja.
Mi most egy családi megfázáson vagyunk lassan túl. Péntekre nem várom a mensit. A höm az magas, de nekem még mensi napján is magasabb értékeket mutat.