Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Nashua34
2021-01-20 17:57:09

Vannak kitartó katonák :D de azért ha most nem jön össze, akkor a következő hónapban érdemes többször együtt lenni, abból baj nem lehet :)
Spitzné
2021-01-20 16:08:08

Nashua . Akkor ha 15.èn jókor voltunk együtt akkor mièrt èrzem úgy hogy ma van ovum ? Akkor nem görcsöltem most viszont nagyon. Ès az applikàcióm szerint is ma van. Ma màr 20.a van tehát ha ma van ovu akkor màr valószinű nem èlnek a kis harcosok odabenn...
Nashua34
2021-01-20 16:04:51

A tartósan magas hő jelzi, hogy kiszabadult a pete. Ha közben leesik, akkor még nem sikerült neki, mint ahogy a korábbi hullámnál. 5 nap nem vészes, de azért nem is a legjobb, mi addig voltunk együtt 2 naponta, amig a tartós emelkedett hőt nem láttam a görbén.
Spitzné
2021-01-20 15:58:58

Most látom nem is 5 nappal ezelőttre mutat hanem 4re. Fura mert multkor még 15.èt jelölte ovunak. Nem is figyeltem h arrèbb tolta a napot közbe. Tehát 15.èn voltunk együtt. Gondolom ha ma van ovum akkor az 5 nappal ezelőtti akció esélytelen. Este megpróbáljuk újra. Az erős alhasi fàjdalom általában fél nap után megszűnik. Ma már 10. Óràja fàj. A hő jelzi valamikèpp a kövi napokban ha esetleg nem tudott kibújni a pete mègsem ? Bàr a görcsölès olyan erős hogy ettől màr meg kell repednie.
Nashua34
2021-01-20 15:58:22

Spitzne, a görbe még halvány zöld, tehát még ő se biztos benne, hogy megtörtént az ovu :) ha fenn marad a hőd, majd akkor fogja pontosítani. Akárhogy is van, jókor voltatok együtt, szóval drukkolok :)
Spitzné
2021-01-20 15:52:20

Sziasztok ! Èn is őszintèn sajnàlom. Sok erőt ès kitartàst.
Hàt èn màr nem tudom lànyok h velem mi van.
Az itteni ovum 5 nappal ezelöttre mutat ugyan a hővàltozàs miatt. Azonban nagyon erősem kètlem hogy akkor lett volna mert a hőingadozàst leszàmítva semmi màs jele nem volt az ovunak. Ma hajnalba viszont megèrkezett a szokàsos erős ovulàciós fàjdalom ami mindig pontosan akkor van amikor az apo-em is mutatja ès az is màra jelöli. Reggel 6 óta görcsölök ès a hőm is felszökött majdnem 37re. 15.èn coltunk együtt úgyhogy ma remelem sikerül újra. Nyelv alatt mérek mindig bár az utóbbi napokban kicsit ossze cissza aludtam.
GőVica34
2021-01-20 14:12:35

Santein őszintén, szívből sajnálom! ????
Nashua34
2021-01-19 16:18:30

Santein, annyira sajnálom :( sok erőt és kitartást kívánok! Remélem hamar regenerálódik a szervezeted, de a lelkednek is adj időt!

Spitzne, mi újság? Mértél a napokban? Ha megvolt az ovu, akkor annak már látszódnia kell :)
TóthZs
2021-01-19 12:40:49

Őszintén sajnálom :(
Egy jó ideje követem az itteni történéseket és nagyon örültem az örömödnek.
Kitartást és erőt kívánok!
Lion86
2021-01-18 18:39:54

Nagyon sajnálom :'( Sok erőt, gyors felépülést kívánok ❤

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!