Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok ! Köszi a vàlaszokat. Hàt èn is így valahogy vagyok vele. Dettus szerintem a sok ivàs ès ettől függetlenül a sok pisilès jó jel a luteàlis fàzisban. Több fórumon olvastam ezeket a kèrdèseket ès köze nincs a pms-hez , főleg hogy mèg jó messze vagy attól. Remènykedjünk :) Inkàbb az èn tegnapi napomat jellemzhette pms mert nagyon instabil volt a lelkiàllapotom... :D Nekem màr közel a mensi ideje. Àtnèztem az elmúlt pàr hónap luteàlis szakaszait. Pontosan 14 naposak de a legutóbbi csak 11 volt.
Most nem tudom nàlam mi van. Elvileg a dpo11.napon vagyok. Tegnap lecsúszott a hőm majdnem az coverline alà. 9. Napon pedig volt 3 csepp barnàm. Azóta semmi. Ma pedig ahelyett hogy tegnapról menne tovàbb lefelè a mensihez közeledve inkàbb felhebb ment picit. 36.64-re. Elvileg a 11.napon vagyok tehat a mensiig mèg lenne 2-3 napom ami alatt bàrmi törtènhet. De màr felkèszültem rà hogy megjön ès elengedtem a dolgot.
Nashua34
2021-01-31 09:27:11
A nappali hő mérésének nem sok értelme van. Mozgunk, eszünk, folyamatosan hőt termelünk és adunk le, tehát az nem az alap hő, ami a hormonok miatt alakul. Ezért fontos, hogy ugyanabban az időben mérjünk, max fél óra eltéréssel, legalabb 5-6 óra alvás után, és lehetőleg pisilni se menjünk ki közben, különben a mérés már nem pontos. Nehéz, de nem lehetetlen, én anno 2 műszakban dolgoztam, tehát volt olyan hét, hogy hajnal fél 5kor keltem, a következőn alhattam volna akár meddig. Így állítottam ébresztőt, és minden nap, munkarendtől, hétvégétől függetlenül fél 5kor mértem, beirtam az adatot, aztán ha lehetett, aludtam tovább. Igyekeztem ugyanakkor feküdni is, persze voltak eltérések, volt hogy muszáj volt pisilni menni stb. De azert magy százalékban jól mértem. Egy próbát megér :)
Dettuska
2021-01-31 07:54:29
Az a sok kérdőjel pedig azért van, mert emojit irtam, amit a forum nem ismer fel.. :D
Dettuska
2021-01-31 07:53:40
Spitzné, akkor nem lehet, hogy az az alacsony hő nem reális? Vagy ma is lent van a hő? Én továbbra is szorítok :)
Pont tegnap próbáltam én is utána nézni ennek, de angolul se találtam rá semmit, hogy napközben milyennek kéne lennie a hőnek, vagy erről bármi infót.. de semmi :(
Nekem egyelőre magas, de még csak 6. Nap, szóval bármi lehet.. korai még bármit gondolni.. de tegnap óta kb. Ki tudnám inni a dunát is :,D ez amugy valami pms tunet? Mert eddig ilyenem sose volt ????????
Spitzné
2021-01-30 15:04:11
Azèrt lenne egy kèrdèsem. :) Csupàn kivàncsisàgból. A neten sehol sem ír a luteàlis fàzisban arról hogy csupàn normàlis jelensègnek mondható - e , vagy jelre utaló a napközbeni magas hő. Mindenütt csak az èbredèsi hőről van szó. Viszont èn egèsz hèten minden nap teljes nap èrzem hogy olyan meleg vagyok mint egy keltetőgèp. :D Milyen dolog màr az hogy reggel alacsony a hő vagy leesik de onnantól hogy elkezdődik a napom egèszen addig míg éjjel el nem alszom viszont 36.80 - 37 - 37.20 fokokat mèrek. Igazsàgtalansàg :DD
Különben arra sincs semmilyen magyaràzat a neten sehol hogy mièrt fontoscaz azonos időben való mèrès reggel. Csak azt olvastam hogy ezt senki se vizsgàlta így ez alà tàmasztva sincs. Èn egyèbkènt sajna soha nem ugyanakkor mèrem mert mindig màskor èbredek fel. Van hogy egy èjjel 2x-3x is felèbredek így ez is bezavarhat gondolom. Van hogy az első mèrèsem pl 36.16. Megvàrom a màsodik csipogàst pàr perc múlva ès addigra meg 36.50. Szóval màr ezt is kitapasztaltam hogy addig mèrek amíg màr feljebb nem megy...
Spitzné
2021-01-30 08:37:52
Sziasztok !
Köszi mindenkinek a drukkot , ma reggelre lezuppant a hőm 36.30ra . Úgyhogy szembe kell nèzzek a rèmmel. Èn tovàbbra is drukkolok nektek.
Dettuska
2021-01-30 08:23:59
Na Bettus & Dettus, nagyon jó :D drukkolok nagyon, hogy ez azt jelentse, amit.. ;)
Natus, hát nekem első clostys ciklusom ez.. ami tapasztalatom van: hőhullámok, de meghozta a várt peteérést ???? :) Még 9 nap és tesztelhetek (ha addig nem jon meg..), de ki számolja :,D
GőVica34
2021-01-29 13:28:38
Natus Szia.
Igen én a kisfiammal ezt szedtem. 2havi kúrát kaptam anno. A 2.kúra lett sielres. Amiből lett a kisfiam, mára már15hónapos! (ja és ikreknek indultak)
Spitzné
2021-01-28 20:01:03
Sziasztok . Sajnos a gyógyszerrel kapcsolatban semmi infóm nincs, nem ismerem.
Dettus ( milyen èrdekes mert èn meg Bettus vagyok :DD)
A FF oldal nekem se jó hslyre tette az ovut. A coverlinèm nekem 26.3 de a Luteal line az a FF szerunt 36.8. Ez a luteàlis fàzisomban szerinte az alaphő ami alà nem mhet ha babát akarok... Viszont van egy nagyszetű hírem ami remèlem az is marad. Most este lett pàr csepp pici barnàm. Úgy örülök neki. Remelem nem mensi lesz belőle mert azért az még odébb lenne. 14 naposak szoktak lenni a luteàlis fázisaim. Picit fájdogál a hasam néha. De jó lenne ha ez beágyazódási barnázás lenne ès vissza ugrana a hőm is. ????
Natus
2021-01-28 16:58:30
Lányok!
Valakinek van tapasztalata a Clostilbegyttel kapcsolatban?
Ha a férjemnek a spermavizsgálata rendben lesz, akkor a nőgyógyászom egy ilyen kúrát javasolt.
Köszönöm, ha segitetek.
Itt az én görbém.
Most nem tudom nàlam mi van. Elvileg a dpo11.napon vagyok. Tegnap lecsúszott a hőm majdnem az coverline alà. 9. Napon pedig volt 3 csepp barnàm. Azóta semmi. Ma pedig ahelyett hogy tegnapról menne tovàbb lefelè a mensihez közeledve inkàbb felhebb ment picit. 36.64-re. Elvileg a 11.napon vagyok tehat a mensiig mèg lenne 2-3 napom ami alatt bàrmi törtènhet. De màr felkèszültem rà hogy megjön ès elengedtem a dolgot.