Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
FBetti
2021-03-11 12:46:58

Sziasztok! Én új vagyok itt, megosztom a görbémet. Sajnos ez az első görbe, amit csináltam, jó lett volna az előző hónapokat is látni, összehasonlítás végett. Március 4-én 35,9 volt a hőm, ezt nem írta be, mert nagyon leesett. Mondjuk felkeltem pisilni előtte, nem tudtam, hogy már annyi az idő, gondolom, hogy ez módosítja az adatot. Az 5. próbálkozós hónapban vagyok. Eddig minden hónapban éreztem ezt-azt, különböző tüneteket. A négy alkalomból háromszor volt pecsételő vérzésem a vélt beágyazódás idején, mégis megjött a menzeszem. Nekem nem szokott ciklus közben vérzésem lenni, úgyhogy azt gondolom, hogy ez a beágyazódás megkezdését jelezte, csak valamiért nem maradt meg.
Natus
2021-03-04 17:47:14

Pirelli:
Nagyon sajnálom :-(
Dettuska
2021-03-04 07:10:21

Pirelli nagyon sajnalom :(
Santein
2021-03-04 06:07:05

Pirelli őszintén sajnálom és együttèrzek.
pirelli
2021-03-03 08:05:48

Sziasztok,
Bocsánat , hogy most válaszolok csak . Sajnos méhen kívül volt a pici , így kórházba kötöttem ki. Peteérés teszt nevét le fogom írni , ahogy újra fogok kapni. Most csak ennyit tudok írni.
Natus
2021-02-26 21:25:08

Milyen peteérés tesztet ajánlott?
Natus
2021-02-26 19:09:34

Én is kíváncsi lennék a doki nevére :)
Dettuska
2021-02-25 17:49:58

Most latom, hogy kb. a fele uzenetem lemaradt :,D Irtam, hogy sok egeszseget es problema mentes varandossagot, illetve en is kerdezni akartam, hogy mi hozta meg a sikert, de arra igy jott is a valasz :) nem tudom a doki nevet meg lehet-e kerdezni? :)
pirelli
2021-02-25 09:26:12

Köszönöm a jókívánságokat és én is szorítok nektek.

Bekerültem egy nagyon lelkiismeretes endokrínologus nőgyógyászhoz.
Ő teljesen más tételeket nézett a véremből mint eddig más klinikák orvosai.
Kiderítette , hogy magas D vitamin hiányom volt és a ciklus időmet is helyretette gyógyszerrel. Adott megfelelő peteérés tesztet és ő előre jelölte , hogy nagy valószínűséggel mikor lesz a nagy pillanat. Továbbá felírt egy injekciót ami ha nem produkálok pozi ovu tesztet be kekk adnom .
De szerencsére nem kellett és azon a napon amit ő mondott megtörtént a csoda .
Azért megjegyzem , hogy mindent kipróbáltunk az elmúlt években : méhpempő, Gyurubácsi babaváró teakeveréke , természetgyógyász ... stb.
De számunkra hihetetlen , hogy a D vitamin szint ennyit jelent.

Röviden és tömören így jutottunk idáig.
Natus
2021-02-25 08:27:44

Pirelli:
Szorítok nagyon, minden rendben lesz. Mi hozta meg a sikert?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!