Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hát doki azt mondta , hogy korai terhességi tünet és nincsen gond .
Clearblue digitális teszt szerint 4-5 hetes :) .
Hihetetlen és még fel sem tudjuk fogni . 5 év sikertelenség után ez csoda.
Dettuska
2021-02-24 10:26:56
Pirelli mi a helyzet, tudunk valamit? :)
pirelli
2021-02-22 08:42:44
Hát 10 felé hívom , remélem meg tud nyugtatni. Ha nem gyorsan keresünk valakit. 6 év próbálkozás után érthető hogy pánikolok
Nashua34
2021-02-22 08:39:52
Ne haragudj, akkor félre értettelek. Ebben sajnos tényleg nem tudok segíteni, de ha aggódsz, én a helyedben nem várnám meg amíg az orvosom visszajön szabiról.
pirelli
2021-02-22 08:36:43
Azt tudjuk hogy mikor sikerült a baba, mert peteérés tesztekkel kísértük a megfelelő időt. Ma reggel nagyon erős két csík boldoggá tesz , de ez a csoki színű folyás megijeszt. Azért is írtam , hogy hátha valakinek van tapasztalata hasonló ügyben .
Nashua34
2021-02-22 08:31:26
Szia pirelli :) ha erős a 2 csík, akkor ott bizony baba van, viszont biztos hogy nem a szombati együttlétből, 2 nap nagyon kevés a beágyazódáshoz. Csinálj tesztet holnap is, én lehet megpróbálnám a clearblue digitális tesztjét, az kiirja a heteket is. A dokihoz amúgy sem érdemes 6 hétnél előbb menni, hacsak nincs valami olyan indok, progeszteron hiány pl, ami indokolná az azonnali orvos keresést. Drukkolok!! :)
pirelli
2021-02-22 08:23:15
Sziasztok!
7 hónapja nem írtam ide , de most a véleményetekre van szükségem.
Pár napja terhességre utaló jeleket érzek. Szombaton együtt voltunk a párommal , amit követően csoki színű folyásom volt enyhén , ami azóta is tart.
Ma reggel végeztem egy tesztet , mert nem jött meg rendesen. Ez erős két csíkos lett. Orvosom szabin a hónapban.
Szerintetek ?
Dettuska
2021-02-18 10:12:26
Natus, nektek először is kitartást, reméljük mihamarabb meg fog oldódni a párod problémája is! :) Nálunk pajzsmirigy probléma miatt voltak kevesen a "fiúk", de kapott rá gyógyszert és azóta szerencsére jónak tűnnek a dolgok. Pedig úgy indultunk, hogy "hát ez maximum lombikra lenne elég" .. szóval van remény ;)
A barátcserje amúgy bele tud szólni a mensibe igen :)
Mircsi nektek pedig szívből gratulálok! Remélem idén sok-sok ilyen bejegyzésre kerül majd sor itt a topikban :)