Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Natus
2021-01-24 23:12:39

Ha sikerült beagyazodnia, onnantól folyamatosan fent kell lennie a hőnek. Én egész terhesség alatt olyan voltam mint egy kályha.
Elvileg a nyák megnő ha sikeres volt a hónap.
Spitzné
2021-01-24 11:35:51

....Persze ha engednè a rendszer a feltöltèst...
Spitzné
2021-01-24 11:33:36

Megmutatom a jelenlegi àllàsom . Bàr itt 15.ère tette az ovut, de 20.àn kellett lennie mert iszonyú ovus fàjdalmaim voltak aznap fèl napon àt . (Minden ovunàl jelentkezik.) 15.èn ès 20.àn tudtunk csak együtt lenni.
Spitzné
2021-01-24 11:17:05

Köszi Natus hogy megmutattad a görbèd. Először is gratulàlok. :) Làtom itt is vannak nèmi kilengèsek. Azt hittem a sikeres tali utàn nagyjàból stagnàl a hő egy szinten. Engem mostanàban a beàgyazódàs tèmàja èrdekel. Neked melyik napon volt ? Nem tudom a hő ilyenkor hogyan vâltozik. A nyàknak pontosan milyennek kell lennie mert màr mindent olvastam. Nekem most dpo 4. Napon vagyok ès szaraz mint a sivatag. 36. 74-et mèrtem. Elvileg ovu óta ezen a szjnten mozog a hőm 37-ig megy fel max. Ez nálam új hogy kitartóan magas. Nyelv alatt mèrem 2. Csipogasig ( 5 perc). A sikeres görbén meddig marad a hő a magas tartomànyban ? Az mèg belefèr ha lejjdbb esik ? Az alaphőm 36.2. Tehát ha a luteàlis szakaszban lsjjebb eyne pl 36.60-ra 50-re az mèg nem gond ? Köszönöm.
Natus
2021-01-22 22:44:08

Nekem a terhes görbém ilyen volt, ha ez segít neked vmit. Én még a tiedet nem látom trifazisosnak, de még lehet belőle az is.
Amióta elköltöztünk, azóta olyan anyukákkal ismerkedtem meg, akik 40-44 év között lettek édesanyák, bár nekik segítség kellett hozzá.
Sztem még egyáltalán nem vagy ehhez idős, szorítok nagyon.
Spitzné
2021-01-22 21:11:23

Szia. Igen gondolom hogy az ember lelkét ès kitartàsàt nagyon meg tudja cincàlni az örökös remènykedès aztàn nem marad màs csak a vígasztaló mondat hogy: " Új hónap, új esèly." ... Èn is hasonló cipőben jàrok. 41 èvesen próbàlkozunk össze hozni egy közös gyerkőcöt a fèrjemmel akivel 3 ève vagyunk hàzasok s mèg neki nincs. Nekem màr van egy nagylànyom aki màr 20 èves. Úgy èrzem mèg nem vagyok annyira öreg hogy ne vàllalhassam be, ès mègegyszer vègig tudnàm csinàlni . Sokàig nem foglalkoztunk az időzítèssel ès nem vettük komolyan az idő múlàsàt, ezèrt mèg adok esèlyt magunknak de ez is vèges...Èn is a napi hő beíràsnàl bekukkantok ide hàtva van valami közös dumcsi, ès hàt olyan jó ( enne) egy kis aktív közössèg , mert őszintèn mondva annyi mindennek utàn kell nèznem neten, hogy vàlaszt kapjak a kèrdèseimre...
Szerintem sokan lehetünk így.
Itt hagyom mutiba a görbèm . Mivel ma feljebb ment a hőm 37re ez nàlam eddig a csillagos eget jelenti. :) Nem úgy nèz ki mintha egy trifàzisos görbe lenne kialakulóban ? (Persze csak ha marad vagy feljebb marad is..)
Szícből kívànom mindenkinek itt avàrva vàrt csodàt. Jó lenne ha mutatnàtok görbèket, szívesen vennèm hasonlítàskèppen... :)
Natus
2021-01-22 16:42:33

Spitzné:
Szia.
Szerintem többen is vannak/vagyunk akik inkább csak olvassuk a hozzászólásokat.
Én már 1 éve újra jelen vagyok, mint aktív babára váró/tervező. Előtte 3 évvel ezelőtt voltam aktív fórumozó, akkor sikerült is teherbe esni az első kisfiammal. Most a második terhesség nagyon várat magára sajnos.
Próbáljatok minél gyakrabban együtt lenni főleg ovuláció előtt, nem szabad rábízni magad egyetlen applikációra se.
Spitzné
2021-01-21 23:09:15

Rendben. Köszönöm. Így lesz. Amúgy te hogy àllsz ? Merre tartasz ? Ès a többiek ? Règen itt naponta többen is fórumoztak. Mindenki babàs lett ès lelèpett ? :) .. Gondolom rendszeresen cserèlődik a babavàró nèpessèg tàbora :)
Nashua34
2021-01-21 10:34:20

Próbálj kicsit elvonatkoztatni a görbétől. Hiába nézed, előre nem jelzi az ovut, csak saccol... Utólag tudja pontosítani, miután több napig fenn maradt a hőd, azaz már megtörtént az ovu. A nyák se mindig pontos, nekem is kb 3-4 nappal ovu előtt érkezik a tojcsis, aznap viszont inkább vizes. Ha előtte akarod tudni, akkor ovu teszt, mikroszkóp tud a segítségedre lenni, egyébként minden program csak találgat, a beirt adatok alapján. Figyeld a nyákot, és ahogy megjelenik, legyetek együtt 2 naponta, talán ez a legbiztosabb, hogy jól idozitsetek! :)
Spitzné
2021-01-21 09:33:00

Sziasztok. Nashua igen tudom. Sajnos nem tudtuk gyakrabbanra össze hozni. Csak 15.èn ès 20.àn tudtunk együtt lenni. Bàr be is zavart h minden naptàr màs ovut mutat. Itt 15.et mutatta mèg pàr napja, ès naponta arrèbb tolja, ma is. A màsik progim viszont 20.ra tette. Tegnap kellett is hogy legyen mert fél napig tartó ovus fàjàsaim voltak. Ami viszont a fura hogy a tojàsfehèrje nyàk 15.-e fele volt viszont ovu fájdalom akkor nem. Most 20.a fele pedig fordìtva. Szàraz vagyok előtte krèmes ès volt fàjdalom. Viszont 2x biztosan nem volt ovum. De a görbèm is elég fura. Ha 15.èn lett volna ovum akkor hogy zuhanhatott le átlaghőmérséklete az alaphőm utàna ? Aztàn megint az egekbe ? Ez fura.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!