Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Egyébként nem vagyunk gépek, lehet, hogy eltolódott egy nappal az ovulációd, akkor viszont nagyon jók voltatok a 27.-ei együttléttel. Pláne, ha nem csinàltàl ovu tesztet, vagy nem követtétek UH-gal a peteérést. Nekem van olyan baràtnőm, aki példàul nem is vette magán soha észre, hogy nyákja lenne, s már a harmadik babájával várandós :) Mikor tervezel csinàlni tesztet? Szokott lenni pms-ed?
En idén 34 éves leszek, a férjem 38. Mi màr lassan 2 éve próbálkozunk. Szeptemberben kezdtem el a kivizsgálásokat. Màr túl vagyunk egy komplett spermavizsgálaton, illetve nekem 3. és 21. napi hormonvizsgálat, petevezeték átjárhatósági, voltam MRI-n, ahol megnézték, hogy van-e endometriozisom. Eddig minden eredményünk rendben van.
Ennek ellenére el fogok menni egy endokrinológushoz is, mert a tsh-val nem vagyok kiegyezve. Hàt, röviden ennyi :)
Ja és persze ezer meg egy könyvet elolvastam màr :))
FBetti
2021-03-12 10:06:20
Nálatok mi a helyzet? Mióta próbálkoztok? Mennyi idősek vagytok?
FBetti
2021-03-12 10:05:32
Ja és a ciklusaim többnyire 26 naposak szoktak lenni. De volt már többször, hogy 28 napos is volt. Nem tudom másnál hogy szokott lenni, de mindig, amikor 26 napnál hosszabb, akkor van mellette egy rövidebb, többnyire 23 napos, mintha kiegyenlítené magát.
FBetti
2021-03-12 10:03:13
Szia! Nem csináltam ovu tesztet, még sosem használtam, mindig a tojásfehérjés nyákot szoktam nézni (most febr. 25-én este láttam) és a számolt adatok alapján már előtte együtt szoktunk lenni, kb. 2-3 naponta. Ovuláció szerintem egy nappal utána lehetett, mint ahogy a rendszer behúzta. Igazából ez most érdekes, mert eddig mindig többször együtt voltunk abban a bizonyos zöld sávban, most pedig úgy jött ki, hogy csak később tudtunk együtt lenni (febr. 27.). Szóval igazából akkor már kicsúsztunk az időből normál számítások szerint. Nem tudom. Olvastam, hogy ovuláció előtti napon észlelhető az a bizonyos nyák, máshol azt olvastam, hogy vagy előtte egy nappal vagy aznap.
Hát majd kiderül.
asder
2021-03-12 09:42:36
Szia,
A görbéd szerintem rendben van, még akkor is ha picit csökkent a hőd. Bőven a coverline felett van még! Drukkolok, hogy baba legyen a dologban!
Egyébként az ovulációd biztosan azon a napon volt, ahova a rendszer tette? Csinàltàl ovu tesztet? Pontosan 28 naposak a ciklusaid?
FBetti
2021-03-12 08:12:49
A kutya meg két napja meg van bolondulva, reggel utánam akar jönni, nem akar szót fogadni, ma az ajtót is kaparta, amikor elmentünk. Nem szokott ilyet csinálni. Lehet, hogy érez rajtam valamit?
FBetti
2021-03-12 07:39:38
Köszi, igen, ma nem várom. Ma kicsit lejjebb ment a hőm, de nem vészes. Viszont keveset aludtam. Éjjel egykor felébredtem és alig tudtam visszaaludni, forgolódtam és melegem volt. Reggel meg fáradtan ébredtem.
asder
2021-03-11 19:55:09
Ha jól làttam, akkor holnap lenne esedékes a menzeszed napja! Drukkolok, hogy sikerüljön a baba! A hőd mindenesetre bíztató! :)
FBetti
2021-03-11 16:28:51
Én 41 vagyok, a párom 40. Még nem voltunk kivizsgáláson. Ha most sem sikerül, akkor elmegyünk és megnézetjük magunkat. Azt mondják, h ebben a korban fél év sikertelenség után érdemes elmenni, az idő ugyanis fogytán van. Nekem még nincs gyerekem.
asder
2021-03-11 15:21:18
Sziasztok,
Én is új vagyok a csoportban, csak eddig nem mertem írni :)
FBetti, megkérdezhetem, hogy ti a férjeddel/pàroddal mennyi idősek vagytok?
Voltatok màr valamilyen kivizsgáláson?
En idén 34 éves leszek, a férjem 38. Mi màr lassan 2 éve próbálkozunk. Szeptemberben kezdtem el a kivizsgálásokat. Màr túl vagyunk egy komplett spermavizsgálaton, illetve nekem 3. és 21. napi hormonvizsgálat, petevezeték átjárhatósági, voltam MRI-n, ahol megnézték, hogy van-e endometriozisom. Eddig minden eredményünk rendben van.
Ennek ellenére el fogok menni egy endokrinológushoz is, mert a tsh-val nem vagyok kiegyezve. Hàt, röviden ennyi :)
Ja és persze ezer meg egy könyvet elolvastam màr :))