Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nashua34, a dokim szerette volna, hogy menjek, de nem tudtam menni meló miatt sajnos.. jövő héten fogok tudni menni hozzá, hogy rám nézzen. Hő alapján ugye az ovu eléggé biztosnak tűnik, viszont érzetre sajnos a jobb oldalon biztos lett egy ciszta (sajnos ismerem ezt az érzést, szóval már orvos nélkül is meg tudom mondani), de természetesen jövő héten ránézünk a dolgokra mi a helyzet :) Reméljük a legjobbakat :)
Spitzné, nem reménytelen az a görbe szerintem, illetve én a coverlinet sem 36.8-ra raktam volna. Én is vezettem ott is a görbémet, de nekem ott jelölt ovut akkor is, mikor nem volt, szóval vannak kétségeim a Fertility frienddel kapcsolatban :)
Nashua34
2021-01-28 12:46:56
Szia Dettuska, gratulálok a gyors ovuhoz, lesz UH követés is? Drukkolok, hogy sikerüljön :)
Spitzne, ne add még fel, nem olyan rossz ez a görbe, picit hullámzik, de lehet csak nem aludtál ugyanannyit, nem ugyanakkor keltél... Sok oka lehet.
Dettuska
2021-01-28 10:40:22
Sziasztok! Eddig csak csendes megfigyelője voltam a topicnak, de gondoltam most én is megosztom veletek. Röviden a történetem: 1.5 éve próbálkozunk babával, tavaly ilyenkor derült ki a PCOS és IGT kombó, amire nyilván diéta és mozgás lett az ítélet (ami vicces, mert előtte is rendszeresen sportoltam és figyeltem az étkezésre, de köszönöm a tanácsot :D ), illetve Adimetet írtak fel, nagyjából fél év alatt IGT-ből lett IR, ami már egy fokkal jobb! A ciklusaim 45-70 nap közöttiek szoktak lenni.
Ez az első Clostys ciklusom, SOHA nem volt még ilyen hamar ovulációm (már amikor volt), szóval nagyon pozitív vagyok. Tudom-tudom, hogy ritka az első kúrából "babával távozni", de valahogy még sosem volt ennyire reményteljes az a bizonyos 2 hét várakozás.. :)
Spitzné
2021-01-28 10:17:32
Köszönöm Natus ! Hàt elèg siralmas ez a görbe. Alig ment feljebb. 36.78-ra. (36.80 a Luteàlis Line nàlam a Fertility Friend oldalon.) Úgy èrzem ez egyre lejjebb kerül. Elvileg mèg csak a 8. Napon vagyok , ès a mensiig mèg 5-6 napom van. Az mèg sok idő... :(
Natus
2021-01-27 16:12:03
Spitzné:
Szorítok,hogy amiatt legyen a leesés.
Spitzné
2021-01-27 11:02:16
Sziasztok. Hàt ma nekem leesett picit a hőm 36.67-re. Ami érdekes hogy még soha èletemben nem tartott ilyen sokáig ilyen magason a hőm. Règebbi hőgörbèim 37 körüli szinte csak 1 napig tartottak. Most pedig 6 napon àt de mèg napközben is. Olvadtam hogy van akiknèl lejjebb mehet beàgyazódàsnàl a hő 1-2 napra.
Natus
2021-01-25 09:06:30
Spitzné:
Nagyjából fogalmam sincs mikor lehetett a beagyazodas anno, de 11-12 dpo körül volt hőleesés a görbén.
Spitzné
2021-01-25 08:39:14
Helyesbítek !
Ez a görbe szerint is 10. Napon. Azonban tudom h 20.àn repedt meg mert majd meg evett a fene az ovusgörcseim alatt. Egy màsik progi is 20àt jelölt ès mindig akkor vannak az ovus görcseim amit az jelöl èvek óta. Tehát inkàbb az a mèrvadó. Így 3ból 1 jelölt is 20.àt. Ezèrt írtam hogy elviekben 5. Napon àllok, eszerint ès a fertility szerint pedig 10.en. Mindegy vègülis a lènyeg a hő fenn maradàsa (lenne). :(
Spitzné
2021-01-25 08:28:14
Sziasztok.
Natus neked a cikk-cakk görbèden mikor volt a beàgyazódàs ?
Nashua. Örülök hogy ezt írtad hogy beàgyazódàsnàl leeshet a hő mert ma reggelre elkeseredtem. Elvileg az 5. Dpo-n vagyok mèg csak. (A fertility szerint 10.en) ma hajnalban felèbredtem pisilni ( túl koràn kb 4 óràval koràbban nem ilyenkor szoktam mèrni )ès eddig magasan àlló hőm lezuhant a mèlybe 36.26ra. Ez mèg cover line fölött van èpp. Majd hagytam mèg a nyelvem alatt 5 percet a második csipogásig. Ekkor feltornàzta magàt 36.35re. Majd vissza feküdtem aludni ès a következő mèrèsem normàl időben 36.87 lett. Hozzà kell tennem hogy egèsz èjjel be volt dugulva az orrom szerintem horkolhattam is mert hajnalba mikor èbredtem teljesen ki volt száradva a szàm alig bírtam nyelni ès nyílvàn lehült. Na tudtam is előre ebből se lesz szèp mèrès. Tegnap viszont egesz nap 37 ès afölött volt a hőm . Kivàncsisàgból mèrtem mert éreztem h melegebb vagyok a kelletènèl napközbe. Szóval mem tudom mire vèlni ezt a hőesèst. Csak remènykedni tudok hogy a fertility mond igazat h màr a 10. Napon vagyok ès a beàgyazódàs miatt eshetett. Mindenesetre a magasabb hőt írtam be meg azt vissza alvàs utàn azt akkor mértem mikor mindig. Szeretnèk mèg remènyt làtni ebben a ciklusban mert olyan sok volt a csalódàs. Mèg sohasem volt ilyen hosszú ideig magas tartomànyban a hőm. Mindig 1 nap volt 37ig aztán cèlegyenes az alaphő felé . Ès arra sem emlèkszem hogy màskor lettem volna napkozben is 37-37.40.
Nashua34
2021-01-25 01:55:09
Spitzne, lehetnek ingadozások. Valakinél látszik a beágyazódás, egy nap leeső hő, de általában nem ez a jellemző. Megmutatomnsz én terhes görbémrt, ha jól emlékszem, a 11. Napon teszteltem pozitívat, de a fertility friend szerint az már a 13. Nap volr.
Nashua34, a dokim szerette volna, hogy menjek, de nem tudtam menni meló miatt sajnos.. jövő héten fogok tudni menni hozzá, hogy rám nézzen. Hő alapján ugye az ovu eléggé biztosnak tűnik, viszont érzetre sajnos a jobb oldalon biztos lett egy ciszta (sajnos ismerem ezt az érzést, szóval már orvos nélkül is meg tudom mondani), de természetesen jövő héten ránézünk a dolgokra mi a helyzet :) Reméljük a legjobbakat :)
Spitzné, nem reménytelen az a görbe szerintem, illetve én a coverlinet sem 36.8-ra raktam volna. Én is vezettem ott is a görbémet, de nekem ott jelölt ovut akkor is, mikor nem volt, szóval vannak kétségeim a Fertility frienddel kapcsolatban :)