Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
asder
2021-03-13 15:02:18

Szia,
Oh, nagyon sajnàlom! Sajnos igen, ez màr az a hőesés, ami a menzeszt jelzi. Egyébként a görbéd nagyon szép és azért elég sokmindent ki lehet belőle olvasni. Most kezditek el a kivizsgàlásokat vagy megvárjàtok a következő ciklust még?
Sajnos nem tudlak semmi okossal vigasztalni, hidd el, én aztàn tudom mit érzel! Nagyon rossz minden hónapban, amikor elkezd csökkeni a hő. Néha jobban viselem, néha rosszabbul. Hétvége van, ráadásul hosszú, bújjatok össze a pároddal, egyetek valami jót, igyatok egy finom bort, sétàljatok!
Sportolsz egyébként?
Gondolkozz el az ovu teszten, én a helyedben csinálnék következő hónapban.
Ennek ellenére kellemes hétvégét kívánok!
FBetti
2021-03-13 13:16:04

Szia asder! Sajnos ma tovább esett a hőm, reggel eléggé elkenődtem emiatt.
Gondolom bármelyik pillanatban megjöhet. 28 napnál eddig nem volt hosszabb a ciklusom, most a 29. napon vagyok.
asder
2021-03-12 13:38:12

Igen, mérem a hőmet. Nem mindig egyértelmű. A tesztek is csalókàk, mert szerintem nem elég erős a második csík. Cserébe ha digitàlisat csinàlok, akkor ott egyételműen mosolyog a fejecske.
Na mindegy, bízom a nőgyógyászomban, ha ő azt mondja, hogy legyen ez a következő lépés, akkor partner leszek a dologban. Még ha félek is tőle.
FBetti
2021-03-12 12:41:34

Az tuti. :-)
De gondolom csinálod a hőmérőzést. Abból látszik, hogy van peteérés. Minden hónapban van nálad?
asder
2021-03-12 12:35:55

Nem, egyszer sem sikerült. Amúgy szerintem jobb is, nem tudom, hogy élnék meg egy vetélést. Amikor ott van a pozitív teszt a kezedben, adott esetben még látod is UH-on, s aztàn elmegy... az valami borzasztó érzes lehet! Még annak is, akinek hamar sikerül, nem hogy olyannak, aki éveket vagy hónapokat vàrt màr rá. Nem tudom nálunk mi lehet a probléma, következő ciklusban kapok egy peteérést segítő injekciót és naponta kell majd mennem a nőgyógyászhoz, UH-on fogja követni. Na az aztàn nagyon időzített együttlét lesz :)
FBetti
2021-03-12 12:15:51

Persze, nem biztos, hogy mindenkinek ugyanaz jó, nem vagyunk egyformák.
Megírom,ha lesz teszt eredményem vagy ha megjön.
Nálatok ha mindent rendben találtak, az azért már fél siker. Drukkolok nektek!
Engem az első sikertelen hónap viselt meg, az elég rosszul érintett. A menzeszem is nagyon fáj akkor, azt hittem, hogy leszakad a derekam, pedig sosem szokott ennyire fájni. Gyógyszert is be kellett vegyek.
Nehéz nem csalódásként megélni, de fontos, hogy ne legyenek rossz érzések bennünk, pozitív érzések és gondolatok szükségesek a pozitív történésekhez.
Nektek a két év alatt volt, amikor összejött, csak nem maradt meg?
asder
2021-03-12 12:01:45

Egyedül a nőgyógyászom által ajánlott terhesvitamint szedem. Régebben próbálkoztam én is mindenféle teàkkal, sajnos nagyon felborította az addig rendszeres ciklusomat. Úgyhogy azóta úgy vagyok vele, hogy amit nem nőgyógyász, természetgyógyász, endokrinológus, etc mond, azt mellőzöm. Nem vagyunk egyformák, neked lehet bevàllnak, engem összezavartak.
Van egy Yogi Tea, talàn Women’s balance vagy Women’s tea a neve, abból vettem egy dobozzal, nagyon sok nyákot csinàlt (málnalevél). De amióta elfogyott, azt sem vettem többet.

Ha csinálsz terhességi tesztet, azért majd írdd meg kérlek, hogy mi lett az eredmény! Tenyleg szorítok nektek, azért a sok sikertelen hónap (év) nagyon próbàra teszi az ember lányát pszichésen is.
FBetti
2021-03-12 11:03:09

Szedsz valamit, amivel támogatod a teherbeesést? A méhpempőt ajánlom, sokan pozitív tapasztalattal vannak.
Nálam nem tudom, hogy mi volt az oka az eddigi sikertelenségnek, lehet, hogy csak az életkor, osztódási vagy genetikai probléma, ez esetben nem véletlen, ha nem maradt meg és ez így jó is. De lehet, hogy vékony kicsit a méhnyálkahártyám. Az egyik doki, akinél voltam az UH-nál megjegyezte, hogy vékony a méhnyálkahártya (6mm), biztosan menzesz után vagyok. Mondtam neki, hogy nem, pont, hogy előtte. Szóval ebből gondolom. Egy másik doki azt mondta, hogy az azért nem olyan vékony.
Mindenesetre elkezdtem szedni néhány dolgot, ami segít, hogy minden jó legyen ott bent a baba számára. Szedek méhpempőt, ligetszépeolaj kapszulát, E-vitamint és málnalevél, valamint palástfű teát iszok.
FBetti
2021-03-12 10:55:09

PMS nálam nem jellemző, teszttel még várok, nem akarok csalódni. Késhet is pár napot, volt már, hogy késett pár napot és végül megjött, pedig voltak tüneteim. Amúgy meg páromnak hamarosan névnapja lesz, megvárom azt, hátha egy szuper ajándékkal tudok majd készülni neki. :-) Szegénykém a sikertelen hónapok után már nem is mer örülni, hiába vannak tünetek.
FBetti
2021-03-12 10:51:09

Nem minden hónapban tapasztaltam a nyákot, de többnyire igen. És biztos, ami biztos alapon akkor is együtt voltunk, amikor nem tapasztaltam nyákot számolás alapján belőttem, h kb. mikor van ovu. Lehet, hogy egy nappal később volt, nem lett lekövetve, de ha igaz, amit mondanak, h hajnalban van, mi pedig következő nap éjfélkor voltunk csak együtt, akkor az már két nap, a petesejt pedig 24 óráig él. De ki tudja.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!