Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
asder
2021-03-16 07:18:22

Sziasztok,

FBetti, hogy alakult ma a hőd?
Dorottya, te hogy vagy? Te màr ciklus végén vagy, ha jól emlékszem.
FBetti
2021-03-15 18:19:28

Szia asder! 36,5-ön stagnált két napja az esés után, ma reggel 36,7 volt. Ma szerintem rendesen megvolt a menzeszem. Meglátjuk, h a következő napokban hogy alakul a hőm.
asder
2021-03-15 17:17:41

Sziasztok,

Mennyi volt a hőd, FBetti? Ha jól làttam, neked a coverline-od 36,3 volt a múlt ciklusban. Igazàból az okosak azt mondják, hogy a ciklus második fele, ami számít leginkàbb.
Ha megjött rendesen, akkor baba biztosan nincs, lehet kevesebbet aludtàl vagy voltàl éjszaka mosdóban, de az is lehet, hogy valami olyat ettél. Nekem pl mindig megugrik a hőm, ha sportolok. Szemmel làthatóan :)
FBetti
2021-03-15 06:10:08

Jó reggelt, sziasztok!
Asder, cickafarkról tudom, h össze tudja zavarni a normál ciklust, de palástfűről azt mondják, h nem tud ártani. De hát végülis lehetséges.
Tegnap este elkezdtem vérezni, szóval megjött. Ma reggel viszont elindult felfelé a hőm. Nem kéne ilyenkor a cover line alá esni, mint ahogy a ciklusom elején is volt? Most mi van?
Dorottya88
2021-03-14 18:12:46

Ne aggódj, nem ijedtem meg.
Hát elég régóta, sajnos. 2019 júniusában volt egy vetélésem, azóta össze-vissza próbálkoztunk. Összvissz 12 hónap... Volt olyan hónap, amelyet végig próbáltunk, volt olyan is, amelyben nagyon keveset. Voltak problémák, sajnos.... Egy stresszes költözés, aztán a helyzet... Nem voltunk még vizsgálatokon, mikor én végül rávettem magam, nem tudtak adni időpontot, aztán a férjem nem akart....
Na, mindegy. Nem akarok panaszkodni, most kineziólógushoz járok, sokkal jobb minden. Ki szeretném zárni a fizikai okokat, a lelkieken meg én tudok javítani.
asder
2021-03-14 17:48:44

Dorottya, dehogyis! :)) Azt mondom csak, hogy a görbe olyan, mintha az volna a baj. De ha nem minden nap ugyanabban az óràban méred, akkor normàlis, hogy így néz ki. Egyébként nagyon egyszerű, ha csinàlsz ovu tesztet és mondjuk napokig pozitív, az is lehet egy jele a PCOsnak, illetve a nagyon hosszú ciklusok. De nehogy azt hidd, hogy neked ez van :)
Inkább ne is mondtam volna semmit. :)
Ti mióta próbálkoztok? Voltatok màr valamilyen vizsgálaton?
Dorottya88
2021-03-14 16:31:03

Asder, hú ha, PCOS? Remélem, nem az, de úgyis kiderül, ha ebben a hónapban nem fogantam meg.
Az biztos, hogy nem mértem ugyanabban az időben. A PCOS-nek azért lenne más tünete is, úgy gondolom.
Na, mindegy. Próbálok türelmes lenni, elfoglalni magam.
Azért figyelem, mit írtok.
asder
2021-03-14 15:35:21

FBetti, nem lehet, hogy a palástfű tea kavar be? Annak idején, amikor én is ittam, akkor nekem is napokig pecsételés volt, majd megjött.
Dorottya, egyetértek Nashuaval, a februàri görbéd sem az igazi. Teljesen olyan, mint ha egy PCOs görbe lenne... mint akinél próbálkozik a pete megéni, de nem tud. Véleményem szerint a 18. napon sem történt meg az ovulàció. Lehet egyébként csak az a baj, hogy nem mindig ugyanabban az időben mérted. Próbàld meg minden nap ugyanakkor mérni.
Van egy könyv, amiben nagyon szépen összefoglal mindent a hőmérőzésről a szerző. Több hőgörbét kielemez, hormonokról is szó esik. A könyv címe: Babaprojekt, a szerző pedig Dr Leonora Schwarz.
FBetti
2021-03-14 14:06:03

Sziasztok!
Még nem jött meg igazán, tegnap semmi, ma egy kis barnázás eddig, most nemrég egy kicsi vér is volt, de nem az a tömény, hanem inkább mintha hüvelyváladékkal hígított lenne. 30. napon vagyok, 28 napnál nem volt még hosszabb a ciklusom. A hőm most ugyanannyi, mint tegnap, nem esett tovább. Reggel csináltam egy 10-es érzékenységű tesztet és negatív lett. Ha baba lenne, akkor szeintem azt már jeleznie kéne. Nem tudom mi van. Lehet, hogy egy-két nap és megjön rendesen. Igazából nálam az szokott lenni, hogy amikor elkezdek barnázni, akkor utána már nem sokkal vér jön. De a múltkori ciklusban volt egy kivétel, akkor egyik nap kis barnázás, nem vészes és elmúlt, másnap semmi, majd következő nap megjött. De ilyen korábban nem volt. Úgyhogy most gondolom akármi is lehet. Azért remélem nincs valami bajom, nem azért nem jött meg.
Nashua34
2021-03-14 13:37:45

Dorottya, a februári görbében már betette az ovu helyét, ahova gondolja, de ez a görbe sem az igazi. Itt a menzesz alatt nincsenek értékek, illetve a luteális fázis tűnik inkább rövidnek. Ha valóban ott volt az ovud, akkor a 8 nap kevés, hogy be tudjon ágyazódni. Ettől függetlenül ne csüggedj, minimum 3 hónap görbéje kell, hogy le lehessen vonni érdemleges következtetéseket, szóval mérésre fel :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!