Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dorottya88
2021-03-21 21:59:44

Szia Betti! Hát igen, ez a kikapcsolás, lazulás, nem rágörcsölni ez nem megy olyan könnyen nekem. Amúgy is egy tervezgetős, kicsit aggódó, túlgondoló személy vagyok. A kineziólógusommal elég sokat dolgozunk ezen.
Amikor a myomat diagnosztizálták, akkor rutin vizsgálaton voltam. Másodszor, mikor kiderült, hogy nőtt, akkor is. Most inkább szeretnék kizárni minden fizikai /testi dolgot. Lehet valami végtelenül egyszerű dolog miatt nem sikerül megtapadnia az embriónak, ki tudja. Próbálok erre koncentrálni, hogy sima ügy lesz.
Köszönöm a támogatást. Még néha fogok írni, mert jól esik olyanokkal beszélni, akik tudják, mit érzek. Jó pihenést nektek!
FBetti
2021-03-21 21:07:51

Szia Dorottya, ne aggódj, biztosan minden rendben van veled. Az unokatesóm párjának mondta egy családsegítő hölgy, h ne csináljon magából beteget. Ők 1,5 évig próbálkoztak, akkor jött össze a baba. Voltak vizsgálatokon és mindent rendben találtak náluk. Csak ő is nagyon akarta és már mindenfélére gondolt, h mi baja lehet, miért nem jön össze. Aztán kicsit elengedte a dolgot, már azon volt, h feladja és összejött. Nem szabad görcsösen akarni, csalódottnak lenni. Ellenben türelmesnek kell lenni. Tudom, h mindez nagyon nehéz. Én is küzdök vele. Szerintem nekem is volt, h összejött, de nem maradt meg. Lelkileg is nehéz. A gondolataim sokszor ezen kattognak, azt hiszem, h egy kicsit lazítani kéne, nem foglalkozni ezzel annyit. Kicsit kikapcsolni és mással foglalkozni. Sikerülni fog, talán amikor nem is számítunk rá.
Dorottya88
2021-03-20 18:22:31

Nem csináltam, alapból szoktam várni, ha késik. Ami "sajnos" nagyon nagyon ritkán fordul elő. Eddig 3x volt összesen, az első alkalommal teherbe is estem, de nem maradt velünk. 2-3 alkalommal valószínűleg spontán vetélés lett megint, mert nagy fájdalommal és alvadt vér darabokkal járt.
Amúgy azóta, úgy néz ki, beindult rendesen a menstruációm. Úgyhogy most szomorkodom, holnapra összekapom magam. Ez a ciklus bezárta az 1 évet, vagy a másfelet, ha a teljes időszakot nézem. Úgyhogy hétfőn kérek időpontot, remélem nem júniusra kapok. Egy kicsit aggódom...
asder
2021-03-20 09:31:23

Dorottya, csinàltàl terhességi tesztet? Mert ha pozitív, akkor lehet azonnal kellene menni a dokihoz!
Dorottya88
2021-03-20 08:52:36

Sziasztok lányok!
Egy kicsit elkeseredtem. Tegnap elkezdett fájni az alhasam, ebből gondoltam, hogy percek kérdése és megjön. Mivel mindig így szokott lenni. De nem ez történt, helyette nagyon furán éreztem magam, majd'egész nap aludtam, WC papíron volt 2x nagyon halvány rózsaszín valami törléskor. Soha nem volt még ilyen nekem, ha megjött, normálisan jött meg. Kibírhatatóan, de azért görcsölt a hasam. Most semmi görcs, vagy nagyon kell figyelni, hogy érezzem. Tisztasági betéten van egy pici folt. Első kelésnél csak vmi vizes halvány pirosas nyák szerű volt.
Elvileg a hőm lent van, de gyanakszom, hogy merül le az elem benne, talán nem jól mér.
Kicsit félek, hogy valami baj van velem. Mindenképp bejelentkezem hétfőn az orvoshoz, de aggódom. Bármit beírok a keresőbe, valami negatív jön ki, PCOS, endometriózis, stb.
Valakinek van hasonló tapasztalata? Köszönöm, ha írtok.
Dorottya88
2021-03-18 07:15:07

Sziasztok!
Asder, köszönöm, jól vagyok. Most picit visszaesést a hőm, majd meglátjuk. Pozitívan állok hozzá, bízok a kis lélekben.
Vannak ilyen fura szurkák az alhasamban, de ez megint bármitől lehet. A cicim fura, nem fáj, nem feszül, de mégis duzzadtabb.
Próbálom elfoglalni magam, nem rágörcsölni, de ez alapból nekem nem megy egykönnyen.
Remélem, Ti mindannyian jól vagytok.
FBetti
2021-03-17 06:27:31

Sziasztok! Ma reggel is 36,6 a hőm. Miért nem megy vissza? Összezavarodott a ciklusom? Nem tudom hogy lesz így normális ciklusom ebben a hónapban.
FBetti
2021-03-16 09:17:01

Sziasztok!
Ma reggel 36,6 volt. Igen, néztem én is hőgörbéket, láttam, hogy lehet menzesz alatt is magas a hő. Korábbi viszonyítási alapom nincs, csak ennek a ciklusnak az elejét látom és ott alacsony volt, igaz, az első két nap mérése kimaradt.
Ami fura, hogy olyan, mintha már múlna is, tegnap este már kevés volt a vér.
És ma reggel valahogy furán éreztem magamat, érzelmileg instabilnak, szorongónak, olyan sírhatnékom volt, ok nélkül. Nagyon rég nem éreztem már ilyet, korábban voltam többször depressziós. Még várok és ha fent marad a hőm, akkor csinálok egy újabb tesztet.
Natus
2021-03-16 08:23:06

A februári is ilyen volt...
Natus
2021-03-16 08:19:09

FBetti:
Szia.
Nekem a menstruáció alatt is folyton magas a hőm...most pl ilyen

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!