Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2021-03-26 15:07:33

Natus, sokmindenen múlik az hogy sikerül-e vagy nem. Van, hogy a megtermékenyítéssel vannak gondok, mert pl.lassúak a spermák, vagy nem tudnak áthaladni a petevezetőn, vagy lehet olyan is, hogy a petesejt megtermékenyül, csak nem tud beágyazódni. Nekem is az 1.sikertelen lombiknál ott bukott el az egész, a megtermékenyítéssel rendben volt minden, legalábbis testen kívül, lehet hogy a spontán próbálkozásoknál ott is gondok voltak. Most is a januári lombiknál azon paráztam, hogy vajon sikerül-e a megtapadás. de sok múlott azon, hogy kezelve voltak a problémáim, és megfelelően elő lettem készítve: leszívástól prolutex progi injekció+utrogestan, és hát kiegészítésképp akupunktúrára is jártam, az is hatékony volt, az is segít vastagítani a nyálkahártyát, mire beülti volt már 12 mm-es volt a nyálkahártya.
FBetti
2021-03-26 14:55:06

Na ez jó hír, nekem még egy kicsit vastagodnia kell gondolom.
Natus
2021-03-26 13:49:14

FBetti:
A dokim szerint ez tökéletes vastagság így az ovulációs időszakban, ebben simán meg tudna tapadni már ha sikerülne egyszer megtermékenyülnie a petesejtnek.
FBetti
2021-03-26 09:03:00

Szia Andi!
Nekünk ez a hatodik próbálkozós hónap, jövő hónapban megcsináltatjuk a vizsgálatokat (spermavizsgálat, vérvétel nekem). Jól mondod, az én koromban fél év sikertelenség után javasolják a vizsgálatokat.
Egyébként rajtam kívül van itt valaki, aki a negyvenes éveit tapossa?
Andi198729
2021-03-26 07:44:44

Köszönöm szépen Anita! Nagyon jól esnek a biztató szavak, és gratulációk, mindenkitől :)
FBetti, ti mióta próbálkoztok? Én úgy tudom, hogy 35 év fölött fél év sikertelenség után kivizsgálást javasolnak. De az már jó, hogy következő hónapban el is kezditek őket.
Dorottya, akkor te is átestél már miómaműtéten, gondolom neked is laparoszkóppal történt. Én szintén, 4 évvel ezelőtt, nekem is az volt a baj, hogy rossz helyen volt, hátsófali méhfalban lévő, torzította a méhem, 4 cm-es volt, és az már csak hab volt a tortán, hogy el is halt, vérmérgezést kaptam volna. Mivel terhességnél jött ki, a hormonok visszaállásával elhalt. Úgyhogy nálam is mindenképp csak a műtét jöhetett szóba.
FBetti
2021-03-25 23:22:17

Natus,
köszönöm, én is így tudom. Ovulációkor az általad említett vastagság megfelelő? Mit mond az orvosod?
FBetti
2021-03-25 23:18:45

Szia Dorottya,
köszönöm szépen! Remélem hamarosan mindannyian babázhatunk. :-))
A befelé figyelés nagyon hasznos. Amióta figyelek a belső hangomra, sokkal jobban működik, mint előtte. Megerősítések? Louise L. Hay? Meditáció, mind nagyon hasznos. Neville Goddard szintén nagyon jó, imádom hallgatni. Mostanában Pozsgai Nikolettát hallgattam még. Szépen beszél a nőiségről, a méhről, mint teremtő szerv. Én korábban azt gondoltam, h nőnek lenni szívás, mennyivel jobb lenne férfinak lenni. Nem igazán tudtam a nőiségemmel úgy azonosulni, ahogy ma tudok. És azt a csodát sem láttam, azt az ajándékot, amit a női méh ad nekünk. Lehet, h hülyén hangzik, de úgy érzem, h most negyven éves koromra értem igazán nővé. Biztos, h egész másképp fogom megélni az anyaságot, mint korábban tettem volna.

Anita34
2021-03-25 22:13:47

Sziasztok!

Nagyon rég jártam erre, gondoltam benézek...Milyen jól tettem, szinte éreztem, hogy jönnöm kell!
Andi.....le sem tudom írni milyen boldog vagyok, hogy kismama lettél! Isten ajándéka az a Picike baba! Egy CSODA! Nagyon-nagyon örülök Nektek és szívből kívánok minden jót! Boldogságos babavárást és jó egészséget!

Én egy régebbi tag vagyok, minden rendben velünk. A "fórumbabám" Szeptemberben pedig már ovis lesz. A nagy pedig hamarosan iskolás.

Mindenkinek nagyon jó egészséget kívánok és mielőbbi gyermekáldást!

Natus
2021-03-25 16:42:33

FBetti:
A méhnyálkahártya a ciklus végéig vastagodik, majd ha nem történik beagyazodas/terhesség lelökődik.
Nekem a 13. napon, ovu napján volt 7,4 mm.
Dorottya88
2021-03-25 16:24:45

S ziasztok lányok!
Betti, nagyon szorítok neked, hogy sikeres legyen ez a hónap!
Nekem most járt le a menzeszem, mérem a hőmet, elkezdtem befelé figyelni, még jobban. Megerősítéseket hallgatok, este meditációt.... Sajnos nem sikerült még időpontot kérni, lehet ez a jel, hogy már nem kell.... Nem tudom, azért bent a kis hang dumál, hogy talán, mégis... Na mindegy.
Örülök, hogy a jó myomád van, nekem sajnos anno el kellett távolítani.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!