Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion, Olioli akkor jo, csak elsore ijeszto volt.
Zsuzskam itt nincs olyan, hogy ismeretlenul :)
Sajnalom aki ilyet vagy ehhez hasonlot atelt, de valoban haladni kell elore es bizni abban, hogy tobbet nem fordul elo!
Mindenkinek koszonom az egyutterzest. Most mar nyugodt vagyok, vege az idegorlo bizonytalansagnak. Ha jol olvastam a neten akkor 2-3 ciklust varni kell, hogy minden rendbejojjon es utana lehet ismet probalkozni. Megint versenytfutok majd az idovel :)
Az ebredesi hot merem, gondolom abbol is lehet majd latni a hormonok helyreallasat.
zsuzskam
2018-05-07 12:57:15
Sziasztok!
Christi! Olvastam, hogy min mész most keresztül. Nagyon-nagyon sok erőt kívánok neked. Adj ki magadból mindent, sírj, toporzékolj, gyászol meg a kis angyalkádat. Aztán pedig fel a fejjel, mert mi erős nők vagyunk, és nem adhatjuk fel.
Ne haragudj, hogy így ismeretlenül írok neked (a régebbiek ismernek), de én is most mentem ezen keresztül, tudom, hogy mit érzel.
Nekem az első uh-n (7 hetesen) minden rendben volt, volt szívhang is. Aztán már a genetikára készültünk, ott vette észre az orvosom, hogy nincs szívhang. A magzat már 2 hete halott volt. Semmit nem vettem észre az egészből. Csütörtökön lesz 3 hete, hogy műtöttek.
Lion86
2018-05-07 12:14:06
Christi, az első vetélésemnél eleve iszonyat módon véreztem, egy nagy csomag vattát tettek alám és 5 perc alatt teljesen átvéreztem, már vért akartak adni, de ahogy kitisztítottak, enyhült a vérzés kb. egy erősebb mensi szintjére és kb.6 nap alatt elmúlt. Rögtön a műtét után még normális a nagyobb mennyiségű vérzés.
Olioli
2018-05-07 11:56:52
Erikasz ma fáj a jobb petefészkem és tojásfeh.szerű nyákkal találkoztam ma is. Lehet még most lesz ovum? Totál megzavar....
Kb. Félidőtől méregetek, sokszor nem mértem, ezért hiányos a görbém. De felteszem, kérlek szakértsd!!! :-) :-) :-) :-)
Olioli
2018-05-07 11:47:33
Christi én alig véreztem, de ez egyéni. Kb. Másfél hétig vérezgettem. Egyik nap jobban, aztán kevésbé.
Nyitott a méhszáj, nem szabad tampont használni, se fürödni 6 hétig. Csak zuhany!!!! Én antibiotikumot is kaptam.
Örülök, hogy túl vagy!!
Christi
2018-05-07 11:23:04
Mar tul vagyok rajta. Dokinak koszonheto en voltam ma az elso mutet. 12 lesz meg rajtam kivul, nagyon orulok, hogy nem volt idom agyalni. 10-kor mar az agyamban voltam.
Azt meg tudjatok mondani, hogy ilyenkor mennyire kell verezni? A betet mar atazott ez rendben van? Es kb hany napig tart?
Kira84
2018-05-07 11:20:45
Christi
Nagyon sajnálom ami veled történt, sajnos többszörösen is tudom mit érzel most,de idővel jobb lesz majd és sikerülni fog.
erikasz.
ilyen a görbém ha a 36,35 is berakom, tudod mikor egy kicsit ki voltam takarózva,nem tudom számít e hiszen a szobában így is 23 fok volt aznap is.. Talán ez lehet így a jó mert a ciklus 25 napján volt vércsepp..
Olioli
2018-05-07 11:18:28
Sziasztok. Egy rossz és egy jó hír!
Encsy gratulálok! :-)
Christi szívből sajnálom. Kérlek gyere és mesélj majd, szívesen meghallgatunk. Nekünk mindent elmondhatsz!!. Teljes testi és gyors lelki felépülést!
Lion86
2018-05-07 11:02:51
Christi, borzasztóan sajnálom. Sajnos itt páran átéltük ezt :( Sok erőt kívánok Neked és amennyire ilyenkor lehet, gyors felépülést!
Christi
2018-05-07 09:16:32
Elobb-utobb en is vereznek es gorcsolnek de az akar tobb het is lehet mire a szervezet eszreveszi.
Igy ez most gyorsabb igy.
Azt nem gondolom, hogy ha felpattanok es elmegyek mashova akkor a szonografus mast lat.
En nagyon regen azert jottem az 1-es Noi klinikara mert azt gondoltam, hogy ok a legjobbak. Sokkal tapasztaltabbak, mint egy korhazi orvos. Ezt most is igy gondolom, hogy a szaktudasuk, a felszerelesuk a legjobb. Az orvosokat innen csabitjak at a magan klinikakra mint Istenhegyi, Maternity stb.
Zsuzskam itt nincs olyan, hogy ismeretlenul :)
Sajnalom aki ilyet vagy ehhez hasonlot atelt, de valoban haladni kell elore es bizni abban, hogy tobbet nem fordul elo!
Mindenkinek koszonom az egyutterzest. Most mar nyugodt vagyok, vege az idegorlo bizonytalansagnak. Ha jol olvastam a neten akkor 2-3 ciklust varni kell, hogy minden rendbejojjon es utana lehet ismet probalkozni. Megint versenytfutok majd az idovel :)
Az ebredesi hot merem, gondolom abbol is lehet majd latni a hormonok helyreallasat.