Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anita34 : Olvastam amit irtál ,nagyon aranyos vagy, még mindig követel olvasol bennünket ?
Niki nagyon eltűnt ,a múltkor írtam is... rossz érzéseim vannak felőle !
Remélem veled minden rendben van ?
Mindjárt a doki, alig várom hogy megjöjjön,
Igy még sosem vártam !
Puszillak ..Vigyázzon rád az Úr !
erikasz
2018-05-08 06:40:38
Zsuzsika : Rettenetesen sajnálom én is, ami veled is meg történt !:(
erikasz
2018-05-08 06:34:04
Szia !
Gyémánt :De szép ovu !:D
Minden rendben van nálad ?
Olioli:A nyákról annyit ,hogy azt is a hő emelkedésével kell nézni a tiéd a tojcsi nyák megjelent és fel is ment a hőd, ez meg is történt !
Utána még pár napig szokott 1,2 napig, de nem olyan a minősége és át vált ragacsossá,krémessé!
Alig várom hogy a nődokihoz menjek ,csak attól félek nehogy akkorra jöjjön meg ! :(
Megint a lutelárisban vagyok hő alapján, de már a 11 nap nekem ennyi szokott lenni 11-12 nap még semmi menszi tünet !:(
A hőm sem esik le még stagnált ...!
gyémánt7
2018-05-08 05:36:44
Sajnálom hogy ilyen sokaknak át kellet élniük ilyen szörnyűségeket :-(
Anitacool
2018-05-07 22:18:09
Zsuzskam nagyon sajnálom a történteket, most olvastam csak :-(
fbara90
2018-05-07 22:11:44
Olioli nekem sem volt még soha tojcsis nyák ovu után :) csakis előtte. :)
Minden esetre azzal csak jót tehettek, ígyis-úgyis ha összebújtok :D
Anitacool
2018-05-07 22:07:24
Olioli ebben igazad van. Azért amíg ilyen, legyetek együtt 2naponta biztos, ami biztos ;-)
Encsy kíváncsi vagyok ki lesz a szülőtársad! Mindig (legalább) kettessével van babyboom :-)
Olioli
2018-05-07 21:10:44
Anitacool azt olvastam 24 óra után újra nézhető a h.váladék, akkor már nem befolyásolja a korábbi együttlét. De még az is lehet, hogy neked van igazad. Köszi
Anitacool
2018-05-07 21:07:44
Olioli én a 14. napra tenném az ovudat az eddig bevitt adatok alapján. Viszont szemény szerint sosem tapasztaltam tojcsis nyákot napokkal utána. Nem csak az utolsó együttlétből fakad ez az érzet?
Olioli
2018-05-07 21:03:14
Erikasz holnapra vittem be új adatot a fertilitin, 36,9-et és igen, 14. Napra húzta be az ovut. A 9,10,12 és 14. Napokon voltunk együtt. Nagyon bizakodom, hátha ez a mi hónapunk!!
Niki nagyon eltűnt ,a múltkor írtam is... rossz érzéseim vannak felőle !
Remélem veled minden rendben van ?
Mindjárt a doki, alig várom hogy megjöjjön,
Igy még sosem vártam !
Puszillak ..Vigyázzon rád az Úr !