Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Christi, nagyon-nagyon sajnálom! :((( Nincsenek erre szavak....
Encsy883
2018-05-07 09:12:55
Christi: igazán nagyon sajnálom, annyira szorítottam értetek! :-(
fbara90
2018-05-07 09:10:59
Christi nagyon-nagyon sajnálom :(((
Anitacool
2018-05-07 09:09:07
Köszönöm Anita34 :-)
Christi nagyon sajnálom. Sajnos ha nem is nőtt, akkor tényleg lehet valami baj :-( Átmentem már sajnos ilyenen én is, borzasztóan nehéz. De én véreztem és görcsöltem is. Még úgy sem akartam elhinni :-((( Légy erős!
Christi
2018-05-07 09:07:32
Aranyosak vagytok, koszonom szepen! Nem ambulansan vagyok bent, mar ki sem engednek. Mult heten amikor nagyott esett a hom akkor tortenhetett valami, utana mar a hcg sem duplazodott.
Ezt hivjak csendes vetelesnek
Anita34
2018-05-07 09:07:21
Christi, nagyon sajnálom, most olvastam csak mi történt. (közben írtam)
Szerintem is igazuk lehet a többieknek....nem lehetne még várni? Emlékszel anno mi volt Nikinél is? Még jó, hogy Ő is elment máshová vizsgálatra.
Tuti, hogy jól látták?
Anita34
2018-05-07 09:04:44
Sziasztok!
Encsy, gratulálok Nektek! Nagyon örülök, hogy duplacsíkosat teszteltél. És a kislányod valóban megérezte, látod-látod! Boldog babavárást és panaszmentes terhességet!
Fbara, nagyon szép a görbéd, tuti ovu! Nagyon-nagyon drukkolok Nektek! Az együttléteket pedig tökéletesen időzítettétek.
Gyémánt, nálad is megvolt az ovu! Szuper, megy a drukk oda is!
Christi, gondolunk Rátok! Minden rendben lesz! Lennie kell szívhangnak!
Erikasz, sajnálom nagyon, hogy a citrom most így bekavart. Mellőzöd és szépen visszaállnak majd a dolgok. Remélem, hogy minél hamarabb megjön, hogy lezárhasd ezt a hosszú ciklust. Kitartást Drága!
Kira, pedig olyan szép magasat mértél 5-én és utána hogy visszaesett a hőd.
Anitacool, úgy legyen! Érkezzen csak a 6. hónapban! Kívánom, hogy teljesüljön az álmotok, vágyatok! És itt Mindenkinek Csajok, ugyanúgy!
A héten cukorterhelésre megyek és vissza kontrollra az orvoshoz. Majd jelentkezem, hogy mi újság.
gyémánt7
2018-05-07 09:04:05
Christi úgy sajnálom!!!! Nagyon bíztam benne hogy az uh-n szívhangot hallasz majd ! Nagyon nehéz lehet! Sok erőt és kitartást :-(
Fbara nekem szerintem 19. Napon volt azaz tegnap! És voltunk is együtt ! Látom te se nagyon méregettél , csak ovu környéken ! Hátha ez a kis lazaság meghozza az eredményt! Mi sokat voltunk most Balatonon , igaz két gyerekkel nem pihenés, de nagyon jó volt! 13.án lesz kisfiam 2 éves és aznap indulunk Zalába ! Rákövetkező hétvégén megint balcsi, úgyhogy megint nem nagyon fogok tudni mérni!
fbara90
2018-05-07 09:03:55
Christi ezért kérdeztem én is, hogy biztos visszamész-e ma :( tényleg nem lehet várni még egy kicsit? legalább ezt a hetet nem kapjátok meg haladékba?? :( hcg-t nem néztek most, hogy emelkedett-e? félek, hogy elhamarkodják :(
főleg ha tényleg egy héttel előbbre vagy, mint gondoltátok először
Christi
2018-05-07 09:03:53
Anitacool mar nincs mire varni, nem fejlodik a petezsakban a pici, nem lett nagyobb. Ez mar az utolso hatarido volt. Semmi nem valtozott odabent :(((