Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Olioli
2018-05-08 10:54:55

Lion örülök, hogy jol vagy lelkileg. Legalábbis innen úgy tűnIk. Sok sikert a házhoz!! :-) :-) szuper hír!
Igen a ferility behúzta 14. Napra az ovutovulációt. Itt még nem! De én is így gondolom, tesztet végül nem használtam.
Fbara tényleg elég alacsonyan van a hőd, én nem vettem észre! Bár Erikasz azt mondja az nem feltétlenül rossz!

Edina1985
2018-05-08 10:50:51

Kérdés. Eddig 28-29 napos rendszeres ciklusaim voltak. Legutóbb 21 napra jött meg rendesen. Most vagyok a 26. napon, de vérzés sehol. 4 éve szeretnénk babát. Szerintetek mikorra ne várjam? Tegnapi teszt full negatív.
Lion86
2018-05-08 10:49:45

Olioli, akkor nagyon úgy tűnik, hogy megvolt a 14. napon :)
Kira, a te görbéden egyelőre én se tudok kiigazodni, de pár nap múlva már biztos többet tudunk.
Fbara, nem szokott máskor magasabbra menni a hőd? Vagy lassabban szokott?
Lion86
2018-05-08 10:45:48

Köszönöm Encsy, jól vagyok. Tegnap szokatlanul erősen véreztem, ilyen nem szokott lenni a 3. napon, de mára enyhült. Most annyira nem is bánom, hogy nem sikerült, mert remélhetőleg meg lesz a közös házunk és belevetjük magunkat a házfelújításba és vannak dolgok, amiket jobban szeretek magam csinálni, mint pl. a festés és az elején nem biztos, hogy jó lenne ilyenbe fogni :D
Te hogy vagy? Ma már nem is mértél? Kislányod tudja már, hogy jön a tesó? :)
Olioli
2018-05-08 10:44:43

Sziasztok.
Enycsy hogy vagy ma?

Christi Ti hogy vagytok? Vérzésed? El tudtál menni állásinterjúra? Én nem lettem volna képes a műtét másnapján.
Erikasz nem május 15-én mész vizsgálatra?
Kira meg volt az ovud??
Többiek ma hogy vannak?

Nekem szúrkál a jobb oldali petefészkem. A váladékom este és ma is határozottan krémes, tapadós lett! Úgyhogy rikasz neked volt igazad!
A hőm( amit nem akartam mérni) ilyen:
Kira84
2018-05-08 10:23:22

Sziasztok lányok.
Ma ilyen a görbém.
Encsy883
2018-05-08 10:17:35

Sziasztok lányok! :-) Ki hogy van ma?

erikasz: voltál dokinál? mindenképpen írj ám majd, hogy mi volt! :-)

fbara: ezek szerint megvolt az ovud?! :-) Szerinted melyik nap volt?

Lion: hogy vagy?

Christi: örülök, hogy ilyen "jól" fogod fel a dolgot, sajnálom, hogy ilyen borzasztó dolgon kellett keresztül mennetek, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan sikerülni fog! :-) Ilyen hozzáállással kizárt, hogy ne sikerüljön! :-)
fbara90
2018-05-08 08:38:01

Niki szerintem jól van, csuda boldog posztokat rak fel a facebookra :) Remélem tényleg minden oké vele :) én is hiányolom :)
fbara90
2018-05-08 08:36:51

Sziasztok! :)
Erikasz ma vagy orvosnál?? :)
Amandeen
2018-05-08 07:29:22

Én is nagyon sajnálom, hogy ilyen szörnyűségeket kellett átélnetek!

Christi, sajnálom, hogy mégis műtét lett a vége, légy erős!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!