Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anitacool: nagyon szépen köszönöm, nagyon kedves vagy! :-) Reméljük minden rendben lesz! Enyhe hányhinger már napok óta van, úgyhogy nem számítok jobbra, mint a kislányommal, de nem probléma! :-) Ez a legkevesebb, amit értük érdemes kibírni! :-) És akkor azt hiszem most csinálnom kéne a 160 g ch diétát megint, és figyelni a cukromat!
Küldök energiát, és kívánom, hogy nektek is bejöjjön akkor az, ami a kisfiatoknál is! :-)
Biztos vagyok benne, hogy a tavasz és a jó idő meg fogja hozni mindenkinek a várva várt csodát, a babákat! :-)
Anitacool
2018-05-07 07:35:00
A kiugró érték a buli előtti alig alvás lehetett. Lehet azt majd ki kell vennem. Mit gondoltok?
Encsy883
2018-05-07 07:33:57
erikasz: nagyon szépen köszönöm, én ugyanígy vagyok Veled! :-) Annyira jó embernek tartalak, segítőkésznek, kedvesnek, önzetlennek! :-) Mindenkit biztatsz, tartod a lelket bennünk! :-) Igazán megérdemled, hogy neked is sikerüljön most már! :-) Én nagyon szorítok, hogy így legyen!
Annó ugye azért mentünk hamar dokihoz, mert úgy voltunk vele, hogy addig igazából el se hisszük! :-) Persze most is azt mondom, hogy akkor lesz biztos, ha megvizsgál a doki, és mindent rendben talál! Addig csak halkan örülünk! :-)
Mikor érdemes amúgy legkorábban menni, amikor már azért az is látható, hogy a petezsákban lakik valaki? :-)
Anitacool
2018-05-07 07:32:49
Fbara szépen látszik a péd, szerintem jó lehet az időzítés is ;-)
Erikasz ne aggódj nem végleg rontottad el, én nem gondolnám, hogy csak a citrom miatt, lehet valami hormonlöket is bekavart. Kívánom, hogy minél előbb teljesüljön az álmod!
Encsy szívből kívánok nektek boldog, panaszmentes babavárást! Azt hiszem a következő kistesóval majd ismét áprilisban kell próbálkozni :-) Ez nektek bejött! Nekem ez a 6. ciklusom szülés óta. Annak idején a kisfiam is a 6. mérős hónapban érkezett. Hátha nekünk is szerencsét hoz :-) Küldj egy kis babás energiát! ;-)
Christi majd jelentkezz a jó hírekkel! Várjuk nagyon!
Nekem azt hiszem végre ovu lesz :-)
erikasz
2018-05-07 07:29:04
Encsy :Köszönöm szépen neked is ,mindig aranyos voltál szinpatikus számomra !:D
Vigyázzon rátok a jó Isten !!
Ne menj korán az orvoshoz ,nem szabad ,olyan lelki trómán ne menj keresztül !!!
Megyek dolgozni !
Majd jelentkezem !
Puszi...
erikasz
2018-05-07 07:23:21
Encsy :Trifázisos a görbéd 3 hőmérséklet ,most 0,2 tized emelkedett szuper !
Encsy883
2018-05-07 07:21:23
erikasz: nagyon szépen köszönöm kedves szavaidat, a jó isten áldjon meg téged is a jóságodért, ezt kívánom neked tiszta szívemből! :-)
Csináltam reggel korai tesztet, azon már szép a második csík is! :-) De azért az lesz a biztos, ha a doki megvizsgál! :-) Mondtam is a férjemnek, hogy most nem fogjuk úgy elkapkodni, mint annó a kislányunknál, azt hiszem pozitív teszt utáni héten már mentem a nőgyógyászomhoz terhességmegállapításra! :-) És persze csak petezsák volt még látható! Felhívom mindenképpen a napokban, és megkérdezem, hogy körülbelül mikor látná jónak, hogy megnézzen!
El se hiszem, de komolyan, hogy tényleg sikerült?! És pont most?? :-D Szinte ugyanúgy, mint Izabellánk! :-) Ennél nagyobb boldogság az életben nincsen, ez tejesen biztos! Remélem minden rendben lesz, és azt hiszem idén nekünk megint nem lehet csodálatosabb ajándék a 4. házassági évfordulónkra! :-)
Anita012
2018-05-07 07:18:09
Dejó encsy :)) Nagyon szurkolok :))
Én nem mértem a hétvégén mert itthon hagytam a hőmérőt..de már inkább megvárom a kövi ciklust :D Már nagyon izgulok,hogy mi lesz (:
Ti jól vagytok ?:)))
erikasz
2018-05-07 07:13:19
Encsy : De szuper ,kismama vagy .....ez már tuti !!! :D:D
A Jó isten megáldott ,a várva várt csodával ,a kislányod érezte !!:D
Tesztet csináltál ?
Encsy883
2018-05-07 07:09:05
Jó reggelt, szissztok! :-) Nahát ez is eljött, 37 fokot mértem! :-)
Küldök energiát, és kívánom, hogy nektek is bejöjjön akkor az, ami a kisfiatoknál is! :-)
Biztos vagyok benne, hogy a tavasz és a jó idő meg fogja hozni mindenkinek a várva várt csodát, a babákat! :-)