Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Christi saját felelősségre nem várhattok még pár napot?
Christi
2018-05-07 08:52:19
Sajnos nincs szivhang, ma megmutenek
fbara90
2018-05-07 08:18:31
én úgy saccolom, hogy a 21. napon lehett az ovu, úgyhogy tegnap is összebújtunk, hátha még az is játszhat :) 20.on erős pozitív volt a teszt, 22-en már nagyon kis halványka :) de ovu napján még elég erős szokott lenni a 2. csík. :) Ezért sejtem így :) csak ugye aznap nem tudtam tesztelni :P
fbara90
2018-05-07 08:13:38
Christi nagyon szorítok értetek!! Remélem rendben lesz minden!!!
fbara90
2018-05-07 08:12:55
Gyémánt úgy nézem mi ketten egy ütemben haladunk megint! :D :D
Volt ovud, ahová behúzta? mit gondolsz? :) sikerült az időzítés? :)
fbara90
2018-05-07 08:11:37
Anitacool! Végre Ti is próbálkozhattok! Sokat vártál most is az ovura! :) Remélem sikeresek lesztek! :)))
Encsy jaj de jóó!! úgy örülök Nektek! :))) Most már hangosan is!! :D Képzelem micsoda boldogság lehet! :D
Ér ilyenkor egy kicsit irigykedni? :D
Legyen boldog, örömteli és problémamentes a babavárás!!! :))
Christi
2018-05-07 08:08:35
Gyemant persze, nem titok
Az elejen nem akart a teszten a csik erosodni es sikerult magam beparaztatni, hogy mi van ha mehen kivuli, mert folyamatosan a jobb oldalat ereztem a hasamnak. Utolag mar tudom, hogy ez azert van, mert jobbrol jott a petesejt es a mehben a “plafonban” a jobb oldalon agyazodott be.
Utana volt egy nagyon eros nyilallas a derekam jobb oldalan majd ezt kovette egy rozsaszin folyas, amivel visszarohantam a dokihoz, o pedig befektetett mehen kivuli gyanuval. A hcg-m akkor magas volt de sehol nem talaltak a petezsakot. Ket nap mulva ugyanez volt, nem talaljak a petezsakot. De az orvos nem adta fel, azt mondta, hogy 2700-as hcg-nel olyan nincs, hogy ne legyek terhes, ugyhogy addig “turkalt” amig egy talan van ott egy folt-ot talalt.
Ket nap mulva mar biztosra mondtak a petezsakot, de ures volt, megfenyegetve engedtek haza hetvegere, hogy ha ures marad akkor mutenek. Visszajottem akkor mar megvolt a petezsak benne a szikholyag es benne embrio arnyek. Penteken ugyanez csak valami traphablast aramlas is volt ami nem tudom mit jelent, de szivhang nem volt. Megint megfenyegetzek, hogy ha ma sem lesz akkor mutet.
Most itt ulok a folyoson, varom hogy valamikor kuldjenek ultrahangra. Ha van szivhang akkor en leszek a vilagon a legboldogabb, ha nincs akkor viszont elhalt es befejezik a vetelest muszeresen.
Kira84
2018-05-07 08:02:55
Jó reggelt lányok, hát a rendszer megint dobálgatja az ovut, már lassan meg sem lepődöm rajta.
Encsy883 Szia Gratulálok a picihez vigyázz magatokra..
erikasz drága, ne agódj biztosan megjön majd csak idő mire rendeződik a hormon a citrom miatt, tuti nagyon elvékonyította a nyálkahártyát és ezért nem vált le,idő kell mire felépül..
gyémánt7
2018-05-07 07:56:02
Christi megkérdezhetném mivel kellet bemenned? Sajnos sok mindenről lemaradtam ! :-( Nővéremet a multhéten műtötték és ugyan így járt 2 órát kellett várnia!