Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Christi: ennek nagyon örülök és ne feledd, hogy veled vagyunk, bármi is lesz! :-) De bizakodjunk benne, hogy minden rendben lesz! :-) Szorítok nagyon értetek!!
Christi
2018-05-07 07:52:36
Encsy ulok a folyoson es varom, hogy felszabaduljon az agy.
Sikerult magam osszeszedni es eros vagyok, minden ugy tortenik ahogy lennie kell!
Encsy883
2018-05-07 07:48:53
Christi: és akkor most mi van?? :-O
Encsy883
2018-05-07 07:47:36
Christi, Gyémánt: nektek is nagyon köszönöm! :-) De tényleg csak akkor lesz biztos, ha doki mindent rendben talál, így vagyunk vele!
Anitacool: köszi a tippet, akkor szerintem az lesz, hogy azért még szerdán csinálok reggel egy gabrielt, aztán felhívom a nőgyógyászomat, hogy ez a helyzet és mikor nézne rám. De neki is megmondom, hogy ne siessük most el! :-D Bár emlékszem, hogy annó ő mondta is, hogy elég korai a vizsgálat, dehát én ragaszkodtam hozzá! :-D
Szerintem is egy szuper kis csoport ez, én nagyon boldog vagyok, hogy rátok találtam! :-) És mindenképpen maradok, ha nem bánjátok, akkor is, ha tényleg babát várok! :-) Kíváncsi vagyok rátok, hogy alakul nektek, és remélem tényleg, hogy a jó idő sokatoknál meghozza a várt babákat! :-)
Christi
2018-05-07 07:42:56
Gyemant ez nagyon szep emelkedes!
gyémánt7
2018-05-07 07:41:51
Encsy gratulálok!!!!!!!!!!!!!!! De jó hogy volt egy szusszanasi idom feljönni így x nap után!!!! Papírra jegyzeteltem a hőadatokat, persze amikor mértem :-) kisit lazára vettem a hónapot! Így állok ! Remélem másoktól is ilyen híreket fogok olvasni mint Encsynél!!!!!!Erikasz nekem is rengeteget segített! Természetesen a többiektől is sokat tanultam ... Lion Amadeen Fbara Anitacool... És a többiek :-) Nagyo jó kis csopi ez!
Christi
2018-05-07 07:39:35
En mar itt vagyok a korhazban, mentem be a korterembe, hogy elfoglaljam az agyam es nagy meglepetesemre laknak benne :O
Anitacool
2018-05-07 07:39:34
Köszönöm Encsy tündér vagy :-)))
Anitacool
2018-05-07 07:38:30
Encsy a szívcső a fogantatástól számítva 4 hét mire elkezd pulzálni. Május 21-i hétnél előbb nem érdemes, ha nincs panaszod, de lehet inkább a 28-i héten mennék, ha kibírod addig! Csak mert attól is függ mit lát a doki, hogy milyen a gépe
Christi
2018-05-07 07:37:46
Encsy gratulalok!!! :)))
Erikasz a menstruacio nem egyik naprol a masikra marad el, hanem max 1x1 kimarad mire vegleg elmulik nem?