Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Olioli
2018-05-08 11:47:17

Kira Erikasz szerint nem a hő magassága, hanem a luteális hossza számít! Lehet 2 nappal hamarabb volt ovud, mint a jelölt érték? Tesztet mikor csinálsz?
Kira84
2018-05-08 11:45:27

Olioli
Hát nem kizárt persze az sem,de a hőm sajnos nem igazolja hogy baba lenne sajnos..
Olioli
2018-05-08 11:37:42

Kira és nem gondolod, hogy a vércseppnél, és a 2 napi barna beágyazódástól volt? Mert így akkor minden érthetö lenne. Még az émelygés is!! :-) :-) :-)
Kira84
2018-05-08 11:17:13

Vagy még a másik véglet ha a ciklus 21 napi értéket mért adatnak veszem,de igazából én csak abból tudok ki indúlni hogy a 25 napon volt vércsepp aztán 2 nap barnázás,Nem tudom hogyan alakúl ez a ciklus 32 napja elvileg ha minden rendben 35 napon szokott megjönni ha nem tolódik a ciklus.
Niki111
2018-05-08 11:12:05

Sziasztok!
Elnézést az eltűnésért, gondoltam ám rátok sokat! Meg írni is készültem, csak ahogy megjött a jó idő és élvezve a második trimesztert, sokat jöttünk-mentünk. Már a 24. hétnél járunk, éppen holnap megyek dokihoz. Vince baba jól érzi magát, rengeteget mocorog, szétrúgja a hasam, meg Apukája kezét. Voltunk a speckó magzati szív uh-on, ahol szerencsére mindent rendben találtak, semmi arra utaló jel nem volt, hogy neki lenne olyasmi szívelégtelensége,mint az ikertesójának volt. Még sokat gondolok rá, de azért már jóval könnyebb. Főleg, hogy Vincét mindennap érzem és egyre közeleg az idő.
Sajna nálam is terhességi cukrot diagnosztizáltak, bár a 60 perces értékem nem volt jó csak, a 120 perces szépen visszaállt, de diétára fogtak és mérem minden nap 4 alkalommal a cukrom. Ennek köszönhetően -5 kg-ot leadtam. Bár, ha emlékeztek az elején sem híztam csak 2 kg-ot az idegeskedés miatt. Meg van rajtam bőven tartalék, úgyh Vince biztosan szépen tud belőlem gyarapodni :D

Remélem mindenki jól van, írta Barbi, h van új kismamánk. Encsy szívből gratulálok!!!!
Mindenkinek drukkolok, igyekszem megint olvasni titeket és írni is.
Pünkösdkor megyünk egyet kirándulni Horvátországba, nyaralást már nem javasolt a doki. Elvileg augusztus 25-re vagyok kiírva, de a program császár a 38.héten lesz, ha addig nem tervezi úgy a kisherceg, h ő hamarabb jönne :) Így aug elejére számítunk már azért a szülésre.
Puszi mindenkinek
Edina1985
2018-05-08 11:11:15

Itt a görbém, de ez semmi.
Kira84
2018-05-08 11:09:38

Olioli
Lion86
Hát lányok ez a ciklus nekem is kész talány kicsit érzékeny a cickó, meg émelygek de nekem a mensi előtt is szokott ilyen tünet lenni.elvileg a héten kéne megjönnie..
fbara90
2018-05-08 11:04:02

Edina mutass görbét szerintem is, ha vezeted :) abból látszik, mikor fog megjönni, ha tudod milyen hosszú a luteálisod :)
fbara90
2018-05-08 10:58:52

Lion Ilyenkor már el szoktam érni a 36,5-36,6-ot.. most vmiért kicsit lassabban emelkedik. Meglátjuk mi lesz belőle.
Encsy elvileg a 20-21. ciklusnapon volt. Én inkább a 21.-re tenném :) Te hogy érzed ma magad? mérsz még? :)
Olioli
2018-05-08 10:57:51

Edina lehet az a 21 napos egyszeri eset volt. Görbét nem vezetsz? Tedd fel ha van! Abbol látszana, hogy mikorra várható, ha tudod a luteálisod hosszát!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!