Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2018-05-16 11:36:16

Lányok nekem “mindjárt megjön” érzésem volt a pozitív teszt után még jó darabig ;-) A premenstruációs tünetek kb ugyanazok, mint a koraterhességi.
Az első babát akkor sejtettem, mikor már 2 hete fájtak a melleim. Menzesz előtt 1 héttel szokott mindig. Gyanus volt a 2 hét. Amúgy mióta szültem sosem fájt. Illetve kb egy hete most megint, de csak a mellbimbók érzékenyek. Különösen “szerencsés”, mivel a fiam még anyatejes :-D

Fbara ne haragudj, lehet átsiklottam a kérdés felett. Szuperul haladunk, ruhák megvannak, volt már próbahaj, megvannak a kellékek is. :-) Intézem a szülőköszöntő ajándékokat is :-) Az apróságokat meg majd kint tudom csak intézni. Jobb is így, nem aggódok mindenen feleslegesen. Azt hiszem életünk egyik legjobb döntése volt, hogy így alakult az esküvő, megkímél sok idegbajtól:-D Nehezen értik meg páran a környezetemben, hogy hozzámegyek életem szerelméhez, nem érdekel milyen színű az asztali futó és társai :-D :-D
gyémánt7
2018-05-16 09:50:45

Bízon benne én is hogy ne a Mikulás miatt legyen ez a fájdalmunk! Érdekes mert nekem néha reggelente és este csak a bal mellem érzékeny! A jobb sokkal kevésbé,szinte nem is!
Encsy883
2018-05-16 09:42:16

Sziasztok! :-) jajj de izgi, alakulnak azok a görbék szépen! :-) nagyon szurkolok mindenkinek!

Fbara: igen, kislányommal terhességi cukorbetegséget állapítottak meg, így már akkor közölték, hogy következő terhesség ahogy kiderül ismét tartani kell a 160 grammos szénhidrát diétát! :-) úgyhogy már csinálom is és napi 4szer mérek vércukorszintet, higy rendben van-e! :-)

Hogy vagytok lányok? Engem eléggé megviselnek a frontok, frontérzékeny vagyok kiskorom óta! Ízületeim fájnak, érzem a fejemet, szédölgős vagyok! Más nincs így ma? :-)
Olioli
2018-05-16 09:18:04

Gyémánt péntekre nem várom, max. Szombat. 12-13 nap a luteálisom az utobbi idöben. A fertility szerint a ciklus 14. Napján ovuláltam. Én ehhez nézem, nekem nem szokott tévedni.
fbara90
2018-05-16 09:10:23

Tök érdekes, mert én a melleimben továbbra sem érzek semmit.
fbara90
2018-05-16 09:09:57

Gyémánt én is így vagyok, hogy 18-19-e fele jönne meg, de vasárnap-hétfőnél előbb én sem akarok tesztelni :)
én inkább estefelé érzem a hasam alját, akkor ha többet állok. Bár tegnap éreztem már ilyen félfekve is :D Meg 2-3 napja össze akarja húzkodni a görcs a vádlim :D

Oli, Gyémánt, remélem egyikünknek sem a mikulás miatt fáj a hasunk.
Bár ez nem is igazi fájdalom, inkább mintha húzódna, vagy tágulna, érzem, hogy "van".. :D
gyémánt7
2018-05-16 09:09:17

Olioli ezt produkálhatja terhesség is! Ne aggódj !! Mikorra nem várod?
gyémánt7
2018-05-16 09:04:06

Már itthon vagyunk, próbálok mindent visszaolvasni!!2-3 napja nekem is elkezdett fajdogalni az alhasam. Remélem nem azért hogy meg fog jönni ! Ugyan így jártam már én is Fbara hogy nem zuhant le a hőm a ciklus végén! Te melyik nap tesztelsz? Én gondoltam a vasárnapra ! De lehet hogy csak hétfőn! Péntek szombat a nemvárt nekem ! Persze ha addig nem jon meg!
Olioli
2018-05-16 09:03:00

Sziasztok!
Látom szépen alakulnak a görbék!
Amandeen az urologus biztos tud segíteni, ne aggódj! Lehet hamarabb lesz megoldás, mint gondolnád!!
Most nincs sok időm írni, de követlek majd benneteket!
Én ma olyan csalodottan ébredten fel, mintha megint reménytelenné vált volna minden. A melleim picit fájnak, de semmi extra, kissé fáj a jobb petefészkem, és néha a hasam. Mintha készülne megjönni....:'(
A hőm még fent:
fbara90
2018-05-16 08:32:37

Anita34 örülök, hogy jól vagytok, és minden rendben volt a vizsgálaton is :) derékfájás ellen nem próbáltad még ki a pocaktámaszt? :)

Anita012 köszönöm a dicséretet, de azért én nem vagyok elégedett magammal.. :D lenne min dolgozni :) de szerintem ez minden nőnek örökös problémája :D

Erikasz ha normálisan vizsgálnak, nem szabadott volna ennyire fájnia.. :S Én is csak férfi nőgyógyásznál jártam eddig, de egyik sem vizsgált állat módjára, csakis gyengéden. lehet másik orvosnál próbálkoznék inkább... és annak azt is elmondanám, hogy ti még szeretnétek kisbabát.. mert akkor biztos elküldött volna egy hormonsorra, ha megemlíted :) amíg van peteérésed, babátok is lehet :)

Kira akkor most is fárasztóak a napjaid, nincs unatkozás... nem kis munkába vágtatok ismét! de az eredményért megéri :) Örülök, hogy mellete közben mérsz azért! :)

Encsy hogyhogy szénhidrát diétázol? :) volt már terhességi cukrod? ha mesélted már, akkor bocsi :D Az ultrahangon tuti minden szuper lesz ! :D ne aggódj! :D

Amandeen remélem az orvosaitokkal találtok valami megoldást a helyzetre. ez a lefagyasztás jó ötletnek tűnik, nekem eszembe sem jutott, de tény, hogy nálad amh miatt nem jó ha sokat húzzák az időt.. remélem most már eltűnik az a csúnya makacs baci, én nagyon szorítok értetek, Te is anya leszel! Csak tartsatok ki!

Anitacool Te is szépen felfelé tartasz, jól néz ki! :D kérdeztem hogy álltok az esküvőszervezéssel, de aztán nem válaszoltál :D

Christi sajnálom, hogy nem jó az új munkahelyed. De megtalálod a megfelelőt, ebben biztos vagyok! :) ahogy abban is, hogy a kis angyalkátok visszatalál hozzátok! :) Erős vagy nagyon Te is!

Gyémánt a te görbés is szép még mindig! :) remélem magasan maradunk! :D Én félek még következtetni, mert volt, hogy még mensi napján is fent volt a hőm... engem majd csak az győz meg, ha nem jön meg.. :D :D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!