Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kerie írj, mi volt uhangon!! Várjuk!
Gyémán,Fbara, Margaréta szépek a görbék! Olyan izgalmas!!!
Erikasz remélem ma jobban leszel! Kíváncsi leszek az ehavi görbédre, nagyon.
Lion szépen lent vagy!! Várjuk az ovut!! :-) :-)
Hát lányok én sztem már nem beképzelem a tüneteket, hanem érzem. Néha émelygek, gyenge, álmos és folyton szomjas vagyok. Már tegnap is feltűnt, hogy mindjárt meghalok szomjan...pegig ittam, ittam és ittam. Alig tudok koncentrálni....
Ma helyt kell állnom a munkában, nem gyengélkedhetek! Remélem összeszedem magam hamar!
fbara90
2018-05-17 10:26:58
én tegnap voltam rosszul azt hittem talán le is betegszem, a bőrőm is érzékeny volt a ruhára, mintha kezdenék belázasodni, a nagyfokú fázás is erre engedett következtetni, de aztán kutya bajom most meg.. :D
gyémánt7
2018-05-17 09:28:13
Megnyugodtam! Meglett !!! És mértem mind a két hőmérővel 2x és mind a 2 alkalommal kevesebbet mért az a hőmérő amivel reggel mértem! Tudom hogy ilyenkor még nem lehet még csak minimális hányingerem se a "terhességtől " vagy az izgalom hozza ki belőlem , vagy nem tudom. Lehet a közeledő mensi de így ébredtem, és még mindig tart ! Hányni nem hánytam,csak ingerem van !
fbara90
2018-05-17 09:07:50
Remélem meglesz! :) Ilyenkor milyen jó lenne, ha rá lehetne csipogni :D
Margaréta88
2018-05-17 09:07:36
Anitacool: penteken volt pozitiv az ovu teszt, szombatra halvanyodott, igy az 5.dpo korul lehetek, nem?
Erikasz: tudom, hogy nem a magassag szamit csak ilyenkor azt gondolom, hogy vmi gond van.
Ma megyek az endokrinológushoz, kíváncsi vagyok mit mond.
gyémánt7
2018-05-17 08:51:28
Nem találom sehooooool! :-( ha kell egész nap keresem
fbara90
2018-05-17 08:37:32
Gyémánt ne is foglalkozz a mai méréseddel, mert ennek az eredménynek semmi valóságalapja,kezdve a másik hőmérővel, meg a nyitott szájjal :D Holnap magasabb lesz! :) Előkerült azóta a hőmérő? :) :)
Olioli nagyon szép magasan vagy még mindig :)
Margaréta képzekd ebbena hónapban nekem is nagyon lassan mászott fel, már rég 36,8-on szoktam lenni, mikor még csak 36,6-on vánszorogtam! :D Viszont most már te is jó magasra szálltál :)
Erikasz akkor Te is úgy jártál mint én, úgy szétmosott tegnap az eső, kb még a bugyimból is a vizet csavartam :D Jobban van a kollégád?
Lion szép nyugodt a görbéd most megint :) remélem sikerül a hónapban a baba! :)
Encsy köszi, bár ne jönne! :D
Anitacool ritkán de vannak ilyen napjaim, bár az nem 2 nappal a mensi előtt szokott lenni, hanem legalább egy héttel :D lehet h csak szimplán rossz napom volt :D nemtudom :) de hogy semmi nem volt jó, az biztos :D Nagyon drukkolok, hogy megtörténjen a beágyazódás! :)))
Szórom a varázsport rátok csajok! :D
Encsy883
2018-05-17 07:38:19
Anitacool: köszi, nagyon kedves vagy! :-) 28 hónapos a kislányunk!
Megy a drukk neked is!!! ;-)
Anitacool
2018-05-17 07:34:07
Gyémánt ha másik hőmérővel mértél, akkor valószínűleg nem reális az érték. Holnap meglátjuk, ha magasabbat mérsz, akkor ez volt a baj! Dugd el a hőmérődet a gyerek elől :-DDD
Olioli még így is bőven emelkedett a hőd, ne izgulj miatta! :-)
Fbara! Máskor is tapasztaltál ilyen hisztis pms tünetet?
Margaréta hanyadik dpo-n vagy? Mivel nagyon hiányos a görbéd, a 3. dpo-ra tippelek. Lehet most nem meredeken emelkedik, hanem lépcsősen. Amúgy sem a magasság a lényeg, ahogyan Erikasz is mondta, hanem a hossz! :-)
Erikasz tőled csakis ezt a hozzáállást tudom elfogadni :-))) Azok alapján, ahogyan megismertelek! Csak így, pozitívan csajszi! Nagyon drukkolok nektek! Viszont figyelj, 1 óra eltérés 1 tizedet jelent!
Encsy mennyi idős a gyerkőc? Gratulálok a szobatisztasághoz! ;-))
Én ma így ébredtem. :-) A napokban esedékes a beágyazódás. Megy a mantra :-)
erikasz
2018-05-17 07:19:49
Encsy :Bocsi ,futtában olvaslak benneteket akkor Vasárnap a hét legszebb napja !!:D
Gyémán,Fbara, Margaréta szépek a görbék! Olyan izgalmas!!!
Erikasz remélem ma jobban leszel! Kíváncsi leszek az ehavi görbédre, nagyon.
Lion szépen lent vagy!! Várjuk az ovut!! :-) :-)
Hát lányok én sztem már nem beképzelem a tüneteket, hanem érzem. Néha émelygek, gyenge, álmos és folyton szomjas vagyok. Már tegnap is feltűnt, hogy mindjárt meghalok szomjan...pegig ittam, ittam és ittam. Alig tudok koncentrálni....
Ma helyt kell állnom a munkában, nem gyengélkedhetek! Remélem összeszedem magam hamar!