Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion megdobbenve olvastam mi mindenen mentel at. Nagyon sajnalom!
Christi
2018-05-16 06:58:32
Sziasztok!
Elnezest nem tuntem el, csak kb meg sem allunk. Azert igereretes a gorbetek tobbeteknek is! Szurkolok nagyon!!!
Erikasz majd irj mi volt a dokinal, sztem mindannyian kivancsian varjuk!
En koszonom jol vagyok, testileg rendben, lelkileg nagyjabol. 1x1x elpityeredem, de amugy tenyleg minden rendben. Az uj munkahely katasztrofa, keresek masikat.
A hom igy nez ki, lehet nekem kb ez az alap homersekletem. Nem tudom, meg mindig nem ertek hozza :)
Anitacool
2018-05-16 06:55:52
Amandeen teljesen megértem az elkeseredettségedet. Kétségbeejtő, hogy csak telnek az üres hónapok. És persze mindez akkor, amikor nagyon szeretne már babát a pár. Próbálj meg kitartani lelkileg, maradj erős! Anya leszel, olyan nincs hogy egy ilyen szuper anya jelöltnek, mint te ne adasson meg! Annak a gyermeknek egy erős anyára van szüksége, ezért nem adhatod fel!
Lion te egy hiperszuper erős csajszi vagy. Én összeomlottam a veszteségeimnél :-(
Fbara szépen fent vagy, jó hogy mértél! :-)
Olioli te mértél ma?
Gyémánt hogy állsz?
Itt az én mai görbém.
fbara90
2018-05-16 05:23:36
Sziasztok! :)
Most csak gyors bejelentkezem :)
Aztán jövök még!
Amandeen
2018-05-15 23:32:03
Erikasz, Olioli, Anita34, köszi az érdeklődést. A helyzet változatlan. Még mindig tart az antibiotikum kúra, most már 3., ha jól számolom. Emellé issza a diólevél-csalán kombó teát is! Csütörtökön megy urológushoz. Meglátjuk, hogy mit mond. Eddig csak a háziorvos "kezelte", vagyis csak kiírta a gyógyszert a tenyésztés, antibiogram alapján. Én jövő héten megyek a meddőségibe konzultálni, hogy mit lehet ilyenkor csinálni, tehetünk-e közben mégis valamit, még mielőtt elfogynak a petesejtjeim. Ez a tétlenség megőrjít! Se az inszem, se a lombik, se a spontán út nem járható most..... Én mondjuk petesejt leszívásra, lefagyasztásra gondoltam, nem tudom megoldható-e...majd a doktornő megmondja. Hát ez van most. Annyira távolinak tűnik így a cél, az anyaság..... úgy érzem soha sem fogom megtapasztalni ezt... :(
Lion86
2018-05-15 20:01:13
Köszönöm mindenkinek az érdeklődést és a kedves szavakat, sajnos most nem tudok bővebben írni, most értem haza a munkából, tegnap meg 11-kor.
Így állok most, ez még biztos nem ovu volt
Olioli
2018-05-15 18:34:52
Köszi Encsy! Én is szorítok Nektek, hogy minden rendben legyen!-
Az ember talál izgulnivalót mindig :-\
Christi hogy vagytok?
Amandeen, ti?
Lion tényleg sok nehézségen mentél át! :'( de nem szabad feladni! :-)
Encsy883
2018-05-15 18:15:29
Olioli: nagyon szorítok neked is!!! :-)
Igen szedek már! Köszi! Igazából nem vészes, és nem is egyfolytában érzem, de akkor is idegesít! :-D ha minden rendben akkor megnyugszom! :-)