Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm mindenkinek,ti is lelket öntök belém, én is elmondhatnám ti rólatok !:D
Lion: Jót zuhantál... szerintem legyél résen !:D
Encsy883
2018-05-17 07:04:19
Sziasztok!
Fbara: remélem ez nem mensi előtti állapot nálad, én is hasonlóan voltam nem várt előtti napokban, szóval nagyon szorítok, hogy véletlenül se jöjjön meg!!! ;-)
Erikasz: kedves vagy köszönöm, de még nem voltunk ultrahangon! :-) Olioli kérdésére válaszolva írtam, hogy annó mi volt a 0. ultrahangon! Vasárnap reggel megyünk majd!
Örülök, hogy nem adod fel és nem is szabad! Amíg van mensi és peteérés, addig baba is lehet! :-) Én nagyon szurkolok neked! :-)
Lion86
2018-05-17 06:59:55
Sziasztok!
Erikasz, nagyon jó hozzállás, attól, hogy rendszertelen lesz a vérzés még jó esély van a babára így is, amíg nem szűnik meg, az még évekbe telhet mire elmarad, szorítok, hogy sikerüljön végre :)
Anitacool, Fbara, Gyémánt, Margaréta, Olioli, Nektek is drukkolok, Kerie, Neked is az inszem miatt, legjobb lenne, ha már nem is kéne, mert spontán sikerülne :)
Amandeen, remélem jól vagy és hamarosan semmi nem áll az utatokba. A petesejt lefagyasztás nagyon jó ötlet, bár költséges, de mindent meg kell próbálni, ha bírjátok.
Így állok, a tegnapelőttit is kivettem, mert rosszul aludtam nagyon.
erikasz
2018-05-17 06:46:15
Margaréta :Nagyon szép magas a hőd !!
Nem a hő magasság ,hanem a luteláris hossz a lényeg !
A hő magas is lehet ,és még is kevés a progi ,alacsony hővel is lehet magas progi Anita12 példája alacsony hő és normális progeszteront mértek !
Anitacool ,Kira,Lion :Mit mértetek ?
erikasz
2018-05-17 06:40:32
Encsy ,Olioli: Köszönöm jól érzem magam ,de most olyan fáradt voltam az időjárás miatt ,eláztam 2 alkalomkor is munkából jövet menet ,váltó ruhát vittem !
A mentő a munkahelyen állt ,rosszul lett az egyik munkás, vérnyomása magas lett és szorította a szíve ,hálát adok Istennek nekem bajom nem volt csak ásítottam állandóan ! Tudjátok ez rehabos cég nagyon sok a beteg ember !
Párom mindennap korán megy el már 5 órakkor ezért 4,20 kor mérek 5,20 helyett ,szerintem ez elfogatható mert 1 óra belefér !
Fbara : Terhességi tünet rögtön kezdődik ,adja Isten az legyen !:D
Szép a görbéd !:D
Gyémánt ,Olioli :Szép a görbétek ,igy is maradjon jó sokáig ,holnap magasabb lesz !
Kerie :Már ilyen hamar is lehet ovud ,kiváncsi leszek mit mond az ultrahangos írd meg ,hazajövök 15 órára majd jelentkezem !
Encsy :Most olvastam mi volt az ultrahangon ,nagyon boldog vagyok hogy minden rendben van nálad !D
Tartsa meg a jó Isten egészségben a gyermeked ,semmi baj soha ne legyen !:D
Én ma igy .....még mérek nem adom fel !
Soha !
Mig van menszi !
Margaréta88
2018-05-17 06:34:52
Fbara: csak nem lesz itt semmi mensi :D
Olioli: még így is jó magasat mértél. :)
Gyémánt: én ezt a mai mérésedet figyelembe se venném, főleg hogy nyitott szájjal aludtál meg a hőmérő miatt se. :)
Én így állok. De már azt vettem észre, mintha nem menne mostanában olyan magasra a hőm, mint hónapokkal ezelőtt. Azelőtt ilyenkor már 37et elérte. Pedig a progi szint kb. Ugyanannyi volt akkor is meg az előző ciklusban is. Nem értem. :D
fbara90
2018-05-17 05:58:19
Sziasztok!
Tegnap délutántól fogva kb elviselhetetlen voltam.. Sértődékeny..nyűgös.. Semmi nem tetszett.. Álmos voltam..itthon majd' megfagytam... Biztos most volt a menstruáció előtti hülye napom.. Vagy nem tudom... Puffadt voltam..a hasam is fájt tőle.... Szóval minden bajom volt...hazafelé szarrá áztam... Igazi disaster day volt :DDD
Remélem nem.jön majd meg... Már csak 1-2 nap és kiderül. ... Nagyon izgulok
De ma "újra süt a nap" :D
Itt a görbém :)
Olioli
2018-05-17 05:47:24
Sziasztok. Én ma reggel így, bár korábban keltem, a munkám miatt pedig izgatott vagyok:
gyémánt7
2018-05-17 05:36:14
Más hőmérővel, kitakarozva, nyitott szájjal ... Remelem holnap a szokásos hőmérővel magasabbat mérek! Tegnap este úgy eldugta a kisfiam hogy nem találtam :-(
Christi
2018-05-16 19:45:19
Kerie bizni kell benne, hogy sikerul, mi nok nem adhatjuk fel! Remelhetoleg sikeres lesz a hetvegi inszem. Ha megsem akkor majd a lombik.
Mutet ota megint venasan kapom a vasat, a haziorvos megkerdezte nem gondolkodunk lombikban?
Lehet nekunk is ez lenne a megoldas. Csakhat gondolom jo kis varolista van mindenhol, nekem meg idom nem sok van, hogy a tb tamogassa. De utana fogok jarni, hogy is nez ez ki, hatha egy meg osszejonne.
Lion: Jót zuhantál... szerintem legyél résen !:D